Eltimin akıl almaz tavırları

Bir daha Eltime selam vermem gerekir mi denk geldiğimde?

• Evet

OY: 11 5,9%
  • Hayır

OY: 177 94,1%

• Ankete Katılan
    188
Millette koca var arkadaş :) arayıp neler soylemis.. şaka bir yana karı koca ikiside görüşülecek insanlar değil mesafeyi koyun gorusmeyin hatta.. arayıp eltin oradayken gelmeyeceksin dedi öyle mi şok oldum. Deseydiniz ya onun gibi benimde kayinvalidemin evi izin alacak halim yok diye.. eşiniz etkisiz eleman olmasın lutfen

Senelerce bu dertlerden bende cektim esimin karismasini hic istemedim. O da karismadi zaten.. kardeslerin arasi bozulsun istemedim. Sonucmu ???

Buyuk bir 0...
Esiniz simfi tepki vermesse ya da siz bunlar daha da cok uste cikacaklar. Ben zamaninda tepki veermedigim icin ya da esim tepki vermedigi icin pismanim. Siz umarim pisman olmassiniz. Madem kayniniz sizinle eltinizin arasina giriyor. O zaman esinizde girecek yoksa cok yorulursunuz.

Vallahi bir erkek kadın gibi anlar ama işine gelmezse anlamaz. Kaynın eşinin dediklerini yapıyo ama senin eşin ağzını açamıyo farkında mısın

Sen esinden öncede bir bireydin,sinek falan degildin ya da fare. Suanda da öylesin. Yani kendi kendini savunabilirsin. Ilginç bir bicimde esin neden seni savunmuyor tarzında yazanlar olmus. Sen kendini savun,o kaynina ve eltine de cevaplarini yapıştır. Esin bu olaylarin farkindadir salaga yatiyordur muhtemelen,ya da kardesini cahil görüyordur tartismak istemiyordur demekki siyaset pesinde esin siyasetçi. Iyi o zaman sen aç tirnaklarini. Yalnız tırnaklarını açtığında sana,sen ne hakla benim kardesimle yengemle boyle konusursun derse eşin o zaman isler bambaska.

Ahh canim seni cok iyi anliyorum bende 4 yillik evliyim bir ucuz ve kalitesz kişiliğe sahip bir eltide bnde var eşimin babası yok kucukkn kaybetmiş oyuzden bayramları kvdemle geçirmek ister bende bu isteğini şimdiye kadar geri cevirmedim haddime değil ne zaman izine çıkıp eşimin ailesinin yanına gitsek bir kıskançlık alır yürür kaynimi eltimi keza bu eşimle tanıdığımdan beri değişmedi eşimle ayırmak için neler neler yaptılar karı-koca velhasıl kelam evlendik binbir türlü sorunla sıkıntıyla sırf eşimi çok sevip 5 yılımı verdiğim için izine gideriz birgün evine davet etmez ne bir caya ne bir yemeğe kvnin evinde yemek yenir yatmaya eve gidilir şimdiye dek bir çöpünü görmedim hepsininde ben evldnm benden göre göre giyim kusam değişildi ben araba kullanıyorum diye gitti vura çarpa kaza yapa yapa mahallede araba kullanıyo hadi kullansın alsın giysin ne güzel beni örnek alması kv bunun iki çocuğu büyütmüş kendi yemiş içmiş gezmiş 40 yaşında bir halt bildiği yok kvdeyle 9 sene beraber yaşamışlar kvdenin ağzına sıçar giki çıkmaz bn doğru birşey desem kobra yılanına donusur tövbe yarabbim neyse okdr anlatacak sey varki kimsenin yaptigi kimsenin yanina kalmiyo zamaninda ojdr ahimi aldi karikoca rabbim sordu hesabini eltim malum konulardan ihraç oldu ben eşimle nisanlandigimda çalışmıyordum abisi sürekli yok kardeşime memur kız alacktik yok sole yok böle benim eşim memur deyip duruyodu sonra ben askeriye ye atandım kol gibi girdi bunlara kızlar okdr dertliyimki bu ha bu arada eşimin ailesine sesi çıkmz yükslmz herzamn ailesi haklıdır ama sin zamnlarda ailesinin yaptıkları terbiyesliklrdn oda çok utaniyo simdi sildim hepsini bayramdan sonra bidaha adımını atmicm insan olanlarin yanına gidilms boşver hic takma kafana afedersin kicinla gül geç seviyesizi ağladığında değmez ezdirme kendini güçlü ol onlar kimki kocan vermiyosa çaplarını sen ver sussun otursunlar kayibsa kayinligini bilsin hadsz

Demekki oluyormuş böyle şeyler.

Eşime bir daha böyle şeyler yaşandığında susmayacağımı gerekenleri söyleyeceğimi söyledim zaten. Ama ilk seferinde susmak mantıklı geldi o an.
Haklısınız, görüşmemek en mantıklısı.

Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını. Teşekkür ederim samimiyetin için. Bunu kulak ardı etmeyeceğim.

Çok güzel şeyler söylemişsin, bu arada ben elim kolum dolu gezmeye gidiyorum kayınvalideme, yemeğe gideceksem evde o ana kadar yapılmış yemek varsa götürürüm. Dışarıdan yememek için sütlü tatlımı yapar alır götürürüm. Kayın pederimin omzuna yaslanırım.(kızları yok, iki erkek evlatları var yalnızca.) şakalaşır, gülerim. Siyasette konuşur futbolu da tartışır, cilt bakımı hakkında da konuşurum. Hoşlarına gidiyor. 60 yaşında insanlar. Bize ihtiyaçları var gelişen hayata ayak uydurabilmeleri için. Belki bunu bile sorun yapıyordur, bilemiyorum hiç.
Ama sorun şu ki; benim karakterim bu. Yaşadığım zaman gelip geçecek bilirim. Onu güzel geçirmek için çabalarım. Anne baba kıymetli ve değerli. Bugüne kadar hiçbir konuda kırmadılar beni, onları da benim kırmamam gerektiğini düşündüm.

Ay, efkarlandım sabah sabah. Gününüz aydın olsun

Offfff okudukça dellendim.Karı koca bir olmuş seni hedef tahtasına koymuşlar.Eşin neden seninle bir olmuyor ya? Sen de eşine anlat derdini , o hadsiz kaynının söylediklerini.Bu ne yaa?! Valla iyi dayanıyorsunuz.

Anlattım, cevap vermedim diye mutlu oldu. Sana bize yakışanı yaptın dedi. Ailesiyle kötü olmamızı istemiyor. O da çok kırgın zaten. Yüzü gülmüyor hiç.

Bu yüzden yapılacak büyük bir ikinci hamleyi bekliyorum. Öpme mevzusunda kayınvalidemi aradım. Bizim olduğumuz bir ortama da bir daha gelirlerse utandırma niyetindeyim.

Suç eşinizde, bakın konu da görüldüğü gibi kaynınız eşinin nasıl arkasında nasıl da koruyor sizin eşiniz nerde konuda eşinizin sizin arkanızda durduğu savunduğu hiç bir detay yok...
Eşinize kızacaksınız???
İş erkekte biter.
Kv niz de sizinle hiç ilgili değil farkındaysanız. Kaynınız aradığında aman oğlum sen ne yapıyorsun diyeceğine telefonu size verip azar işittirmiş.
Maalesef eşiniz sizi savunmadağı için siz dişinizi gösterin ve hadlerini bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…