- 29 Mayıs 2021
- 13.114
- 85.043
- 36
Siz gidin kabile gibi yaşayın bir süre de sonra eltinin kayinvalide ile arasındaki iletişime laf edin. Kadının her şeyine laf etmişsiniz. Gelmiş benim karakterimi mevzu ediyorsunuz. Komik.Ne kadar kendi karakterinizi yansıtıyorsunuz yorumlarda. Nişanlıyım diye insanları tanımıyor değilim bu başkasının eltisi olsa yine aynısını düşünürdüm. Kıyaslamanın k Sini yapmıyorum.
Çünkü sizin normaliniz, hayat görüşünüz bu. Öyle olmasa zaten kayın aile evinde sıkış tepiş yaşamaya he demezsiniz. Gittiğiniz aile ile baya baya denksiniz.Ne kadar kendi karakterinizi yansıtıyorsunuz yorumlarda. Nişanlıyım diye insanları tanımıyor değilim bu başkasının eltisi olsa yine aynısını düşünürdüm. Kıyaslamanın k Sini yapmıyorum.
İlk defa kalcam baş kabilemSiz gidin kabile gibi yaşayın bir süre de sonra eltinin kayinvalide ile arasındaki iletişime laf edin. Kadının her şeyine laf etmişsiniz. Gelmiş benim karakterimi mevzu ediyorsunuz. Komik.
Sorgu melekleri pardon yanıt melekleri öyle karar verdi bende kendimi çözmeye çalışıyorum ŞuanNe oldu simdi konu sahibi elti kotu birimiymis? Keske konuda anket olsaymis yav. Boyle olunca ben pek karar veremedim. Bence sen bir elti konusu daha ac durum netlessin.
Ben ayrı evde yaşıcam ama bu süreçte onlarla kalmamı istedi kaynanamlar. Evimiz kurulmadı henüz tayin bekliyoruz
Okuma yazmaniza hayran kaldımHaklısın canım. Bana da pek samimi gelmedi. “Bak ben 3 tane torun verdim aileye, sen kaç tane verebileceksin acaba?” alt metnini ben burdan okudum.
Çocuk hayatımıza almayı marketten çikolata almak sanıyorlar ki eltisi buna inad marketten hemen çikolatayı almış üstelik düğününe denk getirmiş adam iyi fişeklemiş tövbe YarabbimFesat düşünceler içinde olan siz misiniz acaba? Size karşı ne niyetle hamile kaldığını düşünüyorsunuz?
Sorgu melekleri pardon yanıt melekleri öyle karar verdi bende kendimi çözmeye çalışıyorum Şuan
Alt tarafı 3 göz eve sıkışmış Anadolu köylüsü, sanırsın Koçlara Sabancılara gitmiş bu elti, abartmasak mı?Haklısın canım. Bana da pek samimi gelmedi. “Bak ben 3 tane torun verdim aileye, sen kaç tane verebileceksin acaba?” alt metnini ben burdan okudum.
Sizden elti olur ama nasıl elti olur zaman gösterirse konularınızdan görürüz pes be yani pes iş yapmamak için çocuk sahibi olmak siz hamile kalmayı kolay mı sandınızZamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar
Ona düşünüyoruz demiyordum zaten o yüzden düzelttim biraz kültür loadinggg
Kültür: BEN NE ALAKA"Kültür" ü nereden yüklememizi öneriyorsunuz ? İnsanlara olumlu değer ve nitelikler katan özellikleri yükleyebileceğimiz bir uygulama varsa; öğrenmek isterim.
Allah aşkına sizin tüp bebek sürecinize nasıl denk getirsin belki kazara hamile kaldı denk gelmiş olamaz mı biz çocuk isterken görümcem de hamile kalmıştı korunurken üstelik 3 çocuğu vardı bu 4.ydü kıskandım yalan değil ama bu Allahın verdiği bir şey hiçbir zaman bana inat hamile kaldı diye düşünmedim ne güzel sizin eşinizi övüyor kendi eşini değil sizin eşinizi övüyor hemen kötü niye düşünüyorsunuz ki üstelik bu çocuk meselesi Allah vermese olmaz istediği kadar uğraşsın bir de üstelik tüp bebek sürecinize denk getirmiş öyle mi soralım bari kaynınız nasıl bu kadar denk getirecek fişekle yapmış yaniKıskançlık için yapmış olabilir bizim çocuğumuz yok olmuyor eltim benden 5 yıl sonra evlendi 6 ay sonra hamile kaldı doğurdu sonra biz tüp bebek yapmaya başladık onun çocuğu 1 bucuk yaşındaydı ve çocuk düşünmediğini söylemişti sonra bizim tedavi tutmadı 2 ay sonra öğrendim ki 3 aylık hamile meğer tam biz tedavi görürken yapmış sürekli kıskanır ağzıyla söyler esin sana çok iyi davranıyor seni seviyor falan diye benim eşim böyle değil der bilerek yaptığına eminim
Yaa siz eltinizle nasıl denk getirirsiniz ya nasıl o çiçeği burnunda evli daha bekleyin yani olur mu lütfen yaniNiye fesatlik ariyosunuz ki bunda. Biz 5 yil korunduk eltimin nisanindan 2 ay once korunmayi biraktik 8 ay denedik sonra okdu bebegimiz. O araya eltim evlenmis ve korunmamisti. Once ben ogrendim 2 hafta sonra o ogrendi hamile oldugunu. Bu mantikla once o dogurmasin diye mi acele ettim ben. Iciniz kotu herkes sizi kiskansin herkes sizin hakkinizda konussun. Birakin insanlari kendinizle ilgilenin
Elitsen daha önemli sorunlarınız yok mu sizin? Kendi eviniz bile yok, gidip kayınvalidenin evi de 293736 kili yaşamaya nasıl motive oldunuz? Kocanız Altın varaklı bir hazine sanırım.
Ayrıca o evde değil çocuk yapmak, el ele tutuşursanız şanslınız. Malum metrekareye 1 insan düşüyor. Bu arada kaynananıza hayır ben tayin çıkana kadar kendi ailemle yaşayacağım diyemeyen insan sonradan kendine ayrı ev de açamaz, eltiye de ağzını açıp cevap veremez. Veriyor olsaydınız buraya bu kadar büyük bir kinle konu açmazdınız
Kocanız Altın varaklı bir hazine sanırım.