Eltimin akıl almaz tavırları

Bir daha Eltime selam vermem gerekir mi denk geldiğimde?

• Evet

OY: 11 5,9%
  • Hayır

OY: 177 94,1%

• Ankete Katılan
    188
Görümcem yok, olsa da bu kadar olmazdı sanırım. Kayınvalidem meğer tepki koymuş, onları kıskanıyorsun demiş ama ben bunu 4 ay sonra öğrendim. bayramda aranacak biri değil zaten. O ararsa konuşuyorum yalnızca. Kuzenine üzüldüm. O neler yaşadı? Ben çok ağır atlattım o süreci.
İyi yapmışsın tatlım... erken mesafeyi koyman iyi olmuş. bikaç seneye mâl olsa bunlar daha çok yıpranırdın... 10-15 sene eltisinin dıvdısının dıvdısının kahrını çeken var... bu arada kuzenim senin eltin gibi yani senin çektiğin acıları çekmedi.... çektirdi ve illallah ettirdi😂

Sen daha çoook konu açarsın bu kafayla buraya canım. Ne demek kaynın seni arayıp o lafları söylediğinde iyi günler deyip kapatmak.Benim eltim yok ama görümcem zamanında böyle şeyler yapmaya çalıştı bana bekardı bide abimin evi deyip deyip gelir kalırdı yediği kabı kaldırmaz yattığı yatağı toplanaz istediğini evime çağırır kv ye baktım hal tavır kızından yana öyle mi dedim kendi kendime açtım telefonu kv ye ben senin oğlunu aldım yanında kızınıda almadım ikidebir abimin evindeyim diyerek benim evime gelip saçma saçma hareketlerle benim asabımı bozamaz gezmeye buyrun gelin ama kızına kendin bak dedim kapattım şimdi yenge müsait misim gelebilir miyim diyor ha bu evreye gelmeden önce kv arıyodu gelebilir mi diye. Bazen herkez herşeyin farkında olur ama suistimal edilen taraf sesini çıkarmadıkca düzen değişmez yanlışı hissettiğin an tepkini koymalısın aman o üzülmesin aman eşim arada kalmasın demeyeceksin ki senin eşindede hata çok kardeşi hangi hadle sana o lafları söyleyebiliyor eşin önce bunu bi düşünmeli

Eltiii yanıkkk eltiii... hahhaha murat ovuc deyimi ile yaaa bu adamin yorumlarina bayiliyorum elti ve gorumcelerle ve kaynana ilgili :KK70:dd herkese hak ettigi gibi davran konu sahibi.

Peki sizin görümceniz var mı? Benim müstakbel eş adayım biricik sevdiceğimin iki ablası var da😂 nasıl bir duygu...
Var, biri büyük eşimden... Açıkçası hiç kişisel problem yaşamadik ikisiyle de. Ben çok sohbet muhabbet seven biri olmadığım için 😂😂 küçük olan benden bir iki yaş büyük, onunla mesajlasiriz sık sık sohbet muhabbet. Yürütüyoruz gemimizi😊😊 senin tutumun da etki ediyor. Ne almak istiyorsan onu ver.. almak istediğini alamıyorsan da muhatap olma geç 😁

Evimin kapısından içeri sokmam, evlerine asla gitmem, oldukları ortamda da bulunmam. Sinsiler. Allah yardımcın olsun çok sinir bozucu gercekten.

Var, biri büyük eşimden... Açıkçası hiç kişisel problem yaşamadik ikisiyle de. Ben çok sohbet muhabbet seven biri olmadığım için 😂😂 küçük olan benden bir iki yaş büyük, onunla mesajlasiriz sık sık sohbet muhabbet. Yürütüyoruz gemimizi😊😊 senin tutumun da etki ediyor. Ne almak istiyorsan onu ver.. almak istediğini alamıyorsan da muhatap olma geç 😁
:halay:

İyi yapmışsın tatlım... erken mesafeyi koyman iyi olmuş. bikaç seneye mâl olsa bunlar daha çok yıpranırdın... 10-15 sene eltisinin dıvdısının dıvdısının kahrını çeken var... bu arada kuzenim senin eltin gibi yani senin çektiğin acıları çekmedi.... çektirdi ve illallah ettirdi😂
Ah ahhhhh 😁😁😁.

Mantıklı bir yaklaşımı varsa amenna. Ancak bu işler boş yere yapılmamalı. Benim eltim sanırım biraz saf. Ya da salak. Çok açık bıraktı. Ben de çok güzel döşedim boşlukları. Evime tatile gelmek için beni aramak zorunda kaldı. Ben aramam, gün gelir imkanlarımla arattırırım.
Kuzenin umarım haklı bir davada süründürüyordur. ☺️

Zaten büyük ihtimalle çocuğunu koz olarak kullanmıştır

Kullandı ama herkes onun ne olduğunu iyice gördü, tüm sülale...

Sen daha çoook konu açarsın bu kafayla buraya canım. Ne demek kaynın seni arayıp o lafları söylediğinde iyi günler deyip kapatmak.Benim eltim yok ama görümcem zamanında böyle şeyler yapmaya çalıştı bana bekardı bide abimin evi deyip deyip gelir kalırdı yediği kabı kaldırmaz yattığı yatağı toplanaz istediğini evime çağırır kv ye baktım hal tavır kızından yana öyle mi dedim kendi kendime açtım telefonu kv ye ben senin oğlunu aldım yanında kızınıda almadım ikidebir abimin evindeyim diyerek benim evime gelip saçma saçma hareketlerle benim asabımı bozamaz gezmeye buyrun gelin ama kızına kendin bak dedim kapattım şimdi yenge müsait misim gelebilir miyim diyor ha bu evreye gelmeden önce kv arıyodu gelebilir mi diye. Bazen herkez herşeyin farkında olur ama suistimal edilen taraf sesini çıkarmadıkca düzen değişmez yanlışı hissettiğin an tepkini koymalısın aman o üzülmesin aman eşim arada kalmasın demeyeceksin ki senin eşindede hata çok kardeşi hangi hadle sana o lafları söyleyebiliyor eşin önce bunu bi düşünmeli
Evimin kapısından içeri sokmam, evlerine asla gitmem, oldukları ortamda da bulunmam. Sinsiler. Allah yardımcın olsun çok sinir bozucu gercekten.
Arkadaşlar konu hortladı. İşi çözdüm. Kazandım diye konuşmam doğru olmaz ama kaybeden çok oldu. Ama ben kaybetmedim :halay:

Ah ahhhhh 😁😁😁.

Mantıklı bir yaklaşımı varsa amenna. Ancak bu işler boş yere yapılmamalı. Benim eltim sanırım biraz saf. Ya da salak. Çok açık bıraktı. Ben de çok güzel döşedim boşlukları. Evime tatile gelmek için beni aramak zorunda kaldı. Ben aramam, gün gelir imkanlarımla arattırırım.
Kuzenin umarım haklı bir davada süründürüyordur. ☺
Bence salağa yatıyor da olabilir.. üstteki bi üyenin dediği gibi ikinci gelin gelince rahatı bozula da bilir bilemedim. Ama her türlü normal değil.
Benn eksik yazmışım yazıyordum daha canım, zararı bize...Ay bizi süründürüyor yani tıpatıp eltinn:KK14:

Bence salağa yatıyor da olabilir.. üstteki bi üyenin dediği gibi ikinci gelin gelince rahatı bozula da bilir bilemedim. Ama her türlü normal değil.
Benn eksik yazmışım yazıyordum daha canım, zararı bize...Ay bizi süründürüyor yani tıpatıp eltinn:KK14:
İkinci gelin geldiğinde insanın rahatı bozulmaz normalde. Aksine akıllıysa arkadaş bulur. Ama sen kocanın tarafını kullanıyorsan ve gelen diğer gelin aksine insansa kudurursun. “, Neredeyimben gelince yüzünde güller açıyor. Benimle olduğun zamanları da biliyorum. Sen beni sevmiyorsun.” Diyen birinden bahsediyoruz.

