Eltim sizce nasıl biri?

Maalesef kıskanç insanlar hep var hayatımızda zaten eşini sana kötüleyen bi insandan ne hayır gelir ki. Hem o adama çocuk veriyor memnun olmasa verir mi? Herkes fesatlığında boğulsun.
Siz bana pek iyi niyetli gelmediniz. Bir de neden herkes aynı evde Taliban üyeleri gibi kalıyor ki? Evlenecek doğum kontrol yöntemi vss konulara hakim insanların evi de ayrı olmalı, barki da benim kafamı ucursalar kaynana,elti, çocuk aynı evde kalmam. Kiraya gidin eğer paraniz yoksa evlenemeyin. Bu durum eltim beni kıskaniyormu dan daha vahim emin olun

Sen herkesi kendin gibi sanıyorsun, bunlar çocuk doğurmuyor canım pırtlatıyor, saldım çayıra mevlam kayıra.
Eltim doğum yaptığında benimki iki yaşındaydı. Zerre kadar imrenmedim. Ödüm kopuyordu kazayla falan hamile kalırım diye sjksjsksj ama belki özenilebilir, özlem duyulabilir. Bana çok uzak. İkinci için bile çok düşündüm, bakması büyütmesi zor diye. Asla anlayamam bu kafayı, çevremde de hiç yok zaten.

Evet ya, kendi ailesinin yanına gidemiyor muhtemelen sirf evlendi diye eltiyi küçümseye çalışıyor. Kabile gibi yaşayıp, o ortamda hamile kalsın kalmayi planlıyor. Elti cahil,fesat kendi çok bilinçli sanki.

Evet ya, kendi ailesinin yanına gidemiyor muhtemelen sirf evlendi diye eltiyi küçümseye çalışıyor. Kabile gibi yaşayıp, o ortamda hamile kalsın kalmayi planlıyor. Elti cahil,fesat kendi çok bilinçli sanki.
Gerçekten bazıları yürek yemiş . Hadi onu geçtim ailesi nasıl kabul ediyor, es kişisi demez mi iki eltide tuhaf evi ateş topuna çevirir. Annem de var evde çocuklar vss. Evlilik kendi içinde zor bir de bu kadar kalabalıkla yaşanması daha zor

Elitsen daha önemli sorunlarınız yok mu sizin? Kendi eviniz bile yok, gidip kayınvalidenin evi de 293736 kili yaşamaya nasıl motive oldunuz? Kocanız Altın varaklı bir hazine sanırım.

Ayrıca o evde değil çocuk yapmak, el ele tutuşursanız şanslınız. Malum metrekareye 1 insan düşüyor. Bu arada kaynananıza hayır ben tayin çıkana kadar kendi ailemle yaşayacağım diyemeyen insan sonradan kendine ayrı ev de açamaz, eltiye de ağzını açıp cevap veremez. Veriyor olsaydınız buraya bu kadar büyük bir kinle konu açmazdınız

Eltiyi bilmem ama siz az degilsiniz. Birlikte yasayacaginiz insanlarla iyi gecinmeye calisin bari zira es ailesi ile birlikte yasiyorum konulariniz gelecek.

Zamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar

Zamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar
2 çocuklu elri sizin düğününüzde niye koştursun, ona ne? Ne zannediyorsunuz kendinizi ya? Garip garip kafalar, bu aklinizca elti küçümsemeniz hele. Evlenip, gidin ayni evde kayinaileye hizmet edinde akliniz başınıza gelsin.

Koştur diyen yok ki ben yaparım ben ederim diye kocaların yanında ballandırıp sonra işine geldiği gibi davranan insanlar küçümsenecek insanlar değil bence

Renksiz hayatlarina renk arıyorlar.
Herkes kendini uyanik saniyor ama işte bunlar hep cahillikten

Ulkede, elti savaşları diye bir araştırma ve belgesel yapilsa, ne hikayeler cikar,
Entrika, Hirs, intikam

Şaka gibisiniz. Hastalıklı bir zihniyetiniz var. Çok şükür bugün de başkası adına utandık dedirttiniz.

Koştur diyen yok ki ben yaparım ben ederim diye kocaların yanında ballandırıp sonra işine geldiği gibi davranan insanlar küçümsenecek insanlar değil bence
O dediğinde gerek yok, senin işin başından aşkın diyeceksiniz ama siz bayağı beklentiye girip kadının sizden sebep hamile kaldığını düşünecek kadar kendinizi önemsiyorsunuz. Varacağinız yer eltinin çocuklarıyla beraber yaşayacağınız kabile hayatı. Bırakın bu üstten bakmaları komik duruyor. Zihniyetiniz ortada yani.

Elti iyi zamanda hamile kalmış ya, kendi yükü yetmiyor sizin düğününüz, sonra aynı evde yeni gelin kaprislerinizle ugrasacakti. Şimdi hamile olduğu için köşesine çekilsin de siz yapın onun yapamadığı gelinliği, kayınvalide ile arası iyi değilmiş ya siz hizmette kusur etmeyip cici gelin olun. Hadi bakalım.

Kıskançlıktan doğuran elti gördük de iş yapmamak için doğuran elti sizin hüsnü kuruntunuz. Demek ki böyle şeyler yapacak potansiyel sizde var, 40 yıl düşünsem aklaklıma gelmeyecek bi şey, şaştım kaldım şu an.

Gerçekten ev üstüne 3 ev mi oturacaksınız? Eltini sevmediysen araya mesafe koysaydın, kadın anlatmış sende sürekli konuşup, dinlemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…