Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Bilmiyom söylemem dr sakınca var mı annem roman babam doğulu babamı hiç görmedim annem büyüttu bizi sabah işe temizlige gider ta akşam gelirdi bizler kendimiz büyüdük bakan eden yoktu yine kendi içimizden biriyle evlendim olmayınca boşandık anneme fazla geldim netten şimdiki eşimle tanisdim evlendik bizim çevrede yapamadı oda sonra onun yaşadığı şehre geldik buraya gelince başladı zaten dövmeleri ilk zamanlar kendine bakar temiz parfüm sıkar dişlerni fırçalardi bende temizlik yapmayı çok sevmem ama dişlerimi hergun fırçalarim yikanirim falan

Biraz fesat olabilir misiniz ?
Ayrıca eğer illa birinin gözü varsa eşinizin eltinizde gözü var diyebiliriz. Sonucta yengesine çay doldurmayı (!) teklif etmiş. Zannımca çay doldurmak çok ciddi bir flörtöz girişimidir

Ben romanlardan ve doğululardan bahsetmedim. Roman liseden bir tane arkadaşım vardı çok iyiydi ve temiz insanlar ailesini falan da biliyorum.

Doğulu da akrabalardan biri doğulu bir kadınla evli çok iyi temiz biri Aileside öyle. Benim bahsettiklerim başka bir ırk eşin onlardan olabilir demek istedim. Çünkü onlarla aynı ortamda okudum gerçekten bir tane bile temizi yoktu. Evlerine de gittim. Neden öyleler bilmiyorum.

Bu arada kendini geliştirmelisin kurslara falan git bi el becerin olsun. Netten satış yapabilirsin...

Neymiş ilkokul mezunuymuş, mecburmuş vs vs bırakın ya. Şeytanlıklara gelince aklınız çok güzel çalışıyor ama. Neyden ne çıkarmışsınız! Aklı olan evinize gelip de bir bardak su içer mi yazık gerçekten!!!
Kocandan da bi cacık olmaz, kimsenin de kocan gibi biriyle işi olmaz. boşuna başkalarından kıskanıp, kafanızda kurupda millete salça olmayın

Olmayacak şey değil örneklerini duyuyoruz da sebeplerin çok absürt be bacım.

Hiç normal değil lütfen eşinize sımsıkı sarılın sakın bir daha o eve adım atmayın. İşi pişirirler benden demesi hiç Esra Erol izlemiyor musunuz ? Bacım neler oluyor neler. Evlilik dediğin tüm fedakarlıkları yapacaksın eşin dövsede sövsede bu kuruma saygıdan kocişine sar sarmala koca bu yahu bir daha nerde bulucan?

Yani ilk eşten boşanılıyor ama ikinci eşten dayak, hakaret, tecavüz, hijyensizlik, çıplak fotoğraf çekip internete koymakla tehdit etme, eve para getirmeme, kayınlarla beraber yaşama durumlarına rağmen boşanılmıyor. Bunların haricinde ilk eşte ne yaşanmış olabilir ki çünkü geriye bir şey kalmıyor.

Anlayamıyorum bu durumu.

Son düzenleme:
Yok eşim buralı annesi babası akrabaları çok temizdir ama eşim tek öyle niyeyse kursa gidecek vaktim yok hiç haftanın 6 günü fizik tedavi özel okula gidiyoz bı pazar kalıyo ondan da ev işi çocugun banyosu falan

İlk eşimde de çok yokluk çektim hamile kaldım doğumda oksijensiz kaldığı için engelli doğdu sonra kaybettim zaten eşim beni suçladı bebekle ilgilenmedi beni dag başında bi evde bırakıp ise gidiyom deyip gitti evimiz ıssız bi yerdeydi yani. Sonra boşanma davası açmış boşandık sonra işte mutlu olurum şimdiki eşimle evlendim.buda böyle çıktı oğlum elimi kolumu bağladı Allah uzun ömür versin ama onuda kaybersem durmam yani

Gayet normal insani konuşmalar. Birbirleriyle hiç konuşmayıp muhatap olmasınlar mi istiyorsunuz? İki lafından biri yenge ayrıca. Bu sizin özgüvensizliğinizle alakalı, eşiniz ya da eltinizle ilgili bi yersizlik yok. Saygılı seviyeli nazik davranıyolar birbirlerine. Yani olması gerektiği gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…