elti sorunu

bi an karşımda eşim var sandım o da böyle herşeyi kendine yapılmış diye cilt cilt mesaj yapar aman kadının da erkeğin de dırdırı hiç çekilmiyo

Bir kıyafetin aynısı almak kıskandığı anlamına gelmek ki beğenmiş almış ben öyle düşünürdüm mesela
Ya benim eltim yok ama gorumcelerim cok. Medela ben aldigim herseyi onlar guzel bulduklarinda nereden aldin dediklerinde gitsinler onlarda alsin isterim. Bu arkadaslarim icinde gecerlidir. Uygun fiyata veya marjinal bir seyler buldugumda onlarda kacirmasin ne var yani.. dimi :)

bi an karşımda eşim var sandım o da böyle herşeyi kendine yapılmış diye cilt cilt mesaj yapar aman kadının da erkeğin de dırdırı hiç çekilmiyo
Ben erkeklerde yok sanıyodum böyle takan
En azından kadınlar kadar çok değil sayıları
Mesela ben hiç büyük damadım, kayınpederle şunu yaptım bunu ettim
Sonra küçük damat geldi ama benim kadar özverili değil diyen erkeğe denk gelmedim
Ben büyüğüm o bana ENİŞTE desin tribine gireni de görmedim

Ben konunun yarisini dun okudum diger yarisini bugun
Elti eltiyi cekemez zaten bosverin.
Ama sizde enaz onun kadar sevmemissiniz

Saçmaladıginizi farkindamsnz siz saygisi olan bir insan zaten 6 yas buyuk bir insana zaten abla yenge der ben artik ona takilmyrm kendi saygisizligi bu son yaptiklarinin yaninda bu artik.bir sey degil.yani
Neden işinize gelmeyince saçmalama oluyor
bilmiyorum ben korktum sizden
kız cahil olabilir kv yi doldurmak yerine
hiçbişeye karışmamayı tercih edin bence
Yaa o da birşey mi benim ay olarak küçük eltim benim yenge dememi bekliyordu nikah büyüğüyüm diye. Oysa ki o yokken ben gelin adayıydım.
Oha demek istiyorum müsadenizle
Sakın demeseydimiz

Takmışsın eltiye, ne dese batıyor. En sıradan, basit hareketler, laflar bile sorun olmuş. Seninle değil, başkasıyla bile olan muhabbeti batmış. Yazdıklarının geneli ele avuca gelir şeyler değil. Sana yapılan bir şey yok. Sen öküzün altında buzağı arıyorsun. Okurken fenalık geldi açıkçası. Çünkü sorun denilecek bir şey göremedim. Seninki elti çekememezliği.
Bence kendine çeki düzen ver, onun her yaptığını da üstüne alma, azıcık kendi insan ilişkilerinle ilgilen. En önemlisi, o aileyi kızın arkasından fişeklemen çok ayıp. Arkasından herkese onu çekiştirmişsin. Bunlar sana pahalıya patlar söyliyim. Bugün "haklısın" , deyip idare ederler, yarın dedikoducu, dırdırcı gelin olursun.

Basindan sonuna kadar her harfine katiliyorum bu yorumun, cok cok dogru seyler yazmissiniz.

Her seyi her hareketi kendi ustune alinmissin konu sahibi ne gerek var dertsiz basina dert arama. Ya da diyelim gercekten ariza biri mesafe koy basin agrimasin. Gercekten hic gerek yok okurken bile daraldim islak havludan nem kapmissin.
Ayrica kabul etmesen de biraz sende de kiskanclik var gibi.. Kirilma ama anlattigin seyler cok basit olaylar. Hele karniyarik meselesi tekrar bir okur musun yazdigin seyin ne kadar komik oldugunu goreceksin.

