elti sorunu

Ya açıkcası ben sizinde eltinizinde abarttığını düşünüyorum. Olmadık şeyleri sorun yapmışsınız. Ne varki bazı şeyleri duymayın. Herkesin üslubu tarzı farklıdır. Zamanla alışırsınız birbirinize.

Bir de şunu negatif enerjinin her iki taraftan da hissedildiğini dünüyorum. Yani eltiniz için ne düşünüyorsanız o da sizin için aynısını düşünüyor. Daha ılımlı olursanız emin olun karşılıklı olarak bunu hissedersiniz

Senin bu olayları bu kadar önemsemen bu kadar moralinin bozulması normal mi.tamam eltin gıcık olabilir görüşmezsin etmezsin muhabbete girmezsin o kadar.
Ama konundan anladigim sen istiyorsun ki tüm aile onun kötü gelin senin iyi gelin olduğunu kabul etsin...Bir numara sen ol.
Ben öyle anladım.

Oha resmen bu konudan 3 ciltlik yorum çıkar

allahıni seven üstüme özet atsin
Ergen eltinin maceralari :KK53:
Kizin yasi size gore baya kucuk esi de buldumcuk biraz birbirlerini seve seve sisirmisler :) en cok da kaynjnjzin yenge sen cikabilirsin dedigi yer uzucu ya insan bu tur seyleri hayat boyu unutamaz iste. Ama gerisi asiri teferruat ben olsam muhatap bile olmam ya da laf sokarim:KK53::KK51:

şöyle kısa yazıyım o zaman benim eltim ben ne yaparsam aynısını yapan biri ayrıca sivri dilli saysızlık hat safhada kayınvalıdeme de dahil laf sokma çabalarında sureklı ve ayrıca esını de yoneten kaynımda buna evet dıyen ses çıkarmayan eşi ıcın aılesıni silen biri. belkı sıze ınandırıcı gelemeyebılır ama kayınvalıdem de bu olaylardan snra çok uzuldu agladı ben de onunla ağladım o uzuldgu ıcın bende uzuldm gercekten kayınvalıdemı severım

şöyle kısa yazıyım o zaman benim eltim ben ne yaparsam aynısını yapan biri ayrıca sivri dilli saysızlık hat safhada kayınvalıdeme de dahil laf sokma çabalarında sureklı ve ayrıca esını de yoneten kaynımda buna evet dıyen ses çıkarmayan eşi ıcın aılesıni silen biri. belkı sıze ınandırıcı gelemeyebılır ama kayınvalıdem de bu olaylardan snra çok uzuldu agladı ben de onunla ağladım o uzuldgu ıcın bende uzuldm gercekten kayınvalıdemı severım
bak ileride onlar iyi olur kötü sen olursun
o yuzden ona göre hareket et. k. valıde suan sinirli ve siniri elbet gececk
sen evını barkını bil, boşver eltıyı..

Konu sahibini hakli buluyorum fakat elestirilecek davranislari var.
Eltisini cok onemsiyor.
Bayramda corap gormus gitmis aynisini almis kiskandigindan falan.
Bu takilacak bir sey mi.
Naparsa napsin yam

Taklit ettigini sen biliyorsan gül geç dimi yani.
Bende ondan diyorum olgun değil diye. Baktın karsındaki çocuk, versin emziğini susar o. Her yaptığını ciddiye alırsa cok konu acar burda

Konu sahibini hakli buluyorum fakat elestirilecek davranislari var.
Eltisini cok onemsiyor.
Bayramda corap gormus gitmis aynisini almis kiskandigindan falan.
Bu takilacak bir sey mi.
Naparsa napsin yam

Taklit ettigini sen biliyorsan gül geç dimi yani.
evet önemsedım sonucta ailemıze yenı bırı katılıyor. ben kayınvalıdemle akrabalarıyla samımıyım gorusuruz sık sık. kı bu eltım cekırdek aılenın bıreyı. daha yakın olmam gerek dıye dusunmsutum yanı belkıde herkesı kendım gıbı sandıgım ıcın boyle oluyor benım ablam eltısıyle cok arası ıyıdır kardes gıbı bende oyle olmak ıstedım olmayınca olmuyormus malesef ben zaten sildim onu. sadece dertlesmek ıstedım. sızınlede

bu saatten sonra asla gorusmem zaten esıme de dedım senın kardesındır ılerıde sınırın gecer gorusursun ama benım evıme asla adımını atamazlar ıkısı de dedım.

Bence siz ikiniz de birbirinizi kiskaniyorsunuz. En basta KAYINVALIDE ni paylasamiyorsunuz :KK11:

:KK55:o cadi eltin olgunlasmamis ama seninde pek farkin yok. Kiskanclik konulariniz helee:KK57::rolleyes:
ben ne zaman kayınvalıdemı cagırsam oturmaya yemege falan gelır asla kırmaz benı o da cagırsın kı daha yakınlar ben mı engellıyorum cagırıyormus ama kayınvalıdem gıtmıyormus kendı dedı kım bılır ne laflar sokuyordur kadına gıtmek ıstemıyordur. tabı ıster ıstemez bız daha fazla gorusunce o da bunu cekemıyor olay bu . benım aılemden aldıgım terbıye saygı kımseye laf sokmam helekı buyuklerıme asla varsa bır sorumun oturur konusurum arkadanda ıs cevırmem

evet önemsedım sonucta ailemıze yenı bırı katılıyor. ben kayınvalıdemle akrabalarıyla samımıyım gorusuruz sık sık. kı bu eltım cekırdek aılenın bıreyı. daha yakın olmam gerek dıye dusunmsutum yanı belkıde herkesı kendım gıbı sandıgım ıcın boyle oluyor benım ablam eltısıyle cok arası ıyıdır kardes gıbı bende oyle olmak ıstedım olmayınca olmuyormus malesef ben zaten sildim onu. sadece dertlesmek ıstedım. sızınlede
Yanildigini fark etmissin. Bundan sonrasi icin iliskilerinizde daha dikkatli olmalisin canim. Ben olsam gorusmem.

