elti sorunu

Icim sisti resmen.her hareketini her kelimesini takip ediyorsunuz. Bence eltiniz size degil de siz ona takmis gibisiniz.

ben şunu biliyorum ki o kızı kaynınız gerçekten seviyosa saygı duymalısınız yoksa olan kaynınıza olur. onlar daha yeni evliler ve huzurlu olmaları gereken dönemlerde böyle şeyler hiç hoş değil. sen bu kadar takma ne görse gidip alıyosa alsın yahu ne güzel örnek alıncak bi kadınsın demek ki, kimse beni taktit ediyo kıskanıyo diye sinir olmam hatta gülerim eğlence çıkar bana da

Canım en iyisi mesafee.Seni çok iyi anlıyorum.Ben neler yaşadım bir bilsen.Cahil biri benimde. Eltim seninki gibi.Ben takmıyorum sen baştan gıcık kapmışsın her hareketi batıyor bende aynıyım sevemedim bir türlü uzak dur ben öyle yapıyorum çünkü kv bişey dedim mi ben kötü oluyorum aynı şeyleri yaşamanı istemem.Sen eşinle ve kv ile iyi ol o zaten bunlarıda hazmedemez çatlar

Önemsizmiş gibi davran ne sen ona git nede onu çağır ben öyle yapıyorum boşver çalışıyormuşum zaten işinle meşgül ol düşünme

gözlerim kör ola ola okudum
nedenmi
cünkü "oha yha eltiye bak, neler neler yapmis" kismini merak ettim, asil patlak veren olaya gelince birden heycanlandim, ama ordanda pek malzeme cikmadi...

konu sahibi arkadasim, yanlis anlama anlattiklarin ve anlatma sekline dayanarak yorum yapiyorum; acaba asil fesat elti senmisin? bi kere burda okumustum, kizcagiz acik acik diyordu, elimde degil eltimi kiskaniyorum diye
insanlik hali

Eltini teyzelerinin akrabalarınin kayınvalidenin yanında kötüleyip verip veriştirmissin.milleti ona karşı doldurup hak vermelerini sağlamışsin . Herkes onu ayiplamis.yeni evli çiftin huzuru kaçmış. Bence burdaki fesat elti sen oluyorsun kusura bakma canım.her sözü her lafı batmış. Tam bir elti kiskancligi.oysa sen takma.canciger kuzusarmasi olacak haliniz yok.resmi şekilde görüş olsun bitsin.bu ne böyle.bosver hayatının merkezine oturtmussun bu eltiyi.belki onun haberi bile yoktu senin triplerine kadar

Siz ne kadar ön yargılisiniz yha ben bana yaptiklarini anlattm sadece kayinvalidem bana ben goruyorum yaptiklarina sana kızım ben simdiye kadar hep sustum hep cahilligine verdim kucukdur evlenince duzelir olgunlasir diye dusundum daha beter oldu. Kusura bakmayinda her insanin sabri vardir ben kimseyi doldurusa getirmedim zaten herkes herseyin farkindaymis daha nisanliyken onlar teyzsesi bana selen seni kiskaniyor bu kiz deyince yok teyze falan deyip gecistirmistim kimin ne oldugu cok belli yani

Kör oldummm Kör..

O bunu dedi o burdan cikti ben yaptim o yapti ... BISMILLAH...

seninde eksik yanin yok yani eltinden ..
Kendine dorun ariyosun resmen.

eltınızı bıraz fazla cıddıyr alıp fazla onem vermıssınız
boyle herseyı kafaya takarsanız hayat cekılmez olur
onun yerı ayrı sızınkı ayrı ıcınızden geldıgı gıbı davranın
onemlı olan kocanla senın aran ve kayınvalıdenle karsılıklı saygınız gerısını bosver

Çok uzun olmuş başlarını okuyabildim ancak onlardada bir sorun göremedim, yani takı çıkarılcakmış vs, yemek yenmiş gitmiş kocasıyla oynamış ne bileyim onun açısındanda bakmak önemli, kocası memnunsa yapacak birşey yok ki. Rahatsız oluyorsanız mesafeli olun.

Bunların hepsi aynı demekki ya

Mesele yapılacak şeyler değil bence yok çok doldum felan abartmayin
Ortada bi kıskançlık varsa tek taraflı olmadığı da aşikar
Ayrıca nedir bu kayınvalideye yaranma merakı seni daha çok sevse ne olur onu çok sevse ne olur yanı
Çok takılma surekli yaptığı hareketleri yorumlama anlamlandırmaya çalışma

Sizde kıskanıyor ve üstümüze alınıyorsunuz bence. Ayrıca onlar yeni evli. Bulaşığa ıvır zıvıra yardım etmektense kocasıyla vakit geçirmesi çok güzel. Cicim ayı biter ama iş bitmez.

Yarisina kadar dayanabildim ama ortada ciddi bir sorun goremedim. Klasik elti davranislari. Ona sorsaniz o da sizin hakkinizda bircok sey siralayabilir. Mesafe koyun olsun bitsin ortada cok buyuk bir sorun yok sonucta.

