Eltimin akıl almaz tavırları

Bir daha Eltime selam vermem gerekir mi denk geldiğimde?

• Evet

OY: 11 5,9%
  • Hayır

OY: 177 94,1%

• Ankete Katılan
    188
Mesele benim üstün görmem değil hanımefendi. Kendisinin aşağı görüp hırs yapması ve fark ettiği üstünlükleri burun kıvırarak anlatması. Değilse benim için önemli bir durum değil bu. Bana ne herkesin kendi hayatı. Başınıza gelseydi anlardınız emin olun. Mesela ben 30umda evlendim. Kendisi 22 yaşında evlenmiş. Buradan bile geç evlenenlere acıma çabaları, biri bana eğitimimle ya da işimle bir övgü yapsa para pulun önemsiz olduğu, önemli olanın insanlık olduğunu vurgulaması. Temizlik ve mutfak konusunda çok becerikli değilim ve bunu söylemekten de çekinmem. Söylediğimde ise hemen kendini övmesi. Elbise giysem ya da giydiğim bir fotoğrafımı görse ahlaksızlıktan dem vurması gibi gibi. Ya da iş yerinden erkek bir hocamız arasa hemen kulak kabartıp değişik surat ifadelerine bürünmesi, tek kaşının ilginç bir sekilde havaya kalkması. Sevgiliyken eşimle ayrı şehirlerdeydik. Gelip gitmemden ya da eşimin benim evime gelmesinden bile rahatsız olur, aynı evde bekarken birlikte kalmamız hakkında yorumlarda bulunurdu. Yani hangisini anlatayım ben size. Keske tanıma fırsatınız olsaydı diyebilirim ancak.

Eltim yok... olsa bile nasıl bu kadar başkalarının evliliğine huzuruna karışabiliyorlar vallahi aklım almıyor. Şu da bir gerçek ki siz tavır koymadan kimsenin aklı başına gelmez her ne olursa olsun o halanın evin de karşılaştığınız zaman ben kalkıp giderdim yada eşimin öyle yapmasını isterdim. Halaya ayıp olurdu belki ama tatlı dille anlatırdım. Yada en kötü ihtimalle eşin kardeşine ne de yengesine yüz vermeyip hiç konuşmayacaktı. Eşin ve sen tavrını koymadan hiç birşey düzelmez. Selam vermek şöyle dursun yüzlerine bakmazdım. Nedemek elti evdeyken kayınvalidenin evine gitmemek. Kv de de suç var burada sessiz kalmış.

Siz eltiniz yokmuş gbi davranın e eşiniz de bi zahmet konuşuversin sizinle. Olan neden size oluyomuş canım saçmalık! Bu kadar üzmeyin kendinizi başkaları için

Esiniz ve aileler bunun farkında mi ?zor bir şey böyle bir karakterle aynı havayı solumak.

Esiniz ve aileler bunun farkında mi ?zor bir şey böyle bir karakterle aynı havayı solumak.
Eşimin ailesi benden daha iyi tanıyor onu. Kaynımın yeterince maaşı yokken hemen evlenebilmek için kayınvalidelerle aynı evde yaşamayı kabul etmişler. 4 yıl birlikte yaşadılar. Eşim sağolsun sorunu güzel bir şekilde çözdü. Uzun zamandır uğraşamıyor artık benimle.

Muhendis hanim, zor zanat okuyabildim yariya kadar
Cok uzun paragraflar yok.cok sinirlenmissiniz o belli
Garip bi tip elti mesafe konulucak o kadar

her zaman derim iş kocada bitiyor
sizi asıl sinirlendiren
eşinizin tavırları
yoksa elti öyle demiş böyle yapmış fasa fiso :)

4 yıldır evin tek geliniyim gecen ay bana elti geldi
sessiz sakin mülayim bi kız ama kv nin bana yapmadıkları ona yaptıkları epey canımı sıktı
ama benim kızdığım nokta aslında kv değil eşimin bu durumda ama napsin
ama şartlar ama böyle ama şöyle demesi :)

karıcım evet sana yapmadı etmedi bu gelin gavur ellerinde yaranmaya çalışıyor dese
iş bitecek gözümde

Boyle eltileri okudukca kendi yilan eltime sarilasim geliyo yeminle.Rabbim dusmanin bile biraz kafasi calisanini versin.bu ne ya.konusmayin tabi ki suratina bile bakmayin...

Ayni benim eltim.gorusmuyorum.onun okdugu yere gitmiyorum oda benim oldugum yere gelmiyor.ama hala arkamdan beni kotuluyor.gulup geçiyoruz esimle demekki fazla dert ediyo beni onemsiyor hala.sende oyle yap kudursun boşver.

Aşırı Sabırlı ve naif gördüm sizi , hanfendiligi bir kenara bırakıp ağızlarının payını verin , yahut silik ezik muamelesi yapın. Okumuş meslek sahibi hemcinslerime hep özenirim, sizler bu durumu yaşıyorsanız anam.anam.biz ölek ..

yasadıgın her sorunu yüzüne vur . kayınbiraderine sen enden araya girip duruyoraun insan olsa gelene yüzünü döner kıcını degil de. sert ol biraz dısla hayatına alma . kayınvalifenede acıkca söyle sen müsaitsen cagır yoksa ben sorfulayanan sürekli de onlarıda almıs elinin içine ceviriyo uzak dur

çatlamış karşında. kaynın abisinr saygısız. eğer anlattığınız gibiyse çok terbiyesizlik edilmiş size . ne demek sizin için verilen yemeğe katılmaları. tavrınızı koyun. sizi istemiyorsa gelmesin siz ordaken
sanki kv KP söz sahibi değiller olsa , durun orda yeni gelin gelecek tabi . siz burdayken veya başak zaman. söz hakkınız yok buna karışmaya der onlara hadlerini bildirir .

Eltin fesat, kayınbiraderin karakter yoksunu, kayınvaliden arada kalmış..
Ama sonuç olarak en büyük suç bana göre eşinde. Karısına yapılan hadsizlikler birikmiş dağ olmuş hala bu insanlara gerekeni yapmıyor pes

Kayınbiraderin seni arayıp payladıktan sonra eşin armut mu topladı acaba? İnan sinir oldum ben bile
Sizin için verilen yemeğe bu ikisi de gelmiş ya eşin kenara çekip “sen benim karımı arayıp aynı ortamda bulunmayı men etmemiş miydin neden geldiniz hadi defolun gidin buradan” diyecekti ahhh

Ben o kayınbiradere öyle bir laf söylerdim ki onun felegini şaşırtırım o eltine de haddini bil yoksa ben senin haddini fazlasıyla bildiririm fesat munafık derim. Bırak ne kardeşliği evlenince kardeşlik kalmıyor çünkü akrep zehirliyor baksana . İlkokul mezunu gibi çekingen olma eğitimli insanlarız kendini ezdirme .

Hiç yadırgamadım, ruh hastası sorunlu bir elti de bende var. Aynı zaman da ona göre tavır takınan bir de kayınbirader.

Ama tek fark, iyiniyetin bir işe yaramadığını görünce tamamen iletişimi kestim.

Kaynınıza sövemediniz mi Allah aşkına ben delirdim okurken. Başka emrin var mı gerizekalı herif?

eltiniz haset,kayınbiraderiniz eşinin ağzının içine bakan birisi ama en önemlisi eşiniz çok pasif.Bu insanlarla kesin çizgiyi çekmezseniz sinirleriniz çok yıpranır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…