- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
-
Bilmiyom söylemem dr sakınca var mı annem roman babam doğulu babamı hiç görmedim annem büyüttu bizi sabah işe temizlige gider ta akşam gelirdi bizler kendimiz büyüdük bakan eden yoktu yine kendi içimizden biriyle evlendim olmayınca boşandık anneme fazla geldim netten şimdiki eşimle tanisdim evlendik bizim çevrede yapamadı oda sonra onun yaşadığı şehre geldik buraya gelince başladı zaten dövmeleri ilk zamanlar kendine bakar temiz parfüm sıkar dişlerni fırçalardi bende temizlik yapmayı çok sevmem ama dişlerimi hergun fırçalarim yikanirim falanYani ne bilim o mahallede yaşayanlar birbirine çok benzerler ve çok pis kokarlar ben ilkokulu onların çoğunluk olduğu okulda okudum. Siz flört döneminde adamın tipinden kılığından anlamadınız mi? Erkek ve kız çocukları çok küçük yaşta evlendiriliyor.
Ve hep birbiri ile evleniyorlar hiç dışarıdan evlenen yoktu sadece lisedeyken bir arkadaşım onlardan biriyle evlendi bana bir gün kahvaltıya gelmişti çok mutsuz olduğunu ve kocasının ve ailesinin pis insanlar olduğunu söylüyordu.
Ama sizin kadar banyo diş fırçalamama olaylarını anlatmadı sonrasında arkadaşım boşandı başta 2 çocuğunu da kocasına bıraktı sonra kendi hayatını kurdu halk eğitime gitti kurslar aldı evden kokulu taş, kapı süsü falan yapıp satıyordu. Arabasını da aldı. En son konuştuğumda çocuklarımı onların elinden alıcam çok kötü bakiyorlar küfür öğretiyorlar beni kötülüyorlar demişti...
Ben romanlardan ve doğululardan bahsetmedim. Roman liseden bir tane arkadaşım vardı çok iyiydi ve temiz insanlar ailesini falan da biliyorum.Bilmiyom söylemem dr sakınca var mı annem roman babam doğulu babamı hiç görmedim annem büyüttu bizi sabah işe temizlige gider ta akşam gelirdi bizler kendimiz büyüdük bakan eden yoktu yine kendi içimizden biriyle evlendim olmayınca boşandık anneme fazla geldim netten şimdiki eşimle tanisdim evlendik bizim çevrede yapamadı oda sonra onun yaşadığı şehre geldik buraya gelince başladı zaten dövmeleri ilk zamanlar kendine bakar temiz parfüm sıkar dişlerni fırçalardi bende temizlik yapmayı çok sevmem ama dişlerimi hergun fırçalarim yikanirim falan
Yok eşim buralı annesi babası akrabaları çok temizdir ama eşim tek öyle niyeyse kursa gidecek vaktim yok hiç haftanın 6 günü fizik tedavi özel okula gidiyoz bı pazar kalıyo ondan da ev işi çocugun banyosu falanBen romanlardan ve doğululardan bahsetmedim. Roman liseden bir tane arkadaşım vardı çok iyiydi ve temiz insanlar ailesini falan da biliyorum.
Doğulu da akrabalardan biri doğulu bir kadınla evli çok iyi temiz biri Aileside öyle. Benim bahsettiklerim başka bir ırkeşin onlardan olabilir demek istedim. Çünkü onlarla aynı ortamda okudum gerçekten bir tane bile temizi yoktu. Evlerine de gittim. Neden öyleler bilmiyorum.
Bu arada kendini geliştirmelisin kurslara falan git bi el becerin olsun. Netten satış yapabilirsin...
İlk eşimde de çok yokluk çektim hamile kaldım doğumda oksijensiz kaldığı için engelli doğdu sonra kaybettim zaten eşim beni suçladı bebekle ilgilenmedi beni dag başında bi evde bırakıp ise gidiyom deyip gitti evimiz ıssız bi yerdeydi yani. Sonra boşanma davası açmış boşandık sonra işte mutlu olurum şimdiki eşimle evlendim.buda böyle çıktı oğlum elimi kolumu bağladı Allah uzun ömür versin ama onuda kaybersem durmam yaniYani ilk eşten boşanılıyor ama ikinci eşten dayak, hakaret, tecavüz, hijyensizlik, çıplak fotoğraf çekip internete koymakla tehdit etme, eve para getirmeme, kayınlarla beraber yaşama durumlarına rağmen boşanılmıyor. Bunların haricinde ilk eşte ne yaşanmış olabilir ki çünkü geriye bir şey kalmıyor.
Anlayamıyorum bu durumu.
Gayet normal insani konuşmalar. Birbirleriyle hiç konuşmayıp muhatap olmasınlar mi istiyorsunuz? İki lafından biri yenge ayrıca. Bu sizin özgüvensizliğinizle alakalı, eşiniz ya da eltinizle ilgili bi yersizlik yok. Saygılı seviyeli nazik davranıyolar birbirlerine. Yani olması gerektiği gibi...Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?