Eltim sizce nasıl biri?

Zamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar
Elti haklı. Hep o bakmış kaynanaya. Sizi Biraz da siz onlara bakın diye alıyorlar. Bilmiyor musunuz yoksa ayrıca kocanızın tayini yine doğuya çıkarsa falan sizi götüreceğini hiç sanmam.

Zamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar
Nasıl korunması gerektiğini ve ne zaman zevüşeceğini önceden konussaydınız keşke eltinizle

Krizi fırsata çevirsin

Fesatlık yok bence sonucta yeni evlisiniz,yıllardır çocuğunuz olmuyosa o zaman bu şekilde söylüyorsa o zaman Fesatlıktır.
Benim anakonda eltim öyle yapti çünkü,tüp bebeğimin negatif olduğunu öğrendiğimiz gece,herkesi gizliyip wptan durum yapmisti annelik ile ilgili sözler,bebeğinin fotolarini vs.
Fesatlık bu kadin size cok yakin davraniyo ben bunu hissettim.

Sizin elti, konu sahibinin gelecekti evrileceği kişilik. Allah size de o elti ile sabır versin. Umarım layığını bulur

Çocuk düşündüğünüz zaman denemelere başlarsanız ozaman görürsünüz ne olduğunu. İstediğin zaman olacak birşey değil. Art niyetli hiçbirşeyde yok. Boş yere kendinizi doldurmayın

ben hamile kalışında bi fesatlık görmedim amacı öne geçmekse zaten 2 çocuğu var ama , inşallah ilk geceden hamile kalırsınlar spiraller vs saçmalık daha evli bile değilsin neden cinsel hayatınla bu kadar ilgileniyor ve sen dinliyosun aynı evde kaldığınızd adaha beter muhabbetlere maruz kalırsın allah sabır versin

inanmıyorum aynısını bende yaşadım negatif olunca benimle aynı dönemde evlenen eşimin kuzeninin çocuğunu paylaşmıştı sadece bana özel ama bi kere değil bir sürü en sonunda eşimde göremeyince anlamıştık

Elti haklı. Hep o bakmış kaynanaya. Sizi Biraz da siz onlara bakın diye alıyorlar. Bilmiyor musunuz yoksa ayrıca kocanızın tayini yine doğuya çıkarsa falan sizi götüreceğini hiç sanmam.
Hemen de çocuk yapsın ki kocasının arkasından rahatça gidemesin, hamilelik doğum lohusalık derken 3 yılda zor kavuşur kocaya artık.

Ben konu basligini "Ben sizce nasil biriyim ?" olarak duzeltip, Allah'tan sana akil fikir sakinlik kiyaslamamayi ogrenme bilimum iyi olan tum huylari diliyorum

Niye fesatlik ariyosunuz ki bunda. Biz 5 yil korunduk eltimin nisanindan 2 ay once korunmayi biraktik 8 ay denedik sonra okdu bebegimiz. O araya eltim evlenmis ve korunmamisti. Once ben ogrendim 2 hafta sonra o ogrendi hamile oldugunu. Bu mantikla once o dogurmasin diye mi acele ettim ben. Iciniz kotu herkes sizi kiskansin herkes sizin hakkinizda konussun. Birakin insanlari kendinizle ilgilenin

Ay birde insan kayınlı, kayinpederli evde eşi yanında bile yokken nasıl hamilelik yaşamaya hevesli olur ya? Akıl alır gibi değil.
Kendince yarışa bile girmiş, kendi dışında kimsenin haberi bile yok rakip olduğundan, çok hoş.

Ay ne alaka mecburi görev diye bişeye ben nasıl gidebilirim tayin çıkınca beraber gidicez komiksiniz

Tabi tabi.
Konu sahibinden aynı evde yaşadığın kayınvalide ile nasıl güzel anlaşılır onu hakkında da bilgi alır hem, ne güzel.
Ne kadar kendi karakterinizi yansıtıyorsunuz yorumlarda. Nişanlıyım diye insanları tanımıyor değilim bu başkasının eltisi olsa yine aynısını düşünürdüm. Kıyaslamanın k Sini yapmıyorum.

Gerçekten yazdıklarınıza şöyle uzaktan bi baktınız mı? Dısardan nasıl görünüyor diye? Evet yaşamayan bilemez gbi acılar travmalar vardır bu hayatta.. ama bu öyle bişey değil ki. Evli olsanız hamile kalamıyo olsanız ( ki onda bile böyle düşünmek dgru değil bence) eltinizde nisapet yapar gbi tavrılara girse bi nebze anlasılabilir.. ama bu durumda insan ancak canınınızn sıkıldıgını düşünüyor

Üzerine ilgi çekmeye çalışıyor olabilir yeni geline giden ilgiyi yeni bebek ile geri alacak ne olursa olsun çok saçma düşünceler onunki de seninki de evlenip aynı evde kalmayacağın üzerine kv ve elti ile sülalecek yaşayacağın evlilik yapman herşeyden daha saçma neresinden tutarsan elinde kalıyor konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…