Sonuna kadar okudum olleyyy
Sinek küçük ama mide bulandırır derler ya. O hesap sizin ki. Elle tutulur tek olay, en son yaptığı olay. Gerisi fasa fiso.
Bir insana verebileceğiniz en güzel cevap, seviyenizi korumak ve onu (kaba bir tabir kusurabakmayın) sallamamaktır
Ha bu arada benim de eltim var. Başta abuk subuk şeyler yaşadık, sonra bunu SALLAMAMAYA başladım şimdi problem yok.
Zaten eltisiyle anlaşan, eltisini seven bir Allahın kulunu görmedim

Canim seni coook iyi anliyorum hak veriyorum. Aynisi bendede var. Insanlar nasil boyle degisebiliyor anlamiyorum. Bu neyin hirsi neyin kiskancligi. Benim eltimde tuhaf gelip gitmezler ama kendi tarafi a kostura kostura gider. Birsuru olay cikardi kv kayinoederi parmagina doladi, timsah goz yaslariyla. Simdi
diye. ilk birkaç gün her şeygüzeldi derken olanlar oldu. nişanlımın kuzeniymiş mersinden oğlan geldi. nişanlım önceden bahsediyor ama görmedim bu çocuğu hiç ben. neyse oğlan geldi ama o geldi geleli tatil bana zihir oldu. nasıl derler tam bir yılan (( kayınvalidemle şimdiden aramızı açtı ben artık ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin. ne yapıyor derseniz evde saat 8 oldumu herkez kalkıyor sofra hazırlanmaya başlanıyor biz 8 buçuk gibi oturuyoruz sofraya sonra masasını toplamasıydı etrafı toparlamasıydı hazırlanmasıydı derken 9-10 gibi denize gidiliyor gençler olarak. şimdi bu çocuk geldi sabah 6da kalkıyor hamurlar yoğuruyor lokma döküyor evi kokutuyor sabah sabah zaten onun yemek kokusuna uyanıyoruz sabahın köründe. lokma yapmasa kek yapıyor börek yapıyor kahvaltı sofrasına diziyor bunları. bana da habire laf çakıyor iyi uyudun mu abla lokma güzel olmuş mu abla diye. kayınvalideme baka baka yani... ben sabahın köründe kalkıp onun gibi milleti uyandırıp lokma dökmek zorundamıyım,,, ben zaten her işe koşuyorum evde, sabah sofrayı hazır ediyorum saatinde kalkıp. ben de dayanamadım dedim cihancığım dedim ne güzel sofra kuruyorsun ama bak sen oğlan çocuğusun gerek yok böyle koşturmana hem illa yapacağım diyorsanda 8de kalkarız beraber yaparız canım sabah erkenden kendinle birlikte ev halkınıda uyandırıyorsun canım benim dedim. aa 8 de kalkıp 10da mı edeceğiz kahvaltıyı abl sen de yani demez mi.... herkez bana bakıyor sofrada öyle deyince ne kayınvalidem ne nişanlım bana dstek çıkmadı hayret bir şeyy yani.. dün de biz denize giderken kalkmış ocağı cifliyor. sanki ben yapamam ona kaldı ciflemek. ben daha dün ciflemiştim cihancım gel hadi bak denize gidiyoruz dedim denizde yüzerek temizlenmez ev, abla sen git güzel güzel yüz dedi kaldım öyle gitsem mi gitmesem mi bilemedim dikildim kaldım kapıda. yani her şeyin bir zamanı var cif yapacak zaman var denize girlecek zaman var. yani bu çocuğun her lafı her hareketi bana batmaya başladı. evlilik üstü aramızı da bozacak. nişanlıma dedim dün bu çocuk bana bilenmiş ben ne yaptım dedim saçmalama çocuk o daha hem sana yardım ediyor daha ne istiyorsun nankörsün NANKÖR diyor. yaz sonuna kadar da kalacakmış anası babası nasıl yolluyorsa. ben artık ne yapacamı bilmiyorum ama tatil şimdiden zihir oldu....
Genişletmek için tıkla...
Canim sana coook hak veriyorum. Aynisi bendede var. Anlamiyorum bu ne hirs ne fesatlik. Ufacik tefecik uc yildir evli, ztn cok kavga ediyorlar kaynimla, her kavgadada hemen ortaliga yayiolar. Kv ve kayinoederim kostura kostura gidiyorlar. Timsah gozyaslarida var tabi. Sonrada hicbirsey olmamis gibi yapiyor ya hayret ediyorum. Bizede gelip gitmezler kendi tarafina gider durur. Kaynimindaumrunda degil. Kv parmagina doladi, tek onlar iyi olsun kavga etmesinler diye kosa kosa gidiyorlar. 8 yillik evliyim daha bi kez esimle kavgami disariya yansitmadim ne kendi aileme ne kv gile. Bencil ego birisi. Bide ben tanistirdim kaynimla, sonrada begenmez oldu. Tanistirdigimda canim cicim

Valla azmettim okudum.Kız belliki deli çok üstüne varmamak lazım.Kimin ailesinden kimi koruyosun yani ezik.Neyse şimdi ne düşündüğümü yazsam destan olur.Anacım sen en iyisi bunlarla görüşme olsunbitsin.Zaten kız hakkaten deli yani,yakında onun etrafında insan da kalmaz zaten.Onlar olurlar karı koca iki başına bir sülale,siz yine aynı geniş sülale.Dert ettiğine değmez.Hem iyidir o kaynanaya fenalık yaptıkca sen anneeem canım ciğerim de,kaynana kimden yanaysa hayat onda güzeldir Sevin bence.Kızıda boşver takılsın kendi çapında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…