- 1 Aralık 2020
- 4.711
- 52.848
- 458
Aynen. Evde “oyalanarak” milyon dolarlık ciro yöneten müdür olmak iyiymiş.Yorumlara bakıyorum da özellikle “ev kimin, tapu kimde, nasıl alındı” soruları sormuşsunuz. Anlıyorum öyle bir zamanda yaşıyoruz ki her şeyi maddiyata bağlayarak sınır çizme haline gelmişiz. Açıklıyorum; tapu eşimi üzerine. Çocuk odası bir süreliğine yapılmadı ama şimdi hazır, nereden çıkarttınız çocuk odasının olmadığını. Ben evde oturup sadece ev işlerine bakacak, hiç bir yerde sözünü geçiremeyecek biri de değilim. Özel şirkette 4 elemanı yöneten milyon dolarlık cirolar yürüten müdürüm. Eşim anlayışsız biri de değil. Ayrıca ailemden kalan kiraya dahi vermediğim evim var, istersem yarın taşınırım. Yapmayacaktın, evlenmeyecektin, aklın neredeydi diye yorum yapan arkadaşlar siz galiba olaya sadece maddiyat yönünden bakıyorsunuz. Şurada konuyu açma sebebim bunu eşimi kırmadan, hislerini incitmeden nasıl söyleyebilirim, sebebini nasıl açıklayabilirim? Maalesef aile içi huzuru korumak şirkette ciro yönetmek kadar kolay değil. Soğukluk bir girdi mi, çıkmaza adımını attın mı geri dönüşü yok. Benim için biter o şekil evlilik. Eğer eşim bu kadar mülayim yaklaşıp sebebini tek tek ortaya koymama rağmen halen anlamıyorsa çözümü yoktur demek. Ayrıca bu hafta farkettim ki çocuklar anmıyorlar bile. KV arayıp gelin diye yalvarıyor resmen. Eltim de kursları var diye reddetmeye çalışıyor falan. Anlaşılan burada eşimin annesine söz geçirememesi. Bunu nasıl çözebilirim onu düşünüyorum. Çünkü annesi hemen ağlayıp zırlamaya ve beddua etmeye başlıyor. Ben ayrı eve çıktığımızda annesinin bu davranışlarından rahatsız olmayacağından ve bizim huzuru bozmayacağından emin olmam lazım. Sizin gibi oturup yerli yersiz yorum yapmayı ben de biliyorum ama o ince çizgi ne, nasıl yaparım onu soruyorum. Biraz geniş düşünün lütfen. Sadece yorum yapmış olmak için de yapmayınZ
Kuzu, maalesef ki dışarıda çalışmıyorum. Kendim freelance oyalanıyorum.
Yaaa çok güzelkeşke ben de eşimi ikna edebilsem. Çalışma odasını bebek odadı yapmama izin vermiyor. Çalışmıyor da o odada sadece masası, koltuğu, tek kişilik yatak ve dolabı duruyor yani öğrenci odası gibi. Onları oradan çıkarmaya bir türlü ikna edemiyorum. Çok hevesliyim halbuki. Çocuğun yatağını da odaya koyacakmış
Son düzenleme: