- 15 Ekim 2016
- 6.523
- 11.747
Toplama kampı gibi ayol can sıkıntısından bir birlerine takmışlar kim daha hızlı ve verimli ürüyorSize hamile kal diyince cevabını veremiyor musunuz? Yüz göz olmayın bu kadar pişman olursunuz. Kayınvalide ile yıllarca küs ama nasıl aynı evde yaşıyor? Mesafeni koru.
Eltine bir şey diyemiyorsun e sende haklısın egonu burda bari şişir demi ezil büzül nereye kadarAfiyet olsun canım
Çat çat söylüyorum merak etme sen ezilen büzülenler senin gibi burdan çıkmayıp klavye delikanlılığı yapanlarEltine bir şey diyemiyorsun e sende haklısın egonu burda bari şişir demi ezil büzül nereye kadar
Aahahahaha ya yazdıgına bakın Allah herkesin kalbine göre versin ahahahahahSen en büyük gelinsin bence tam bi büyük gelin edaları
Allah herkesin kalbine göre versin önce kendi kapılarımızın önünü süpürelim. Çöpleri görmezden gelmek insanlara kalmışş bacım
Çat çat söylüyorum merak etme sen ezilen büzülenler senin gibi burdan çıkmayıp klavye delikanlılığı yapanlar
E bu kendine zarar. Bir eltim olsaydı ve beni kıskandığı için hamile kalsaydı buna ancak gülerdim. O çocuğa ben bakacak değilim sonuçta, kendi yıpranacak. Eltim bana inat doğurdu diye bilenen biri de tıpkı onun gibi kıskançlıktan doğuracak biridir zaten, aynı segmenttirler, başka açıklaması yok.Kiskanarak doguran eltiler gercegi var, bizzat kiskanarak doguran eltinin kendisi soyledi bunu.
Büyük olan elti üç çocuğu varken, küçük olan eltinin hamileligini duyunca, 1 ay sonra ben de hamileyim diye ortaya çıktı, gerci bu kadinin başka manyakliklari da vardi, çok şaşırmadik ama maddi durumları da iyi degildi ve hep maddi durumdan aglanirdi.
Ilerleyen zamanda, bir sohbet ortaminda
-küçük elti hamile kalinca kiskandim, "benim cocuklarim büyümüştü, onun çocuğu dogunca küçük olduğu için daha cok sevilecek ve ilgi gorecekti, bende tekrar hamile kaldım ki, ondan sonra benimki dogacak ve küçük oldugu icin daha cok sevilip ilgi görsün"
Ortamdaki herkes şok yaşamıştı.
Of nasılda tecrübe konuşuyor helal beAahahahaha ya yazdıgına bakın Allah herkesin kalbine göre versin ahahahahah
Ah cici elticik bende tam sana aynısını yazdım bebekten rahatsız oluyorsun huuu tedavi ol tedavi yada ayrı eve çık o nazi toplama kampında sıkıntıdan birbirinizi yersiniz böyle ahahaha ağza bak bacımne alaka bacım
İlgi için çünkü cahilce düşünüyor herşeyde genel olarakHanımefendi mümkün mü ya böyle bir şey. Nasıl olabilir ki sırf öne geçmek için fesat planlarla spiral olan birinin hamile kalması?
Belki sizin hiç çocuğunuz olmayacak nereden biliyorsunuz? Neyin önüne geçmek için planlayacak ki?
Size diyeceğim son şey insanın zikri neyse fikri de odurOf nasılda tecrübe konuşuyor helal be
Bu tamamen o kadının ruh hastası olmasıyla ilgili bir durum bence. Elti hamile kalınca, küçük bebeği olunca olsa olsa en fazla imrenir insan, bebek özlemi depreşir belki. Gidip de inat uğruna, sırf ilgi çekmek için çocuk yapmak sağlıklı bir ruh hali değil. Kadınların yükü zaten fazlasıyla ağır, +1 çocuk sorumluluğu sadece bu sebeple alınmaz.Kiskanarak doguran eltiler gercegi var, bizzat kiskanarak doguran eltinin kendisi soyledi bunu.
Büyük olan elti üç çocuğu varken, küçük olan eltinin hamileligini duyunca, 1 ay sonra ben de hamileyim diye ortaya çıktı, gerci bu kadinin başka manyakliklari da vardi, çok şaşırmadik ama maddi durumları da iyi degildi ve hep maddi durumdan aglanirdi.
Ilerleyen zamanda, bir sohbet ortaminda
-küçük elti hamile kalinca kiskandim, "benim cocuklarim büyümüştü, onun çocuğu dogunca küçük olduğu için daha cok sevilecek ve ilgi gorecekti, bende tekrar hamile kaldım ki, ondan sonra benimki doğsun ve küçük oldugu icin daha cok sevilip ilgi görsün"
Ortamdaki herkes şok yaşamıştı.
Sen herkesi kendin gibi sanıyorsun, bunlar çocuk doğurmuyor canım pırtlatıyor, saldım çayıra mevlam kayıra.Bu tamamen o kadının ruh hastası olmasıyla ilgili bir durum bence. Elti hamile kalınca, küçük bebeği olunca olsa olsa en fazla imrenir insan, bebek özlemi depreşir belki. Gidip de inat uğruna, sırf ilgi çekmek için çocuk yapmak sağlıklı bir ruh hali değil. Kadınların yükü zaten fazlasıyla ağır, +1 çocuk sorumluluğu sadece bu sebeple alınmaz.