Eltim sizce nasıl biri?

Siz gidin kabile gibi yaşayın bir süre de sonra eltinin kayinvalide ile arasındaki iletişime laf edin. Kadının her şeyine laf etmişsiniz. Gelmiş benim karakterimi mevzu ediyorsunuz. Komik.

Çünkü sizin normaliniz, hayat görüşünüz bu. Öyle olmasa zaten kayın aile evinde sıkış tepiş yaşamaya he demezsiniz. Gittiğiniz aile ile baya baya denksiniz.

İnsan eltimden öne geçeyim diye çocuk doğurmaz yahu bu kolay bir karar mı hamilelik doğum lohusalık bak büyüt bunlar kolay şeyler değil kazara hamile kalmış olabilir bunlar olan şeyler üstelik spiral ile böyle kalan çokkk var niye size fesatlık yapmak için çocuk doğursun yahu marketten çikolata alma mı sandınız siz bunu üstelik kadın size ne güzel dua ediyor Allah aratmasın olsun ben sana yardım ederim diye ben sizde art niyet aradım hemen niye önyargılısınız da ailenin içine girmemişsiniz vira Bismillah eltim kötü mü fesat mı ya öyle bile olsa önyargılı bir şekilde hemen cephe mi alacaksınız belki sizin samimi tavrınızı iyimserliğinizi görecek sizle dost olacak insan insanın kurdu değil insan insanın yurdudur. Öyle düşünün öyle olsun.

Sorgu melekleri pardon yanıt melekleri öyle karar verdi bende kendimi çözmeye çalışıyorum Şuan

Keske kayinvalide ve diger aile uyeleri ile ilgili bir konu daha acsaydin. O ailede nisanlin haric herkesle bir kultur farkliligin oldugunu falan iyice anlatsaydin herkes sana hak verecekti bence. Ben anladim ama sanki bariz bir kultur farkiniz varmis gibi geldi bana. Ne dersin? Nisanlin ve sen sanki nasil diyeyim biraz elit bir tarziniz var sanki ve bu sebeple seni kiskaniyorlar bence.

Haklısın canım. Bana da pek samimi gelmedi. “Bak ben 3 tane torun verdim aileye, sen kaç tane verebileceksin acaba?” alt metnini ben burdan okudum.
Alt tarafı 3 göz eve sıkışmış Anadolu köylüsü, sanırsın Koçlara Sabancılara gitmiş bu elti, abartmasak mı?

Zamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar
Sizden elti olur ama nasıl elti olur zaman gösterirse konularınızdan görürüz pes be yani pes iş yapmamak için çocuk sahibi olmak siz hamile kalmayı kolay mı sandınız ama pardon kaynınız niyet etse eltiniz hamile kalır dimi üstelik düğüne bir ay kala

Allah aşkına sizin tüp bebek sürecinize nasıl denk getirsin belki kazara hamile kaldı denk gelmiş olamaz mı biz çocuk isterken görümcem de hamile kalmıştı korunurken üstelik 3 çocuğu vardı bu 4.ydü kıskandım yalan değil ama bu Allahın verdiği bir şey hiçbir zaman bana inat hamile kaldı diye düşünmedim ne güzel sizin eşinizi övüyor kendi eşini değil sizin eşinizi övüyor hemen kötü niye düşünüyorsunuz ki üstelik bu çocuk meselesi Allah vermese olmaz istediği kadar uğraşsın bir de üstelik tüp bebek sürecinize denk getirmiş öyle mi soralım bari kaynınız nasıl bu kadar denk getirecek fişekle yapmış yani

Yaa siz eltinizle nasıl denk getirirsiniz ya nasıl o çiçeği burnunda evli daha bekleyin yani olur mu lütfen yani

Kocanız Altın varaklı bir hazine sanırım.

Yaratıcı bir tanımlama olmuş. Altın varak nerede diye sormuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…