• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Şu bdv ye aklınızdan her ne geçiyorsa yazmayın artık.. günlük değil burası :işsiz:he bacım traşını beğenmiş. Boşa onu 🔪 hatta eltini de boşa 🔪

Son düzenleme:
Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Kim tıraş olmuş ya Eltinmi esinmi🤣onu tam anlasam güzel bı yorum ypcam bacım sana 🤣su noktalamalara dikkat etseniz biraz 🙄

Evet çok uç şeyler, nadir de olsa oluyor böyle namussuzluklar.
Amaa verdiğiniz örneklerden böyle bir çıkarım yapmak çok büyük ayıp. Aşırı kıskanç mısınız? Çok ayıp yahu, iğrenç hatta,böyle düşünecekseniz görüşmeyin.

Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Bence ortada bı sorun yok

Ne kadar kötü kalplisiniz nasıl böyle yakıştırmalar yapabiliyorsunuz hayret ediyorum aile içi konuşmalar yani çocupa bağırma demesinde, evine gelen misafire çay koymasında ne var? Sizli bizli mi olmaları lazım eltinize Allah sabır versin size de bu paranoyaklıkla akıl sağlığı diliyorum pes..

Back