Sürünmeyin canım siz de. Aile her türlü destek çıkar 🤗🤗

Anlayamadım ne demek abi sen benim eşimi öpmemişşin kayınbiraderiniz bunu söyleyecek kadar saf ve dolduruşa gelecek biri herhalde , zira en saçma şey.mecburmuyum abicim senin karını öpmeye derdim ben olsam. Ayrıca kayınvalidenizi ne kadar sindirmiş kadın öyle ya her dediğine tamam denir mi teyzecim sen bir kayınvalidesin , dimi amaaa

Aylar sonra yazıyorum. İstanbuldan ayrıldık iş sebebiyle. Yeni şehre taşınmadan 1 hafta kadar önce eşimin kardeşi ve kardeşinin karısıyla buluştuk. Daha taşınacağımız belli bile değildi. Ağzıma geleni söyledim. Aptalca bahaneler üretti ve tüm hipotezlerini çürüttüm. Eşim yine konuşmadı. Fakat bana konuşma imkanı tanıdı, asla sözümü kesmedi. Eşimin kardeşi susmak durumunda kaldı. Eşini koruyamadı karşımda. Eltim boş laflarla takıldı kaldı.

Ancak şunu öğrendim. İyi ki ılımlı kalmışım eşime karşı. Çünkü onun susması en ağırıymış kendi ailesi için. O sustu, konuşmadı, ardımda durmadı dedim içten içe. Fakat o susunca tüm ailesi kan ağlamış meğer. Kendi ailesine kendince cevap vermiş.

Şimdi başka şehirdeyiZ 3 aydır. Ben 1.5 ay İstanbul’da tek kaldım. Kardeşi bir kere bile kapımı çalmadı. Evine davet etmedi, barıştığımız halde. Ben hiçbir şey yapmıyorum onlara. Benim eşim evlendikten sonra kardeşini tanıdı. O çok sevdiği kardeşinin eşinden hiç hoşlanmıyor artık.

Daha sonra buraya yanımıza 6 günlüğüne tatile geldi hepsi. Kap kap yemekler, hamur işleri yapıp yatılı ağırladım kayınvalidemi kayınpederimi kayınbiraderim ve eltimi. Onları yolcularken daha iyi anladım. Ben eşimi bir daha kazandım. O dA beni kazandı. Bu kötü anı bize çok iyi bir ders oldu. Şimdilerde keyfim yerinde. Kendisini (eltimi) asla aramıyorum. Arayınca açıyorum, konuşuyorum o kadar. Görünce merhaba deyip konuşuyorum. Ama gerekli zamanlarda onu hiç sevmediğimi ve terbiyesiz - kıskanç olduğunu söylüyorum kayınvalideme de eşime de .

Dipnot: kayınvalidem eltimi o zamanlar çok terslemiş. Bizi kıskandığını söylemiş. Ettim çok bozulmuş. Bunu başkasından değil eltimden öğrendim barışmak için buluşma düzenlendiğinde. Evet hala kıskanıyor ama o kıskanıyor diye hayatımı yaşamaktan vazgeçemeyeceğim. Çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏🏼

Mutluluklar. Birşeylerin yoluna girmesi için böyle kırılma noktaları gerekiyor. Siz asla kendinizi ne ezdirin ne taviz verin ne de saygısızlık yapın.

ayy okurken içim şişti. sevgili Neredeyimben Neredeyimben mühendissin, mürekkep yalamışsın. kimseyi küçümsemek için söylemiyorum ama anladığım kadarıyla eltinle biraz farklı dünyaların insanlarısınız.

neden illa ki içine içine girmek istiyorsun bu ortamın? niye kayınvalideme o varken gidemiyeceğim diye üzülüyorsun.

eline büyük koz vermişler, lehine çevir. hayatım bize yer ayıramıyorlar evleri dar annenlerin, şimdi huzursuzluk çıkmasın gel bayramda şöyle bir akdeniz yapalım demiyorsun? bırak kayınvaliden peşinizden koşsun gelsinler gitsinler diye. kıymetli gelin olursan kırk yılda bir gidersen baklava börek de önüne konulur.

abi sen benim eşimi öpmemişsin de ben olsam dayanamayıp kahkahayı basardım herhalde, bırak onlar utansın

X