Eltim sizce nasıl biri?

Eltim ilk söylediği hamileliği güya düşük yaptı sonradan öğrendim bizim düğünden önce spirali çıkartmış ama bilerek söylemedi ağzından kaçırdı.
Şuan da 6 aylık hamile
eltiniz fesat mi bilemedim Na bir garip. Hani şu saf gibi görünmeye çalışan içten pazarlıklı insanlara benziyor. Sizin düğün zamanı onların yatak odası ilişkiden size ne yani. Çok gereksiz

Bunlar nasıl hayatlar pes… Hayat amacı çocuk doğurmak olan ve 2 çocukla konuşmadığı kayınvalidesiyle aynı evde yaşayan biri… Siz de daha şimdiden kendinizi onunla kıyaslamaya başlamışsınız. İnşallah ilk geceden hamile kalırsınız, kalamazsanız bunu çok takacak gibisiniz

Eltim benim çocuk olunca ikinciyi yaptı..kıskanclıktan ilginçtirki. Zira kv benim kızın yüzüne bakmaz. Farklı şehirlerde yüz vs. Neyse çocugu bir yasında. Geçen dediki çok pismanım doğurduğunu bakmak zor geliyor..kıskand8 yaptı ama bana k9tü gelmedi. Kıskanc falan ama kötü biri değil. İyi olsun isterim yani

Bu ne kız eltilerin savaşı filmi gibi
Yani ben bi fesatlık göremedim de sürekli ilk geceden hamile kalırsın yok sende hemen çocuk yap falan demeleri bayardı beni.
Hiç sevmem yani üstüne vazife olmayan şeylere karışan insanları.

Ben bir sorun göremedim.siz büyütüyorsunuz bence.

Öncelikle daha nişanlıyken eltinizle çocuk konularına neden giriyorsunuz hiç anlamadım. Fesatlıkta görmedim siz daha nişanlısınız ve çocugunuz olmuyor gibi bişey yok ortada zaten 3.cocugu yani kazaara da hamile kalmış olabilir. Çocugu 3 ay önce doğsa ne olacak sizden. yani valla hiç yarıştırılacak konular değil yani basit geldi bana.. Eğer başka konuşmalarından rahatsız olup herşey de art niyet arıyorsanız onu bilemem

Ben de kaynimin düğününden 1 hafta 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Hem de ilk çocuğuma. İnşallah eltim de fesat düşünüp böyle konular acmamistir sağda solda gerçi gerek görmediğimiz için eltime de düğünden sonra söyledik

Fesat tabiki de bi kere sürekli kendiyle çelişiyor. 2 tane yeter diyip ol der ve olur ne alakaa
Hem açıklara sallayıp hem kendi aynılarını yapmaya başlamış
Bi üye vardı ben atandım diye elitimde atandı bak orda konu sahibi fesattı
Ama burda ilgi senin üstüne çekilecek diye korkan bi cahil vr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…