Eltim sizce nasıl biri?

Daha kurulu eviniz yokken, evlenir evlenmez çocuk düşünmeniz konunun en tuhaf yeri sanırım. İki çocuklu elti size nispet yapacak değildir hamilelik konusunda. Sizinle ayrıntıları paylaşması gereksiz sadece. Ayrıca siz kayınvalide ile yaşayıp çok cici olun tamam mı, bakın nasıl oluyormuş.

Son düzenleme:
Bu konuda fesat biri var ama o eltiniz değil ne yazık ki. 🥹 Anne olunca anlarsınız, öne geçmek için/inat olsun diye yapılacak bir şey değil çocuk. Ya kendisi zaten istiyordur ya da dediği gibi kazayla olmuştur. Umarım siz de biraz olgunlaştıktan sonra çocuk yaparsınız. Kafa yapınız biraz değişik.

Sen en büyük gelinsin bence tam bi büyük gelin edaları 😂😂
Allah herkesin kalbine göre versin önce kendi kapılarımızın önünü süpürelim. Çöpleri görmezden gelmek insanlara kalmışş bacım
Aahahahaha ya yazdıgına bakın Allah herkesin kalbine göre versin ahahahahah

Ah cici elticik bende tam sana aynısını yazdım bebekten rahatsız oluyorsun huuu tedavi ol tedavi yada ayrı eve çık o nazi toplama kampında sıkıntıdan birbirinizi yersiniz böyle ahahaha ağza bak bacım 😂😂😂ne alaka bacım

Kiskanarak doguran eltiler gercegi var, bizzat kiskanarak doguran eltinin kendisi soyledi bunu.
Büyük olan elti üç çocuğu varken, küçük olan eltinin hamileligini duyunca, 1 ay sonra ben de hamileyim diye ortaya çıktı, gerci bu kadinin başka manyakliklari da vardi, çok şaşırmadik ama maddi durumları da iyi degildi ve hep maddi durumdan aglanirdi.
Ilerleyen zamanda, bir sohbet ortaminda
-küçük elti hamile kalinca kiskandim, "benim cocuklarim büyümüştü, onun çocuğu dogunca küçük olduğu için daha cok sevilecek ve ilgi gorecekti, bende tekrar hamile kaldım ki, ondan sonra benimki dogacak ve küçük oldugu icin daha cok sevilip ilgi görsün"
Ortamdaki herkes şok yaşamıştı.
E bu kendine zarar. Bir eltim olsaydı ve beni kıskandığı için hamile kalsaydı buna ancak gülerdim. O çocuğa ben bakacak değilim sonuçta, kendi yıpranacak. Eltim bana inat doğurdu diye bilenen biri de tıpkı onun gibi kıskançlıktan doğuracak biridir zaten, aynı segmenttirler, başka açıklaması yok.

Aahahahaha ya yazdıgına bakın Allah herkesin kalbine göre versin ahahahahah

Ah cici elticik bende tam sana aynısını yazdım bebekten rahatsız oluyorsun huuu tedavi ol tedavi yada ayrı eve çık o nazi toplama kampında sıkıntıdan birbirinizi yersiniz böyle ahahaha ağza bak bacım 😂😂😂ne alaka bacım
Of nasılda tecrübe konuşuyor helal be 😂😂😂

Hanımefendi mümkün mü ya böyle bir şey. Nasıl olabilir ki sırf öne geçmek için fesat planlarla spiral olan birinin hamile kalması?
Belki sizin hiç çocuğunuz olmayacak nereden biliyorsunuz? Neyin önüne geçmek için planlayacak ki?
İlgi için çünkü cahilce düşünüyor herşeyde genel olarak 😂

Kiskanarak doguran eltiler gercegi var, bizzat kiskanarak doguran eltinin kendisi soyledi bunu.
Büyük olan elti üç çocuğu varken, küçük olan eltinin hamileligini duyunca, 1 ay sonra ben de hamileyim diye ortaya çıktı, gerci bu kadinin başka manyakliklari da vardi, çok şaşırmadik ama maddi durumları da iyi degildi ve hep maddi durumdan aglanirdi.
Ilerleyen zamanda, bir sohbet ortaminda
-küçük elti hamile kalinca kiskandim, "benim cocuklarim büyümüştü, onun çocuğu dogunca küçük olduğu için daha cok sevilecek ve ilgi gorecekti, bende tekrar hamile kaldım ki, ondan sonra benimki doğsun ve küçük oldugu icin daha cok sevilip ilgi görsün"
Ortamdaki herkes şok yaşamıştı.
Bu tamamen o kadının ruh hastası olmasıyla ilgili bir durum bence. Elti hamile kalınca, küçük bebeği olunca olsa olsa en fazla imrenir insan, bebek özlemi depreşir belki. Gidip de inat uğruna, sırf ilgi çekmek için çocuk yapmak sağlıklı bir ruh hali değil. Kadınların yükü zaten fazlasıyla ağır, +1 çocuk sorumluluğu sadece bu sebeple alınmaz.

Bu tamamen o kadının ruh hastası olmasıyla ilgili bir durum bence. Elti hamile kalınca, küçük bebeği olunca olsa olsa en fazla imrenir insan, bebek özlemi depreşir belki. Gidip de inat uğruna, sırf ilgi çekmek için çocuk yapmak sağlıklı bir ruh hali değil. Kadınların yükü zaten fazlasıyla ağır, +1 çocuk sorumluluğu sadece bu sebeple alınmaz.
Sen herkesi kendin gibi sanıyorsun, bunlar çocuk doğurmuyor canım pırtlatıyor, saldım çayıra mevlam kayıra.

Sizden önce çocuğu yokmuyduda sizin önünüze geçmek için çocuk yapcak ? Zaten kadının 2 çocuğu varmış . Kalbinizi karartmayın ve eşinizle geçiminize bakın . Ufak ufak problem yaratılınca büyüyüp içinden çıkılmaz haller alıyor ne yazıkki .

X