Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Hakaret var hakaret var ama. Ağzı tuvalet taşı gibi hakaretini ilk kez duydum. Biri icin soylenmesi asiri derecede üzdü beni. Insan bunu kendine diyebilir mi? Nasil diyebilir?
Ah lotus ah.
Kendine ikinci üyelik alıp yakalanmamak için kendi konusunda yine kendisine o.... diyeni de okudum.

Hmmm simdi sevisme sekli ,banyo yapması falan düzeldi yani.Bulunmaz hint kumaşı oldu ,siz açıldınız,sorun bitti.Sizi döven, ağlatan, maddi manevi pis herif icin eltinize laf eder hale geldiniz.Demek ki gerçekten düzgün bir kocanız olsa etrqfinizdakiler yandı

Hmmm eşiniz mükemmel eş olduğu icin eltiniz göz koymuş

Ayy daha sacma sey gormedim kapalilar eslerinin yaninda neden anne gibi dursun
Bakim acilmakla mi oluyor ? Pes yani
Esin seni boyle diyerek zaten daha cok sacmalamis adama kizmak yerine birde onun icin degisiyormusun ?
Kari koca komple problem var bir terapiste gidin ya

Eşim arkadan ilişki istemiyom günah bak dedim zaten tuvaletimi tutamıyordum artık tedavi gördüm ondan beri yapmıyo zaten. Hafta da bı kere yikaniyo dışını fırçalıyo artık
Ayyy gercekten pes ya
Adam once kendini degistirsin cocukken yapmasi gereken seyleri simdi yapiyor’diye sen onunla gurur mu duyuyorsun birde bu adam seni begenmiyor sen onun icin degisiyorsun
Tebrikler valla koca yurekli konu sahibi

Son bahsettigin kisi belalin mi

Konudan tiksindim,yorum yapamiyacagim
Ay yok o değil. O bana aşık seviyor beni
Diğer ruh hastası kendiyle yazışıp kavga ediyordu
Diğeri de 2. hesabından hepimize saydırmıştı sonra ilk üyeliği ile de kendini desteklemişti

Ha bir tane de çok eski bir üye konu açmıştı 2. üyelikle ki 2. üyelik yasak değil. Kız ikl üyeliği ile cevap verince hesabını kapatmıştı

Çok art niyetli bir yaklaşım!arada bir kötü düşünme detoksu yaptırırsanız fena olmaz.Sadece "sihhatler olsun" için bunu düşünüyor olmak sizi kötü fikirli yapar.

Sizin eltinizinde bu üyeden aşağı kalır bı tarafı yokmuş ne cahil kafalar var inanamıyorum ya
Evet malesef öyle. Kafalarında kurup inandıkları için malesef iftira ve yalanda çok dönüyor böyle durumlarda.Konu sahibesi de böyle mi bilmiyorum ama çoğu araba konuşmuyor eltimle zaten. Eften püften sebeplerle insanlara saldırmış, laf söylemiş, kavga etmiş.

Şaka mı yapıyorsunuz?

Beynim yandi.
Kulis arkasinda neler dönüyor böyle

Ayyy ne kadar çirkin düşünceler bunlar ya.Allahım dizim gibi insanlarla karşılaştırmasın kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…