elti sorunu

Bu kadar çavuk küsüp yok sayan ailelere dikkat edin derim. Aynısı yarın sizin de başınıza gelecektir. Zırt bırt için küsülür mü? Ha size gelince kıskançlığı, her şeyi kötüye yormayı bırakın. Sizin hayatınızda eltinizden başka bir şey yok mu yahu?

Ne kadar gözünüzde büyütmüşssünüz eltiyi ve üzgünüm içten içe kıskanmışsınız anlattıgınız kadarıyla eltinizde fena ve akıllı ama sizde ondan aşagı degilsiniz bu kadar kafaya takmayın kayınvalıdenızı de paylaşın nolcak siz iyi olup o kötü olunca size taç takmıcaklar bu arada siz servis yapıyorsanız onuda uyarın o da yardım etsin içinize atmayın

İkizin de birbirinizi kıskanıyorsunuz bence. Cocuk düşündüğünü söylemek ayıp mı size ne? İstediğini toplar istediğini toplamaz. Onun da aklı sıra laf sokmaları yanlış.

Ay hepsini okudum da çift görüyorum şu an sanırsam:S Siz de ona karşı boş değilsiniz canım. Karşılıklı kurşun atıp duruyormuşsunuz birbirinize.
Bir yerde birinin eltinizden için güzel dediğini yazmışsınız. Kilit nokta bura olabülüüü
Bir de anlamadığım; o kadar ayrıntı verilerek yazılıyor ki bazen, hiç mi o insnlardan birinin burayı gelip okuyabilme ihtimali olduğunu düşünmüyorsunuz?
Ben korkarım açıkçası. Selen'e kadar öğrendik maşşşallah.

Kuma gemisi Yürür , elti gemisi yürümezmiş.
Konuyu okuduğum kadarıyla eltide zerre kadar kötü niyet göremedim. Amacınız herkesin sevdiği cici gelin olup, eltiyi dışlamak. Ufak tefek şeyler için kin bitiktirmişsiniz resmen. Hep derdim,oğlumun keşke bir amcası olsaydı. Sizin gibi bir eltim olacağına oğlumun Amca'sı Olmasın. Biraz iyi niyetli olun, ancak o zaman mutlu bir insan olabilirsiniz.

Sağına soluna güvenip herşeyi ortalığa dökme....yarın öbürgün bal börek olurlar arada sen kötü olursun...abla tavsiyesi

Seni hatırlıyorum...hani kv ne senden önce düşünüp terlik alan cihan değil mi bu
Ama sen nişanlıydın o zaman...hatta adaya mı ne gitmiştiniz kv ne...ne ara 8 yıllık oldunuz?
Edit: 1000 yıllık konulara neden yazıyorsunuz yaaa

Büyük eltiler hep böyle olmak zorunda mı?
Kayınvalidenin teyzenin gözüne girmek için eltiyi kötülemişsiniz. Bunun başka açıklaması olamaz. Eltinizin sizi kıskandığını sanmıyorum,ne yaşadı da bu duruma geldi acaba tek taraflı olmaz bu işler.Aileye yeni girmiş daha alışma sürecinde.Kendi haline bırakın insanları size göre yaşamak zorunda degiller.

???? Biriyle karistirdiniz glba :))

Ben hepsini okudum yorum yok arkadaşlara katılıyorum ...

çok yakın bir zamanda eltiniz kendini belli etmiş sadece sana kötü davransaydı pek kale alan olmazdı lakin kv çirkin hareketleri ile kendini resmen dibe kadar batırmış boşver kaybeden o sen yine kv kp saygıda kusur etmeki farkınız belli olsun Allahım yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…