Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakın Allah aşkına elti ağzınızı açamıyorum demiyorsunuz da arkasından dedikodu yapacak ekip arıyorsunuzEvliliğimi anlamadım hemen doğurdum diyen biri dua ediyor takıldığım şeyler birbirine bağlantılı oturup kurmuyorum
Bence samimiyet ve iyi niyet altına gizlenmiş yılanları yılanlıklar herkes görse hayat daha yaşanılır olur madam bovary
Örnek mi alıyorum hajdjskdjd sen profesyonel bi eltisin normalleştirmeye çalışıyorsun heralde fesatlık gurusu mu oluyor?Bırakın Allah aşkına etliye ağzınızı açamıyorum demiyorsunuz da arkasından dedikodu yapacak ekip arıyorsunuz
Kendiniz de niyetlisiniz çocuk yapmaya ama ne hikmetse örnek aldığınız tek insan eltiniz
Ben yeni evlendim ne çocuğu buna ben ve eşim karar verir diyemiyorsunuz içiniz içinizi yiyor burda ona giydirip dedikodu mastürbasyonu yapmaya geldiniz yemeyin bizi
Yılanmış ahahaha
Düşünsene erkek oluyor ve kayınbabanın ismi konuluyor uuuuuuuvvv 3. Dünya savaşı başlıyorNe düşünüyosun bilerek senden önce hamile kaldı da doğacak çocuğu kayınvalidene baktıracak kayınvaliden senin çocuğuna bakmayacak mı
Oda bu forumda konu açıyormu ?Pardon da ben kocamla geçinmeye bakıcam onlarla değil zatennn o benden özendi kaldı diye o konu açar belki sende oraya yorum atarsın hahahahah
Düşünsene erkek oluyor ve kayınbabanın ismi konuluyor uuuuuuuvvv 3. Dünya savaşı başlıy
Bilmem ki olabilir bende tesadüfen geldimOda bu forumda konu açıyormu ?
Kimsenin başkasının hamileliğini fesatlık olarak görmediği normal bir ailede gelinimÖrnek mi alıyorum hajdjskdjd sen profesyonel bi eltisin normalleştirmeye çalışıyorsun heralde fesatlık gurusu mu oluyor?
Bana inat kk ya üye olmuş acaba benimi çekiştiriyor ben burda fesatlık ararım yeaniiOda bu forumda konu açıyormu ?
Sen en büyük gelinsin bence tam bi büyük gelin edalarıKimsenin başkasının hamileliğini fesatlık olarak görmediği normal bir ailede gelinim
Zaten sizin gibi boş bir eltim olsa direkt kontağı kapatırdım
İnsan sizle ne konuşurki akşam pişirecegi yemekte bile bir fesatlık arasınız siz budunuz çünkü
Dünyaya gelecek bir bebekten rahatsız olan birisiniz
Hayır dile komşuna hayır gelsin başına siz devam edin bu fesatlıga kimseye bir şey olmaz sizden başka
Hamilelign fesatlikla ne alakası var ne kadar saçma bir düşünce ya çıkın bu dünya benim etrafımda dönüyor herkes benimle uğraşıyor kafasından . Bu arada Kaynana ve eltiyle kalmani onermem benim de eşim evlendikten hemen sonra göreve gitti biraz annemde biraz kendi evimde bekledim kayınvalide ile durmak sandığınız kadar kolay değil malasefArkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.
2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )
Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.
Eşim evlendikten 10 gün sonra göreve gidecek ve eltimle kaynanam aynı evde yaşıyor bende orada kalacağım. Araları hiç yok yıllardır konuşmuyorlar bile hep tersliyor kaynanayı.
Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.
Bu elti mi yoksa fesatlık abidesi mi nasıl davranmalıyım ? Yorumunuz nedir?
Ayrıntı: o kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?
Konuyu düzenlemeden önce konuda yazıyorduBen ağzıma bile almadım bu konuyu eltim kendi söyleyip duruyordu
Bu kadar inatla yorum yaptığına göre sen anlattığım kişisinBana inat kk ya üye olmuş acaba benimi çekiştiriyor ben burda fesatlık ararım yeanii
Ona düşünüyoruz demiyordum zaten o yüzden düzelttim biraz kültür loadingggKonuyu düzenlemeden önce konuda yazıyordu
Bende nişanlımla hemen çocuk düşündüğümüz için yorum yapmıyordum yazmıştınız aaa ne hikmetse silinmiş fesatlık loading
Ivit okadar fesatım ki işi bırakıp 3. Yapacam oohh çatlasın eltilerBu kadar inatla yorum yaptığına göre sen anlattığım kişisin
Haaa oldu yedik bizde tabi tabiOna düşünüyoruz demiyordum zaten o yüzden düzelttim biraz kültür loadinggg
Afiyet olsun canımHaaa oldu yedik bizde tabi tabi
Nedense hep iyi niyetinizden demi