- 30 Mart 2009
- 14.471
- 1
- 64.957
- 1.123
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
-
Kaynini bana yolla bak nolur nolmazAyyy Allahim sizin gibilerden korusun, yok yere laf cikartir sulaleyi birbirine katarsiniz sizin gibiler.
Evde boş bos oturmaktan bunlara calisiyo kafa
Amin.Böyleleri de eltniz gibi yalnız kalır işte herkes kaçar Allah uzak etsin zor
Dunden beri seni kaynima yapcam diyip durdu, aklimi celdi. Simdi ben de basladim kayin da kayin diyeHerkes eppeğinin peşinde
Kim tıraş olmuş ya Eltinmi esinmiGeçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Kaynı Almanya’da değil mi? Hem de yağlı ballı eppekDunden beri seni kaynima yapcam diyip durdu, aklimi celdi. Simdi ben de basladim kayin da kayin diye
Evet orda ama benim icin haftaya tr’ye gelicek tanismaya, ben de gelinlik bakiyom iste mesgul etmeyin beniKaynı Almanya’da değil mi? Hem de yağlı ballı eppek
Kolonya içsek fayda etmez sanieimUlkecek bizi bir dezenfekte etsinler n'olur?
Senin IG kaydedilenler gelinlik modelleriyle dolmuştur şimdiiiiiiiEvet orda ama benim icin haftaya tr’ye gelicek tanismaya, ben de gelinlik bakiyom iste mesgul etmeyin beni
Ben modeli belirledim, gelinlikcileri arayip tarif ediyorum var mi yok mu diye soruyorum, diktirmeye vakit yok cunkuSenin IG kaydedilenler gelinlik modelleriyle dolmuştur şimdiiiiiiiKolay gelsin
Bence ortada bı sorun yokGeçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Seni görüp düşmeyen olur mu be KADINEvet orda ama benim icin haftaya tr’ye gelicek tanismaya, ben de gelinlik bakiyom iste mesgul etmeyin beni
Sagol be canim yaaaSeni görüp düşmeyen olur mu be KADINPrenses model düşünme.
Dolunay ritüeli falan da yapalım ay kaçırdık mi durSagol be canim yaaagidim de midi boylara falan bakayim olmazsa tovbest bi seyi 40 kere soylersek olurmus, ha gayret gencler bi el ativerin gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?