Siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya ne fesatlıgı kadın hamile kalmış sizle paylaşmış sizi yakın görmüşArkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Biz zaten nişanlımla düşündüğümüz için yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.
2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )
Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.
Bu elti mi yoksa fesatlık abidesi mi nasıl davranmalıyım ?
Biraz daha ayrıntılandırdım konuyuBen fesatlık göremedim neresi fesatlık ki, 2 çocuğu var sizden önce doğurmak istemiş diye düşündünüz desem sizden önce zaten 2 kere doğurmuş. Ben mi anlamadım konuyu ki
Kendi tercihi gelip bakmayabilir bunu düşünmüyorum tabiki nasıl biri sizce diyorumNe düşünüyosun bilerek senden önce hamile kaldı da doğacak çocuğu kayınvalidene baktıracak kayınvaliden senin çocuğuna bakmayacak mı
Siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya ne fesatlıgı kadın hamile kalmış sizle paylaşmış sizi yakın görmüş
Sizin gibiler ben Irak olsun ya ne korkunç bir karakter
Her şey de bir fesatlık arayanın ben karakterinden şüphe ederim zira belli ne olduğunuz
Pollaynna olmaya gerek yok bazen her şey ortadaSiz ne yiyip ne içiyorsunuz ya ne fesatlıgı kadın hamile kalmış sizle paylaşmış sizi yakın görmüş
Sizin gibiler ben Irak olsun ya ne korkunç bir karakter
Her şey de bir fesatlık arayanın ben karakterinden şüphe ederim zira belli ne olduğunuz
Ben ağzıma bile almadım bu konuyu eltim kendi söyleyip duruyorduDaha evlenmeden çocuk planlamaya mı başladınız. Tövbe bismillah
Ben ağzıma bile almadım bu konuyu eltim kendi söyleyip duruyordu
Biz zaten nişanlımla düşündüğümüz için yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu
Ben fesatlık göremedim neresi fesatlık ki, 2 çocuğu var sizden önce doğurmak istemiş diye düşündünüz desem sizden önce zaten 2 kere doğurmuş. Ben mi anlamadım konuyu ki
Kız evimiz yok daha 1 aya nereye taşınacağımız belli olcakBen sizi fesat buldum acikcasi. Kadin 2 tane dogurmus zaten.
Bir de evlenecek cesaret var ureyecek cesaret var ama 10 gun tek kalacak cesaret yok ayy prenses cavidan.