Eltim sizce nasıl biri?

Maalesef kıskanç insanlar hep var hayatımızda zaten eşini sana kötüleyen bi insandan ne hayır gelir ki. Hem o adama çocuk veriyor memnun olmasa verir mi? Herkes fesatlığında boğulsun.
Siz bana pek iyi niyetli gelmediniz. Bir de neden herkes aynı evde Taliban üyeleri gibi kalıyor ki? Evlenecek doğum kontrol yöntemi vss konulara hakim insanların evi de ayrı olmalı, barki da benim kafamı ucursalar kaynana,elti, çocuk aynı evde kalmam. Kiraya gidin eğer paraniz yoksa evlenemeyin. Bu durum eltim beni kıskaniyormu dan daha vahim emin olun

Sen herkesi kendin gibi sanıyorsun, bunlar çocuk doğurmuyor canım pırtlatıyor, saldım çayıra mevlam kayıra.
Eltim doğum yaptığında benimki iki yaşındaydı. Zerre kadar imrenmedim. Ödüm kopuyordu kazayla falan hamile kalırım diye sjksjsksj ama belki özenilebilir, özlem duyulabilir. Bana çok uzak. İkinci için bile çok düşündüm, bakması büyütmesi zor diye. Asla anlayamam bu kafayı, çevremde de hiç yok zaten. 🥹

Siz bana pek iyi niyetli gelmediniz. Bir de neden herkes aynı evde Taliban üyeleri gibi kalıyor ki? Evlenecek doğum kontrol yöntemi vss konulara hakim insanların evi de ayrı olmalı, barki da benim kafamı ucursalar kaynana,elti, çocuk aynı evde kalmam. Kiraya gidin eğer paraniz yoksa evlenemeyin. Bu durum eltim beni kıskaniyormu dan daha vahim emin olun
Evet ya, kendi ailesinin yanına gidemiyor muhtemelen sirf evlendi diye eltiyi küçümseye çalışıyor. Kabile gibi yaşayıp, o ortamda hamile kalsın kalmayi planlıyor. Elti cahil,fesat kendi çok bilinçli sanki.

Evet ya, kendi ailesinin yanına gidemiyor muhtemelen sirf evlendi diye eltiyi küçümseye çalışıyor. Kabile gibi yaşayıp, o ortamda hamile kalsın kalmayi planlıyor. Elti cahil,fesat kendi çok bilinçli sanki.
Gerçekten bazıları yürek yemiş . Hadi onu geçtim ailesi nasıl kabul ediyor, es kişisi demez mi iki eltide tuhaf evi ateş 🔥 topuna çevirir. Annem de var evde çocuklar vss. Evlilik kendi içinde zor bir de bu kadar kalabalıkla yaşanması daha zor

Arkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.

2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )

Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.

Eşim evlendikten 10 gün sonra göreve gidecek ve eltimle kaynanam aynı evde yaşıyor bende orada kalacağım. Araları hiç yok yıllardır konuşmuyorlar bile hep tersliyor kaynanayı.

Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.
Bu elti mi yoksa fesatlık abidesi mi nasıl davranmalıyım ? Yorumunuz nedir?

Ayrıntı: o kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?
Elitsen daha önemli sorunlarınız yok mu sizin? Kendi eviniz bile yok, gidip kayınvalidenin evi de 293736 kili yaşamaya nasıl motive oldunuz? Kocanız Altın varaklı bir hazine sanırım.

Ayrıca o evde değil çocuk yapmak, el ele tutuşursanız şanslınız. Malum metrekareye 1 insan düşüyor. Bu arada kaynananıza hayır ben tayin çıkana kadar kendi ailemle yaşayacağım diyemeyen insan sonradan kendine ayrı ev de açamaz, eltiye de ağzını açıp cevap veremez. Veriyor olsaydınız buraya bu kadar büyük bir kinle konu açmazdınız

Arkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.

2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )

Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.

Eşim evlendikten 10 gün sonra göreve gidecek ve eltimle kaynanam aynı evde yaşıyor bende orada kalacağım. Araları hiç yok yıllardır konuşmuyorlar bile hep tersliyor kaynanayı.

Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.

Ayrıntı: o kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?

Eltiyi bilmem ama siz az degilsiniz. Birlikte yasayacaginiz insanlarla iyi gecinmeye calisin bari zira es ailesi ile birlikte yasiyorum konulariniz gelecek.

