Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Adam yıkanıp temizlenince elti de bi şaşırmış, normalde ayda bir yıkanan, bakımını yapmayan bi adam.
Bence sorun elti değil ya. Kadın çaresiz yalnız çocuğuyla perişan. Öyle kendi kendini kocasının sevilebilir biri olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Ben çok üzüldüm durumuna.

Sicrayacaktim gece gece ama ustte okuduklarimdan sonra uzuldum ve vazgectim. Allah yardimcin olsun bacim.

Eltiniz büyük siz küçük gelinseniz sizden öncede paylaşımları vardır illaki yani arkadaş gibi olmuş olabilirler bana çok tuhaf ve suphelenilecek bişey gibi gelmedi insan kayniyla muhabbet edebilir tabiki nolcak ki. Gerçi sizede diyecek bişey yok dünya öyle bı yer oldu ki kimin eli kimin cebinde belli değil

şimdi okudum eski konusunu evet o.konu sahibi uydurmuyorsa gerçekten acı ve zor bir hayatı var
Ne bilim çok pis bir adam var ortada ve onu hiç sevmeyen bir kadın... kurtulmak istediği kocası bir an da düzelmeye başlamış kadın kocasını sevmeye başlamış hatta kıskanmaya bile başlamış... Benim pek bir inancım kalmadı önceki konusuna. İnşallah fakedir...

Burdan nasıl göründüğünüzü yazacaktım ama ne zaman yazsam banlanıyorum neyse anlayan anlasın bide eltin eltin neya kimin eltisi benim mi acaba

Bu konuşmalarda hiçbir şey yok. Ama ilk konuşmayı başlatan hep eşin bu durumda neden eltin laubali ve kocanda gözü var oluyor acaba. Eşin fazla laubali.

Hakaret var hakaret var ama. Ağzı tuvalet taşı gibi hakaretini ilk kez duydum. Biri icin soylenmesi asiri derecede üzdü beni. Insan bunu kendine diyebilir mi? Nasil diyebilir?
Eğer ki erkekse diyebilir. Bizler ondan şüphelenmeyelim diye...

Erkeklerin bir çoğu arkadaş ortamında birbirlerinin analarına avratlarina küfür edip yine aynı sofrada olup kanka ayağıyla bir ekmeği bölüşüp yiyorlar.

Bunu ergenken yapan, "mecburi" arkadaslarim vardi. Esim, çevresi, kendi sectigim dostlarim, yetiskin yaşlarında birbirlerinin annelerine sövme eylemi gerçekleştirmiyor. Boyle insanlar tanımıyorum su anda. O yüzden gerçek gelmiyor.

Yazdım yazdım sildim..................

Allah çevrenizdekileri sizden ve O kötü kalbinizden korusun..
Allah gerçekten gereksiz yere senaryo üretip kiskanan insanlardan korusun Sadece bu konularda degil,dıştan görüp,ibini dibini bilmeden iyi hayati var sananlardan da korusun Ben de onlardan cok rahatsizim.

bencede kesin aralarında bişey var umarım ikinci çayı doldurmamıştır eşin eğer öyleyse daha fazla ileri gitmiş olabilirler, sen şakamısın paranoyakmısın git tedavi ol bence senin zihniyetin bozuk

Benimde çevremde yok ama yolda sokakta yürürken bağıra çağıra bu tür muhabbetler edenlerin yanından geçiyorum bazen. Böyle değişik bir mahallede var o mahallenin içinden geçerken de koca koca adamlar bu tarzda sohbet ediyorlar çok da hoşlarına gidiyor...

Hatta konu sahibinin hayatı gibi yaşayan 2-3 tane arkadaşım vardi bahsettiğim mahallede yaşıyorlar. Ellerini yikamazlar asla bir keresinde evlerine gitmiştim kaşıkları yağdan görünmüyordu konu sahibine normalde inanırdım ama önceki konusunda kurtulmak isteyip de şimdi çok kıskanması bana göre gerçekçi gelmedi...

Evet DMD hastası 6 7 aylıktı farkettik o zamandan bu yana fizik tedavi görüyo ama artık kötürüm yürüyemiyo doktorlar 15 yaşına kadar ömür biçiyo benden geçişli bı hastalıkmis o yüzden hamile kalmamam lazımmış

Ya işte benim yaşadığım mahallede öyle bı yer

Ya işte benim yaşadığım mahallede öyle bı yer
Yani ne bilim o mahallede yaşayanlar birbirine çok benzerler ve çok pis kokarlar ben ilkokulu onların çoğunluk olduğu okulda okudum. Siz flört döneminde adamın tipinden kılığından anlamadınız mi? Erkek ve kız çocukları çok küçük yaşta evlendiriliyor.
Ve hep birbiri ile evleniyorlar hiç dışarıdan evlenen yoktu sadece lisedeyken bir arkadaşım onlardan biriyle evlendi bana bir gün kahvaltıya gelmişti çok mutsuz olduğunu ve kocasının ve ailesinin pis insanlar olduğunu söylüyordu.

Ama sizin kadar banyo diş fırçalamama olaylarını anlatmadı sonrasında arkadaşım boşandı başta 2 çocuğunu da kocasına bıraktı sonra kendi hayatını kurdu halk eğitime gitti kurslar aldı evden kokulu taş, kapı süsü falan yapıp satıyordu. Arabasını da aldı. En son konuştuğumda çocuklarımı onların elinden alıcam çok kötü bakiyorlar küfür öğretiyorlar beni kötülüyorlar demişti...

Son düzenleme:
Turkcenız cok bozuk hıcbır sey anlamadım ama konuşmanızdan ve okuduklarımdan nasıl bir çevrede yaşadığınızı kestiriyorum az cok Esra Erol’a çıkanlar gibi iste onlarda da kocası eltisi falan kaçıyor o yuzden olabılıyor yani o tur çevrelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…