aahh canım senin küçük elti kıskanç benim büyük elti kıskanç... esimle kaynım arasnda 15 yaş var. eltimle benm aramdada 20..kayınvalide olcak yaşta yani ki benden bi iki yaş küçük oğlu var. İstemesinden sözüne her türlü kıskançlığı pisliği yaptı. kayınvalidemler cok yaşlı onlar ilglenmek zornda kaldılar ama hersey eksik gedik yaptılar para da onlarda esimin tüm birikmişi de onların üzerndeydi bizi hep kısıtladılar herseyde.. herkeste bunlurdan yaka silkmiş gelen dert yanıyo giden dert yanıyo bunlar. kayınvalidem 20 senedir bize zehir yedirdi diyo biz evleneli bir sene oldu senden bir senede gördüğm hizmeti ondan 20 senede gönmedim diyo. iki bayram gecirdik insan esinin anne babasına yeni kıyafet almazmı hiç her gelen dedi her sene eski kıyafetleri giyiyodunz bu sene parlamis üsünüz basınz dedi. saolsn kayınpederm çok dua edıo bize de kayınvaldem biraz tuhaf.. daha bi sürü yaptkları var kaynmla eltimin aynı kafalar karı koca kayınpederimle fln cok kavgaları oldu bizim icin hicbsey almıolar die babasını evden kovms kaynım. düğünlerni yapmam demiş o kızdan ayrılmazsa para da vermem demis esime. sinirden yazamıorm bile.. kendi evi esya dolu herseyi tam. bize evindeki esyalara krsılık 20 milyar para verdi onu da alana kadar elinden ne cektik. düğnğümüzüde babam yaptı cok esya almadık ben çalısmıodum borca grmedk babam yadrm etti velhasili kelam 20 milyarla esyada aldık eve düğünde yaptık eksik oldu aman huzurum olsun benden uzak olsnlar dedim.. esimin aldğı bir arsa vardı abisinin üstünde onu sattırdılar düğünden snra 220mlyara zar zor o paranın yarısını aldılar elnden bize verdiler. birer tane arsadan haric ev vardı birnde onlar birinde biz otrduk işte. baska nerde ne parası ne altını takısı vardı bilmioz esimle eskiden hesapları birdi esimin aldıklarını ikiye böldü hep yarısını kendi aldı kendi alıp sakladıklarını da hic hesaba katmadı.. biz Allaha havale ettik. işte o arsadan kalan 110 un üstüne babam bilezk yapmistı bana onları verdi düğünde kız tarafndfn olan takıları verdi birazda borç aldık 140 a ev aldık ben çalışmıodm atanamadm esmde 1500 tlye çalısıodu kira vermiodk ama ek gelir olsun dedik.. snra bizim ev 2 ayın içinde 170-180 bin etti hemende kiraya verdik aileye abisnn bizden kacrdğı 30-40 bin ole geldi bize.. snra eltimin en sevdği övündüğü bi oğlu vardı çok iyi biyerde işe girecekti onunda basına bi bela musullat oldu isinden oldu.. önüne bi engel getirdiler öle bi ise bi daha giremicek.. hic beklemediğmz bi anda bende atanıverdim Allahıma cok sükür :) hala evimde esyam yok ama huzurum var çok şükür Rabbim iyi olanın hep yannda doğrulktan sasmamak lazım hiç.. eninde sonunda işin gücün rast gidiyo.. simdi herkesi abisi kandrbmaya çalısıo esimin millet öğrendi neyin ne olduğnu 60 miylar para verdim düğün yapsinlar diye diyomus.. bzde Allah biliyo herseyi dedik insan içine cıkamadılar simdide yana dolan kandrmaya çalışıolar zamanında bize kaynımın yaptklarnı anltıp eltime kızanlardan bi grup bize küstü simdi dedikleri lafları unutmus gibiler kaynımın arkasndan.. ha en önemli detayı unuttum esimin abisi imam!!
senin hikayende farklıymis sen doğru ol canım dediğnin yaptığının arkasında dur pek sevilmiyorz bole yapnca ama Allah görüyo gözetiyo herseyi.. dua et hakkını yedirme kimseye yeri gelince lafını söle kırmadan hersey günü gelince düzene giriyo öle insanlarla fazla görüşmek iyilik getrmez ne kadar uzak o kadar iyi..

Olmayan seyleri buyuk dert gibi gosterip birde ustune esinizin ailesini gazliyorsunuz.ben boyle karakterden korkarim.yazdiklarinizi baskasi yazmis gibi okuyun cok sacma.yuzunden belli bakisindan belli ses tonundan belli.surekli herseyi yorumlamis birde ustune o kadar kalabalikta selam dahi vermemissiniz.bana her ne sebep olursa olsun selam vermeyen k.valide gorumce elti o dakika iletisimi keserim.biraz hosgoru insanlarin bastiklari yer etmeye calistiklari evlilik kurumu aile iliskilerini baskalarini doldurarak hic etmeyin kendi evinize bakin.

Keşke noktalama işaretleri, paragraf falan kullandaydiniz. İnanın okuyamadim. Okuduğum kısımlardan da birşey anlamadım .

Cnm azmettm sabrettm okudum sonunda . Bak cnm tecrübeyle sabit. Yok kaynvalideme şunu yaptı eşime bunu dedi die aranı bozma. Gün gelir onlar can ciğer olur sen kalırsın ortada. Bn tamda böyle oldm.
Erken başlamışnz valla elti deynce bndede 2 tane var nefret ediyorumm neysee.. Hç takmamaya çalış.

ay bende nişanlıyım benimde eltim var yeni evlendi ama benden baya büyük umarım o da fesat çıkmaz

aynen öyle. kıskanç olan bizimki. Baksana kızcağız başka bir kadına :'kaynanalar sevilmez zaten' demiş bu atlamış hemen ben severim diye. sanki ona seviyo musun diye soran olmuş? Kız da kesin kadıncağızın evindeki birkaç probleme binaen söylemiştir. Konu sahibi fena. Bir de kızın arkasından dedikodusunu yapmış orda herkese. Karnı ne kadar şiştiyse artık. Yok o iş yapıyormuş da eltisi oynuyrmuş. Kendisi hizmetçi ruhlu doğmuşsa kızın suçu ne?

Ay gerçekten boğuldum...yarısına kadar okudum yetti...herşeyi görmeyin,duymayın...bazen susmak en güzel cevaptır...

Aklimda bi tek eltiyi gommeniz kaldi ..
Bi de sarma yememeniz
Baya uzuldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…