Eltim sizce nasıl biri?

Evliliğimi anlamadım hemen doğurdum diyen biri dua ediyor takıldığım şeyler birbirine bağlantılı oturup kurmuyorum
Bence samimiyet ve iyi niyet altına gizlenmiş yılanları yılanlıklar herkes görse hayat daha yaşanılır olur madam bovary 😀
Bırakın Allah aşkına elti ağzınızı açamıyorum demiyorsunuz da arkasından dedikodu yapacak ekip arıyorsunuz

Kendiniz de niyetlisiniz çocuk yapmaya ama ne hikmetse örnek aldığınız tek insan eltiniz

Ben yeni evlendim ne çocuğu buna ben ve eşim karar verir diyemiyorsunuz içiniz içinizi yiyor burda ona giydirip dedikodu mastürbasyonu yapmaya geldiniz yemeyin bizi

Yılanmış ahahaha

Bırakın Allah aşkına etliye ağzınızı açamıyorum demiyorsunuz da arkasından dedikodu yapacak ekip arıyorsunuz

Kendiniz de niyetlisiniz çocuk yapmaya ama ne hikmetse örnek aldığınız tek insan eltiniz

Ben yeni evlendim ne çocuğu buna ben ve eşim karar verir diyemiyorsunuz içiniz içinizi yiyor burda ona giydirip dedikodu mastürbasyonu yapmaya geldiniz yemeyin bizi

Yılanmış ahahaha
Örnek mi alıyorum hajdjskdjd sen profesyonel bi eltisin normalleştirmeye çalışıyorsun heralde fesatlık gurusu mu oluyor? 😀😂😂😂😂

Örnek mi alıyorum hajdjskdjd sen profesyonel bi eltisin normalleştirmeye çalışıyorsun heralde fesatlık gurusu mu oluyor? 😀😂😂😂😂
Kimsenin başkasının hamileliğini fesatlık olarak görmediği normal bir ailede gelinim

Zaten sizin gibi boş bir eltim olsa direkt kontağı kapatırdım

İnsan sizle ne konuşurki akşam pişirecegi yemekte bile bir fesatlık arasınız siz budunuz çünkü

Dünyaya gelecek bir bebekten rahatsız olan birisiniz

Hayır dile komşuna hayır gelsin başına siz devam edin bu fesatlıga kimseye bir şey olmaz sizden başka

Kimsenin başkasının hamileliğini fesatlık olarak görmediği normal bir ailede gelinim

Zaten sizin gibi boş bir eltim olsa direkt kontağı kapatırdım

İnsan sizle ne konuşurki akşam pişirecegi yemekte bile bir fesatlık arasınız siz budunuz çünkü

Dünyaya gelecek bir bebekten rahatsız olan birisiniz

Hayır dile komşuna hayır gelsin başına siz devam edin bu fesatlıga kimseye bir şey olmaz sizden başka
Sen en büyük gelinsin bence tam bi büyük gelin edaları 😂😂
Allah herkesin kalbine göre versin önce kendi kapılarımızın önünü süpürelim. Çöpleri görmezden gelmek insanlara kalmışş bacım

Arkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.

2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )

Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.

Eşim evlendikten 10 gün sonra göreve gidecek ve eltimle kaynanam aynı evde yaşıyor bende orada kalacağım. Araları hiç yok yıllardır konuşmuyorlar bile hep tersliyor kaynanayı.

Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.
Bu elti mi yoksa fesatlık abidesi mi nasıl davranmalıyım ? Yorumunuz nedir?

Ayrıntı: o kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?
Hamilelign fesatlikla ne alakası var ne kadar saçma bir düşünce ya çıkın bu dünya benim etrafımda dönüyor herkes benimle uğraşıyor kafasından . Bu arada Kaynana ve eltiyle kalmani onermem benim de eşim evlendikten hemen sonra göreve gitti biraz annemde biraz kendi evimde bekledim kayınvalide ile durmak sandığınız kadar kolay değil malasef

Kiskanarak doguran eltiler gercegi var, bizzat kiskanarak doguran eltinin kendisi soyledi bunu.
Büyük olan elti üç çocuğu varken, küçük olan eltinin hamileligini duyunca, 1 ay sonra ben de hamileyim diye ortaya çıktı, gerci bu kadinin başka manyakliklari da vardi, çok şaşırmadik ama maddi durumları da iyi degildi ve hep maddi durumdan aglanirdi.
Ilerleyen zamanda, bir sohbet ortaminda
-küçük elti hamile kalinca kiskandim, "benim cocuklarim büyümüştü, onun çocuğu dogunca küçük olduğu için daha cok sevilecek ve ilgi gorecekti, bende tekrar hamile kaldım ki, ondan sonra benimki doğsun ve küçük oldugu icin daha cok sevilip ilgi görsün"
Ortamdaki herkes şok yaşamıştı.

Size hamile kal diyince cevabını veremiyor musunuz? Yüz göz olmayın bu kadar pişman olursunuz. Kayınvalide ile yıllarca küs ama nasıl aynı evde yaşıyor? Mesafeni koru.

X