Eltimin akıl almaz tavırları

Bir daha Eltime selam vermem gerekir mi denk geldiğimde?

• Evet

OY: 11 5,9%
  • Hayır

OY: 177 94,1%

• Ankete Katılan
    188

Ne söylenmiş ki böyle yangına kürekle gitsin.

Elbette izin alarak gidecek, kimin evine gidilirse gidilsin müsait misiniz diye sorulur. Bu adaptandir.

Kayınvalide idare edici olmalı. Neden arada kalsın ki kadın.

Iki kadının soğuk savaşı yüzünden anne yüzünü mu eskitsin evlatlarına .

Bu konuyu çözecek kendisi ve eşidir. Hala " onlar görüşmek isterlerse görüşürüz " diyorsa asıl mesele iclerinde demektir bu. Kendi aralarında cozmeli karı koca.

Baskasinin eltisi de kotudur bence

Bende de var bi tane böyle. Bizimkiler in yaşı büyük bizden.
Biz bi de uzağız. Senede bir görüşüyoruz ama sürekli küslük çıkıyor aramızda.

Yok ya, EGO’m neden Yüksek olsun sadece meslekten az biraz belli olur insanlar.
Kendimi irdeliyorum, benim maaşım ve eşimin maaşı toplanınca onların 2.5 katı ediyor. Bizim evimiz var. Gibi gibi çok şey var. Benim Evimin bir odası bomboş, kendisi gibi girmediğim oturmadığım bir odayı salon yapıp boşuna koltuk almamak için. Ki ev sadece 2+1, ve çok mutluyum, yetiyor da artıyor bana.
Kendisinin ise 3+1 ev hayali olduğu için 3+1 bir ev kiralamış.
Kayınpederim evimizi sever, tavrımızı sever. Gerçi sevmesede ne fark eder. Ben yaşıyorum sonuçta bu evde.
Benim elbet bir farkım var. Ama herkesin bir karakteri var. Mesleğinden maaşından ve zevklerinden ötürü kimseyi yargılayamam.

Yanlış mı düşündüm dedim yalnız değilmişim. Konu ile mühendis olmak ne alaka? Bence konu sahibi de masum değil. Ayrıca valizi kapatmak iki saniyelik iş, inada bindirmenin ne gereği var eline ne geçecek. Elti sağlam pabuç değil ama konu sahibi de masum gelmedi bana.

Bende de var bi tane böyle. Bizimkiler in yaşı büyük bizden.
Biz bi de uzağız. Senede bir görüşüyoruz ama sürekli küslük çıkıyor aramızda.
Ben de ailenin en küçüğüyüm. Eşim de en büyükleri.

Senede bir görüşmenize rağmen ne küslüğü bu ya?

Yargılamadığınız ve gizliden hava atmadığınıza emin misiniz?

Teşekkür ederim tarafsız Tavrınızdan ötürü. Valizi kapatmak veyahut kapatmamak....Mühendis olduğunu belirtmek ya da belirtmemek... Ne de olsa bütün mesele bu

Meslekten nasıl belli olur insan anlayamadım ?

Yanlış anlamayın lütfen niyetim yargılamak değil, dışarıdan görün kendinizi diye ; bu son mesajınızda bile kendinizi eltinizden üstün gördüğünüzü düşündüm.

Alakasız konuları zevkleri meslekleri konuya taşıyıp kendinizi farklı görüyorsunuz.

Elti kıskanç kabul ama buna zemin hazırlayan ne var bunu bir düşünün.

Ben de ailenin en küçüğüyüm. Eşim de en büyükleri.

Senede bir görüşmenize rağmen ne küslüğü bu ya?
İğneli iğneli konuşmaları var. Tek bana değil herkese. Herkesi korkutmuş. Kv. Sinmiş. Hiç bişey diyemiyor. Onlarla da defalarca kavga etti. Evinden bile kovdu. Ama şimdi pek iyiler. Çünkü kocası da her zaman karısının yanında. Herkese tavrını koyuyor ağbisi eşi için. Mesela benim eşim hiç ağbisini falan kırmak istemez. Ailesiyle hep iyi olmak ister. Ama onların umrunda değil kimse. Sadece kendilerini düşünürler.

Benimde eşim asla kötü olmak istemez. Kayınbiraderim abisiyle böyle konuşabiliyor o yüzden.

Bnce eşin abisi ile hiç kötü olmasın sonuçta abi kardeş her türlü barışılır siz görüşmeyin

Bnde istemiyorum sizinle görüşmeyi diyin kapatın konuyu

Kendinizi irdelerken karşı tarafı da gömmeyi ihmal etmemişsiniz.
Bir defa çok kıyaslama yapıyorsunuz.
Size ne onun evinden?
Konuyla evin , maaşın ne ilgisi var?
Bence sorun sizin kendinizi fazlaca beğenmeniz ve insanlara egolu davranmanız.

Ben okuyunca sinirlendim birakin selam vermeyi yuzlerine tukurun bence.bu ne pis insanlarmis.burda kv ve esiniz cok pasif kv ogluna diyecekti burasi benim evim isteyen gelir isteyem gelmez ben senin karini da gelinimide bir tutuyorum.esinizde agzinin payini verecekti kayniniza

bu kadar seyle ugrasacak kafayi bilimle mesgul etse; ulkemizin hayrina cok sey yapardi diye düşünüyorum

Soyle saglam basin yere. Tas yerinde agardir. Siz gitmeden naminiz gitsin. Elti olaylarinda malesef muhendislik doktorluk rutbe pek ise yaramiyor. Bir dahakine eltine ve kaynina siz geleceginiz ortamlari onceden soyleyinki ben ina gore bulunmuyayim diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…