• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Şaka mı yapıyorsunuz?
Esra Erol'u günlük magazin programı biraz gülelim diye izlerken "Eltimin gözü eşimde mi acaba" konu başlığını okuyunca ne kadar iğrenç bir ahlak yapımız olduğunu görüp Esra'da işlenen konuların sayenizde gerçek olduğuna inanmaya başladım.

Yabancılarda duyardık "grup seks yapıyorlar mış" + "aaa biliyormusun çıplak denize giriyorlarmış, çıplaklar kampı varmış adamlarda" vs onlar bile bana artık çok sıradan gelmeye başladı. Gelsinler de marjinal hayat görsünler.

Bir yufkacı, bir komşu ramazan amca olmak vardı ya neyse ...

Not : konuyu bildirim olarak yollasam konuyu biz açtık sanar mı acaba ukala üyelerimiz?

ortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?

çok emin olmamakla birlikte ya iki elti de siteye üye ya da karı koca üye ...

eğer üye olan koca üye ise yengesine yürüyüp burada fikir alıyor, ya da iki elti bugün birbirine girer ya da karşımızda bir ruh pastası var.

ulen 17 yaşında sinemada o masum kızı öpmeyecektim tam 33 senedir kendimi marjinal sanıyordum, yıkıldım bir anda

der çekilirim ...

aynı cihazdan bağlanmamış o yüzden iki üyelik diyemiyorum

bu da mümkün bir hesabı cepten diğerini pc den veya 2 ayrı telefondan açtıysa yakalayamam....

neyse bana müsade

Ama her şeyi anlatmam, internete bağlı her cihaz mutlaka arkasında bir iz bırakır.

Evet malesef öyle. Kafalarında kurup inandıkları için malesef iftira ve yalanda çok dönüyor böyle durumlarda.Konu sahibesi de böyle mi bilmiyorum ama çoğu araba konuşmuyor eltimle zaten. Eften püften sebeplerle insanlara saldırmış, laf söylemiş, kavga etmiş.
Böyleleri de eltniz gibi yalnız kalır işte herkes kaçar Allah uzak etsin zor

eşin bret pitt değilse korkma bacım :D sizin kocanız bulunmaz hint kumaşımı da eltinizi böle birşey ile itam ettiniz.
kişi kendinden bilir işi deyip köşeme çekiliyorum ben.

Böyle iğrenç düşüncelerle insanları haksız yere itham etmeniz hep boş vaktinizin çokluğundan galiba. Kafanızda yalan yanlış şeylere kurmaya harcayacağınız zamanı biraz Türkçe öğrenmeye harcasanız yararınıza olur. Saatler olsun değil sıhhatler olsun, labali değil laubali.

Kocamdan igrendim eğer fake değilse yazdıkların iğrenç insanlarsiniz ya.

Ne kadar tuhaf birisiniz. Yani gereksiz konuşmasınlar falan dersiniz anlarim . Ama gözü mü var demek çok ağır ve terbiyesiz bir ithamm

Ay yok o değil. O bana aşık seviyor beni :KK70:
Diğer ruh hastası kendiyle yazışıp kavga ediyordu :KK70:
Diğeri de 2. hesabından hepimize saydırmıştı sonra ilk üyeliği ile de kendini desteklemişti

Ha bir tane de çok eski bir üye konu açmıştı 2. üyelikle ki 2. üyelik yasak değil. Kız ikl üyeliği ile cevap verince hesabını kapatmıştı :KK70:
Bunlardan bir tek sonuncusunu biliyorum 🥴 bence hala aramızda 👀

Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Ne kaynattın be milletle :D :D Yeter artık kardeş baydı ;)

Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Bu kadar kötü düşünmek.......

Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Kocan yıkanmaya başladı mı, sen onu de.

Adam sizi anal sekse zorluyor. Üstüne hiç yıkanmıyormuş. Bir de çalışmıyor, evine bakmıyormuş. Şöyle kocayı alacaksa eltim alsın derdim, kurtuldum diye de parti verirdim be! :deli:
Bi de adam şöyle ikna etmiş, '' Ailen bile sahip çıkmadı, benden ayrılırsan kötü yola düşersin. ''. Ay kadıncaaz düşmüş zaten düşeceği kadar, kötü yol bile bu pasaklı tembel dayakçı tecavüzcü herifin koynundan iyidir.

Ne pis niyetlisiniz. Benim kendimden kucuk kayinbiraderlerimle bundan daha samimi muhabbetlerimiz. Smdi onlarda gozum mu var? Kardesim gibi goruyo olamam mi mesela. Gercekten iciniz kokmus sizin allah sizin gibilerden korusun

Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Siz açılıp saçılınca o da yıkanmaya mı başladı 🥴

Bi de adam şöyle ikna etmiş, '' Ailen bile sahip çıkmadı, benden ayrılırsan kötü yola düşersin. ''. Ay kadıncaaz düşmüş zaten düşeceği kadar, kötü yol bile bu pasaklı tembel dayakçı tecavüzcü herifin koynundan iyidir.
Bir de inanmış buna konu sahibi. :olamaz:
He bacım he, erkeksiz olan her kadın kötü yola düşüyor. Böyle avut kendini. Yazık ya...

Back