Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Benimde kayınlarım var fakat pek sarmazlar ,kız kardeşimin kaynıyla çok güler eğleniriz frekans meselesi.

Sadece konuyu okuyunca fake olduğunu düşündüm. Sırf burda çok yorum alsın, insanlar linçlesin diye falan... sonraki yorumlarınızda ilkokul mezunu, işi olmayan, aileden destek görmeyen ve mecburen eşinizle kalmaya devam eden biri olduğunuzu söylemişsiniz. O yüzden konu gerçek olabilir diye düşünüyorum artık, ki fake bile olsa böyle hayatlar ve her şeyden nem kapıp abartı ve alakasız yorumlar yapan insanlar var.

Sevgili konu sabihi, kendi ayaklarınızın üzerinde duramayışınıza ve size destek olan bir aileye sahip olamayışınıza tüm kalbimle üzüldüm. Dilerim ki bundan sonra daha mutlu bir yaşamınız olur. Ama eltiniz hakkında düşünceleriniz yersiz, gereksiz ve kırıcı. Söylediği cümlede en ufak bir sıkıntı yok. Sakın bu düşüncenizi çevrenizden kimseyle paylaşmayın. Hiç suçu yokken kadını böyle bir şeyle itham etmek büyük günah. Eltiniz ve eşinizin arasında muhabbetten yana kalbinizi ferah tutun.

Mügeye çıkın ancak o çözer bu karmaşayı, zira zihnimden geçenleri ifade etmek istememem konunun selameti bakımından en doğru karar olacaktır

Çok cirkinsiniz!

Seninkini bilemicem ama benim eltinin gözü öyle :/ neyse bu konuya girmesem daha iyi.

Konuşmalarda sadece şakalaşma var, sık görüşen yakın aile ilişkileri olan kişiler değilseniz bence gereksiz.

Kocası yıkanmaktan münezzeh adam kazen buraya üye olmaya bile üşenir o.
Aman napsin seni ayda bir yıkanan leş kocanı
Bu üyelik kocanın olsa, kendi için "kocamın ağzı tuvalet taşı gibi" yazar mı?
Allah canınızı almasın e mi, çayım burnumdan çıktı resmen, az daha okursam kulağımdan bile çıkacak o derece, ahahahahahahahahhaha

Hanımlar süpersiniz!

Ben bu konuyu nasıl olur da kaçırırım, hemen bi eski konularına bakayım hanımefendinin

Töbeler töbesi .

Yaa bişey soracam siz kocam banyo yapmıyor çok pis biri demiyor muydunuz? Hatta en son bosanacaktiniz!

Profil resminden ve isminizden hatırladım sanki sizi tabi doğru mu hatırladım acaba emin olamadım
şimdi okudum eski konusunu evet o.konu sahibi uydurmuyorsa gerçekten acı ve zor bir hayatı var

Seninkini bilemicem ama benim eltinin gözü öyle :/ neyse bu konuya girmesem daha iyi.

Konuşmalarda sadece şakalaşma var, sık görüşen yakın aile ilişkileri olan kişiler değilseniz bence gereksiz.
Yaa girsene işte merak ettik

offf . vallahı şimdide çok uzuldum konu sahıbesine. pekı tedavı oldunuz mu? tuvaletınızı tutamadığınız ıçın?

Bu kadarı gerçek mi? Tüylerim diken diken oldu. Konu sahibi inşallah gerçek değildir yazdıklarınız, yoksa çok zor bir hayatınız var gerçekten.. çok üzgünüm

Bir de arada bir yerde yazmışsınız, çocuğunuzun hastalığı nedir tam olarak? Duchenne muskuler distrofisi mi?

Senin gözün kayninda galiba o yüzden eltinin gözünün kocanda oldugunu düşünüyorsun.
Kişi kendinden bilir işi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…