- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
Okudum ama bide bana sorSen yine o kisma kadar okumussun ben basligi okuyup yasini sorma geregi duydumhakikaten uzun
Hic olgun degil anlasilan
Konunun ara kisimlarina bak.başlığa yorum yapıyorum. ben okuyamam bunu agır gelır bana
iyiki eltim meltim yok.
heralde sağlam bi yoldururdu kendını bana.
Okudum ama bide bana sorikiside olgun değil sanki
Ergen eltinin maceralariOha resmen bu konudan 3 ciltlik yorum çıkar
allahıni seven üstüme özet atsin
onu da denedımKonunun ara kisimlarina bak.
Elti ki ne elti valla
bak ileride onlar iyi olur kötü sen olursunşöyle kısa yazıyım o zaman benim eltim ben ne yaparsam aynısını yapan biri ayrıca sivri dilli saysızlık hat safhada kayınvalıdeme de dahil laf sokma çabalarında sureklı ve ayrıca esını de yoneten kaynımda buna evet dıyen ses çıkarmayan eşi ıcın aılesıni silen biri. belkı sıze ınandırıcı gelemeyebılır ama kayınvalıdem de bu olaylardan snra çok uzuldu agladı ben de onunla ağladım o uzuldgu ıcın bende uzuldm gercekten kayınvalıdemı severım
Bende ondan diyorum olgun değil diye. Baktın karsındaki çocuk, versin emziğini susar o. Her yaptığını ciddiye alırsa cok konu acar burdaKonu sahibini hakli buluyorum fakat elestirilecek davranislari var.
Eltisini cok onemsiyor.
Bayramda corap gormus gitmis aynisini almis kiskandigindan falan.
Bu takilacak bir sey mi.
Naparsa napsin yam
Taklit ettigini sen biliyorsan gül geç dimi yani.
evet önemsedım sonucta ailemıze yenı bırı katılıyor. ben kayınvalıdemle akrabalarıyla samımıyım gorusuruz sık sık. kı bu eltım cekırdek aılenın bıreyı. daha yakın olmam gerek dıye dusunmsutum yanı belkıde herkesı kendım gıbı sandıgım ıcın boyle oluyor benım ablam eltısıyle cok arası ıyıdır kardes gıbı bende oyle olmak ıstedım olmayınca olmuyormus malesef ben zaten sildim onu. sadece dertlesmek ıstedım. sızınledeKonu sahibini hakli buluyorum fakat elestirilecek davranislari var.
Eltisini cok onemsiyor.
Bayramda corap gormus gitmis aynisini almis kiskandigindan falan.
Bu takilacak bir sey mi.
Naparsa napsin yam
Taklit ettigini sen biliyorsan gül geç dimi yani.
Sorunlu aile bireyleriyle gorusme zorunlulugu mu var anlamadim ki..Bende ondan diyorum olgun değil diye. Baktın karsındaki çocuk, versin emziğini susar o. Her yaptığını ciddiye alırsa cok konu acar burda
ben ne zaman kayınvalıdemı cagırsam oturmaya yemege falan gelır asla kırmaz benı o da cagırsın kı daha yakınlar ben mı engellıyorum cagırıyormus ama kayınvalıdem gıtmıyormus kendı dedı kım bılır ne laflar sokuyordur kadına gıtmek ıstemıyordur. tabı ıster ıstemez bız daha fazla gorusunce o da bunu cekemıyor olay bu . benım aılemden aldıgım terbıye saygı kımseye laf sokmam helekı buyuklerıme asla varsa bır sorumun oturur konusurum arkadanda ıs cevırmemBence siz ikiniz de birbirinizi kiskaniyorsunuz. En basta KAYINVALIDE ni paylasamiyorsunuz
o cadi eltin olgunlasmamis ama seninde pek farkin yok. Kiskanclik konulariniz helee
Yanildigini fark etmissin. Bundan sonrasi icin iliskilerinizde daha dikkatli olmalisin canim. Ben olsam gorusmem.evet önemsedım sonucta ailemıze yenı bırı katılıyor. ben kayınvalıdemle akrabalarıyla samımıyım gorusuruz sık sık. kı bu eltım cekırdek aılenın bıreyı. daha yakın olmam gerek dıye dusunmsutum yanı belkıde herkesı kendım gıbı sandıgım ıcın boyle oluyor benım ablam eltısıyle cok arası ıyıdır kardes gıbı bende oyle olmak ıstedım olmayınca olmuyormus malesef ben zaten sildim onu. sadece dertlesmek ıstedım. sızınlede
Tabi ki bence sen ona uyma.. kafasina gore takilsin seni kotu gosterir sonra.ben ne zaman kayınvalıdemı cagırsam oturmaya yemege falan gelır asla kırmaz benı o da cagırsın kı daha yakınlar ben mı engellıyorum cagırıyormus ama kayınvalıdem gıtmıyormus kendı dedı kım bılır ne laflar sokuyordur kadına gıtmek ıstemıyordur. tabı ıster ıstemez bız daha fazla gorusunce o da bunu cekemıyor olay bu . benım aılemden aldıgım terbıye saygı kımseye laf sokmam helekı buyuklerıme asla varsa bır sorumun oturur konusurum arkadanda ıs cevırmem
Hepsini okudum ben ama bitirene kadar öldüm öldüm dirildim. Bakın, siz ondan büyüksünüz. Kadınlar genelde birbirlerini kıskanırlar. Bende arkadaşımda birinde bişi görsem beğensem nerden aldığını sorarım gider alırım, benim aldıklarıı beğenen arkadaşlara da yerini söylerim gider alırlar, bu bir kıskançlık değil. önce bunu bi benimseyin, o dantelli çoraplar, fırın kapları size özel üretim değil sonuçta değil mi, insanlar kullansın beğenen alsın diye satılıyo onlar. BUNU KESİNLİKLE DERT ETMEYİN, KOMİK ÇÜNKÜ :)
Yeni bir gelinin kayınvalidesine laf sokma çabalarını asla anlayamam. Saygısız ve patavatsız biriymiş anladığım kadarıyla da bu kız biraz cahil, yol yordam bilmiyor. Benim kv ile aram iyi değil ama ondan kaynaklanıyo. Eğer ben onun yaptıklarına karşılık vermiş olsaydım şu an karakolluk olmuştuk. Fakat bu bi taraftan kaynaklanıyo yani benim kv yalancı ve bana iftira atmayı pek sever. İki güne bir eşimle telefonda konuşur ama şimdi git bak hiç arayıp sormuyo diye oturur ağlar sana.
Maalesef sen nasıl olursan karşındaki de öyle olmuyo her zaman ben bunu anladım. Benim kv ve kp eşime de çok çektirdiler. Geçen duydum ki eşime KARICI OLMUŞ diyolarmış. Size şunu söyleyeyim, kaaynınızın hayatına müdahale etmeyin, karısı yönetiyor ne demek allah aşkına. bu lafı eşim duydu ve ailesine sırt döndü şu an, kaynınız hayatı nasıl istiyorsa öyle yaşar bi ömür eşiyle geçircek belki kaynınız koyun değil çocuk değil, kız da oturup beynine işlemiyo sanırım. Ve ben şunu gördüm ki çok ciddi bişi olmadığında erkekler ailelerine sırt dönmezler. Biraz da kendinize bakın