Vallahi bana çok manasız geliyor bunlar kendi penceremden bakınca.
Mesela ben asla içinde spiral olan bir insanın ön plana geçmek için hamile kalacağını düşünmem. Zaten spiralle planlı bir hamilelik imkansız.
Zamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar 😂

Zamanlaması ben evlenmeden olunca benim koşturmalı sürecimde hamile ve iş yapmayacak olan bir elti planlaması seziyorum. Hoş ben asla çağırmıyorum kimseyi gelin yardıma diye kendileri yazıp kendileri oynuyorlar 😂
2 çocuklu elri sizin düğününüzde niye koştursun, ona ne? Ne zannediyorsunuz kendinizi ya? Garip garip kafalar, bu aklinizca elti küçümsemeniz hele. Evlenip, gidin ayni evde kayinaileye hizmet edinde akliniz başınıza gelsin. :KK70:

2 çocuklu elri sizin düğününüzde niye koştursun, ona ne? Ne zannediyorsunuz kendinizi ya? Garip garip kafalar, bu aklinizca elti küçümsemeniz hele. Evlenip, gidin ayni evde kayinaileye hizmet edinde akliniz başınıza gelsin. :KK70:
Koştur diyen yok ki ben yaparım ben ederim diye kocaların yanında ballandırıp sonra işine geldiği gibi davranan insanlar küçümsenecek insanlar değil bence 😂😂

E bu kendine zarar. Bir eltim olsaydı ve beni kıskandığı için hamile kalsaydı buna ancak gülerdim. O çocuğa ben bakacak değilim sonuçta, kendi yıpranacak. Eltim bana inat doğurdu diye bilenen biri de tıpkı onun gibi kıskançlıktan doğuracak biridir zaten, aynı segmenttirler, başka açıklaması yok.

Renksiz hayatlarina renk arıyorlar.
Herkes kendini uyanik saniyor ama işte bunlar hep cahillikten

Bu tamamen o kadının ruh hastası olmasıyla ilgili bir durum bence. Elti hamile kalınca, küçük bebeği olunca olsa olsa en fazla imrenir insan, bebek özlemi depreşir belki. Gidip de inat uğruna, sırf ilgi çekmek için çocuk yapmak sağlıklı bir ruh hali değil. Kadınların yükü zaten fazlasıyla ağır, +1 çocuk sorumluluğu sadece bu sebeple alınmaz.

Ulkede, elti savaşları diye bir araştırma ve belgesel yapilsa, ne hikayeler cikar,
Entrika, Hirs, intikam

Şaka gibisiniz. Hastalıklı bir zihniyetiniz var. Çok şükür bugün de başkası adına utandık dedirttiniz. 🤦🏻‍♀️

Koştur diyen yok ki ben yaparım ben ederim diye kocaların yanında ballandırıp sonra işine geldiği gibi davranan insanlar küçümsenecek insanlar değil bence 😂😂
O dediğinde gerek yok, senin işin başından aşkın diyeceksiniz ama siz bayağı beklentiye girip kadının sizden sebep hamile kaldığını düşünecek kadar kendinizi önemsiyorsunuz. Varacağinız yer eltinin çocuklarıyla beraber yaşayacağınız kabile hayatı. Bırakın bu üstten bakmaları komik duruyor. Zihniyetiniz ortada yani.

Elti iyi zamanda hamile kalmış ya, kendi yükü yetmiyor sizin düğününüz, sonra aynı evde yeni gelin kaprislerinizle ugrasacakti. Şimdi hamile olduğu için köşesine çekilsin de siz yapın onun yapamadığı gelinliği, kayınvalide ile arası iyi değilmiş ya siz hizmette kusur etmeyip cici gelin olun. Hadi bakalım.

Kıskançlıktan doğuran elti gördük de iş yapmamak için doğuran elti sizin hüsnü kuruntunuz. Demek ki böyle şeyler yapacak potansiyel sizde var, 40 yıl düşünsem aklaklıma gelmeyecek bi şey, şaştım kaldım şu an.

Gerçekten ev üstüne 3 ev mi oturacaksınız? Eltini sevmediysen araya mesafe koysaydın, kadın anlatmış sende sürekli konuşup, dinlemişsin.

X