Elti haklı. Hep o bakmış kaynanaya. Sizi Biraz da siz onlara bakın diye alıyorlar. Bilmiyor musunuz yoksaZamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar
Nasıl korunması gerektiğini ve ne zaman zevüşeceğini önceden konussaydınız keşke eltinizleZamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar
Krizi fırsata çevirsinElti iyi zamanda hamile kalmış ya, kendi yükü yetmiyor sizin düğününüz, sonra aynı evde yeni gelin kaprislerinizle ugrasacakti. Şimdi hamile olduğu için köşesine çekilsin de siz yapın onun yapamadığı gelinliği, kayınvalide ile arası iyi değilmiş ya siz hizmette kusur etmeyip cici gelin olun. Hadi bakalım.
Sizin elti, konu sahibinin gelecekti evrileceği kişilik. Allah size de o elti ile sabır versin. Umarım layığını bulurFesatlık yok bence sonucta yeni evlisiniz,yıllardır çocuğunuz olmuyosa o zaman bu şekilde söylüyorsa o zaman Fesatlıktır.
Benim anakonda eltim öyle yapti çünkü,tüp bebeğimin negatif olduğunu öğrendiğimiz gece,herkesi gizliyip wptan durum yapmisti annelik ile ilgili sözler,bebeğinin fotolarini vs.
Fesatlık bu kadin size cok yakin davraniyo ben bunu hissettim.
Rabbim çocuğunu ona bağışlasın,ama görüyorum bende yanina kalmadı hicbirsey.Sizin elti, konu sahibinin gelecekti evrileceği kişilik. Allah size de o elti ile sabır versin. Umarım layığını bulur
Tabi tabi.Krizi fırsata çevirsin
Çocuk düşündüğünüz zaman denemelere başlarsanız ozaman görürsünüz ne olduğunu. İstediğin zaman olacak birşey değil. Art niyetli hiçbirşeyde yok. Boş yere kendinizi doldurmayınArkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.
2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )
Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.
Eşim evlendikten 10 gün sonra göreve gidecek ve eltimle kaynanam aynı evde yaşıyor bende orada kalacağım. Araları hiç yok yıllardır konuşmuyorlar bile hep tersliyor kaynanayı.
Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.
Bu elti mi yoksa fesatlık abidesi mi nasıl davranmalıyım ? Yorumunuz nedir?
Ayrıntı: o kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?
ben hamile kalışında bi fesatlık görmedim amacı öne geçmekse zaten 2 çocuğu var ama , inşallah ilk geceden hamile kalırsınlar spiraller vs saçmalık daha evli bile değilsin neden cinsel hayatınla bu kadar ilgileniyor ve sen dinliyosun aynı evde kaldığınızd adaha beter muhabbetlere maruz kalırsın allah sabır versinArkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.
2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )
Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.
Eşim evlendikten 10 gün sonra göreve gidecek ve eltimle kaynanam aynı evde yaşıyor bende orada kalacağım. Araları hiç yok yıllardır konuşmuyorlar bile hep tersliyor kaynanayı.
Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.
Ayrıntı: o kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?
inanmıyorum aynısını bende yaşadım negatif olunca benimle aynı dönemde evlenen eşimin kuzeninin çocuğunu paylaşmıştı sadece bana özel ama bi kere değil bir sürü en sonunda eşimde göremeyince anlamıştıkFesatlık yok bence sonucta yeni evlisiniz,yıllardır çocuğunuz olmuyosa o zaman bu şekilde söylüyorsa o zaman Fesatlıktır.
Benim anakonda eltim öyle yapti çünkü,tüp bebeğimin negatif olduğunu öğrendiğimiz gece,herkesi gizliyip wptan durum yapmisti annelik ile ilgili sözler,bebeğinin fotolarini vs.
Fesatlık bu kadin size cok yakin davraniyo ben bunu hissettim.
Hemen de çocuk yapsın ki kocasının arkasından rahatça gidemesin, hamilelik doğum lohusalık derken 3 yılda zor kavuşur kocaya artık.Elti haklı. Hep o bakmış kaynanaya. Sizi Biraz da siz onlara bakın diye alıyorlar. Bilmiyor musunuz yoksaayrıca kocanızın tayini yine doğuya çıkarsa falan sizi götüreceğini hiç sanmam.
Ben konu basligini "Ben sizce nasil biriyim ?" olarak duzeltip, Allah'tan sana akil fikir sakinlik kiyaslamamayi ogrenme bilimum iyi olan tum huylari diliyorumArkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.
Ay birde insan kayınlı, kayinpederli evde eşi yanında bile yokken nasıl hamilelik yaşamaya hevesli olur ya? Akıl alır gibi değil.Hemen de çocuk yapsın ki kocasının arkasından rahatça gidemesin, hamilelik doğum lohusalık derken 3 yılda zor kavuşur kocaya artık.
Niye fesatlik ariyosunuz ki bunda. Biz 5 yil korunduk eltimin nisanindan 2 ay once korunmayi biraktik 8 ay denedik sonra okdu bebegimiz. O araya eltim evlenmis ve korunmamisti. Once ben ogrendim 2 hafta sonra o ogrendi hamile oldugunu. Bu mantikla once o dogurmasin diye mi acele ettim ben. Iciniz kotu herkes sizi kiskansin herkes sizin hakkinizda konussun. Birakin insanlari kendinizle ilgileninArkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.
Kendince yarışa bile girmiş, kendi dışında kimsenin haberi bile yok rakip olduğundan, çok hoş.Ay birde insan kayınlı, kayinpederli evde eşi yanında bile yokken nasıl hamilelik yaşamaya hevesli olur ya? Akıl alır gibi değil.
Ay ne alaka mecburi görev diye bişeye ben nasıl gidebilirim tayin çıkınca beraber gidicez komiksinizElti haklı. Hep o bakmış kaynanaya. Sizi Biraz da siz onlara bakın diye alıyorlar. Bilmiyor musunuz yoksaayrıca kocanızın tayini yine doğuya çıkarsa falan sizi götüreceğini hiç sanmam.
Ne kadar kendi karakterinizi yansıtıyorsunuz yorumlarda. Nişanlıyım diye insanları tanımıyor değilim bu başkasının eltisi olsa yine aynısını düşünürdüm. Kıyaslamanın k Sini yapmıyorum.Tabi tabi.
Konu sahibinden aynı evde yaşadığın kayınvalide ile nasıl güzel anlaşılır onu hakkında da bilgi alır hem, ne güzel.
Gerçekten yazdıklarınıza şöyle uzaktan bi baktınız mı? Dısardan nasıl görünüyor diye? Evet yaşamayan bilemez gbi acılar travmalar vardır bu hayatta.. ama bu öyle bişey değil ki. Evli olsanız hamile kalamıyo olsanız ( ki onda bile böyle düşünmek dgru değil bence) eltinizde nisapet yapar gbi tavrılara girse bi nebze anlasılabilir.. ama bu durumda insan ancak canınınızn sıkıldıgını düşünüyorNe kadar kendi karakterinizi yansıtıyorsunuz yorumlarda. Nişanlıyım diye insanları tanımıyor değilim bu başkasının eltisi olsa yine aynısını düşünürdüm. Kıyaslamanın k Sini yapmıyorum.
Üzerine ilgi çekmeye çalışıyor olabilir yeni geline giden ilgiyi yeni bebek ile geri alacak ne olursa olsun çok saçma düşünceler onunki de seninki de evlenip aynı evde kalmayacağın üzerine kv ve elti ile sülalecek yaşayacağın evlilik yapman herşeyden daha saçma neresinden tutarsan elinde kalıyor konuArkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.