ben ne zaman kayınvalıdemı cagırsam oturmaya yemege falan gelır asla kırmaz benı o da cagırsın kı daha yakınlar ben mı engellıyorum cagırıyormus ama kayınvalıdem gıtmıyormus kendı dedı kım bılır ne laflar sokuyordur kadına gıtmek ıstemıyordur. tabı ıster ıstemez bız daha fazla gorusunce o da bunu cekemıyor olay bu . benım aılemden aldıgım terbıye saygı kımseye laf sokmam helekı buyuklerıme asla varsa bır sorumun oturur konusurum arkadanda ıs cevırmem
Tabi ki bence sen ona uyma.. kafasina gore takilsin seni kotu gosterir sonra.
Ister istemez o kiskanclik yaptikca sende bi cekisme icine girmissin

Hepsini okudum ben ama bitirene kadar öldüm öldüm dirildim. Bakın, siz ondan büyüksünüz. Kadınlar genelde birbirlerini kıskanırlar. Bende arkadaşımda birinde bişi görsem beğensem nerden aldığını sorarım gider alırım, benim aldıklarıı beğenen arkadaşlara da yerini söylerim gider alırlar, bu bir kıskançlık değil. önce bunu bi benimseyin, o dantelli çoraplar, fırın kapları size özel üretim değil sonuçta değil mi, insanlar kullansın beğenen alsın diye satılıyo onlar. BUNU KESİNLİKLE DERT ETMEYİN, KOMİK ÇÜNKÜ :)

Yeni bir gelinin kayınvalidesine laf sokma çabalarını asla anlayamam. Saygısız ve patavatsız biriymiş anladığım kadarıyla da bu kız biraz cahil, yol yordam bilmiyor. Benim kv ile aram iyi değil ama ondan kaynaklanıyo. Eğer ben onun yaptıklarına karşılık vermiş olsaydım şu an karakolluk olmuştuk. Fakat bu bi taraftan kaynaklanıyo yani benim kv yalancı ve bana iftira atmayı pek sever. İki güne bir eşimle telefonda konuşur ama şimdi git bak hiç arayıp sormuyo diye oturur ağlar sana.

Maalesef sen nasıl olursan karşındaki de öyle olmuyo her zaman ben bunu anladım. Benim kv ve kp eşime de çok çektirdiler. Geçen duydum ki eşime KARICI OLMUŞ diyolarmış. Size şunu söyleyeyim, kaaynınızın hayatına müdahale etmeyin, karısı yönetiyor ne demek allah aşkına. bu lafı eşim duydu ve ailesine sırt döndü şu an, kaynınız hayatı nasıl istiyorsa öyle yaşar bi ömür eşiyle geçircek belki kaynınız koyun değil çocuk değil, kız da oturup beynine işlemiyo sanırım. Ve ben şunu gördüm ki çok ciddi bişi olmadığında erkekler ailelerine sırt dönmezler. Biraz da kendinize bakın

Hepsini okudum ben ama bitirene kadar öldüm öldüm dirildim. Bakın, siz ondan büyüksünüz. Kadınlar genelde birbirlerini kıskanırlar. Bende arkadaşımda birinde bişi görsem beğensem nerden aldığını sorarım gider alırım, benim aldıklarıı beğenen arkadaşlara da yerini söylerim gider alırlar, bu bir kıskançlık değil. önce bunu bi benimseyin, o dantelli çoraplar, fırın kapları size özel üretim değil sonuçta değil mi, insanlar kullansın beğenen alsın diye satılıyo onlar. BUNU KESİNLİKLE DERT ETMEYİN, KOMİK ÇÜNKÜ :)

Yeni bir gelinin kayınvalidesine laf sokma çabalarını asla anlayamam. Saygısız ve patavatsız biriymiş anladığım kadarıyla da bu kız biraz cahil, yol yordam bilmiyor. Benim kv ile aram iyi değil ama ondan kaynaklanıyo. Eğer ben onun yaptıklarına karşılık vermiş olsaydım şu an karakolluk olmuştuk. Fakat bu bi taraftan kaynaklanıyo yani benim kv yalancı ve bana iftira atmayı pek sever. İki güne bir eşimle telefonda konuşur ama şimdi git bak hiç arayıp sormuyo diye oturur ağlar sana.

Maalesef sen nasıl olursan karşındaki de öyle olmuyo her zaman ben bunu anladım. Benim kv ve kp eşime de çok çektirdiler. Geçen duydum ki eşime KARICI OLMUŞ diyolarmış. Size şunu söyleyeyim, kaaynınızın hayatına müdahale etmeyin, karısı yönetiyor ne demek allah aşkına. bu lafı eşim duydu ve ailesine sırt döndü şu an, kaynınız hayatı nasıl istiyorsa öyle yaşar bi ömür eşiyle geçircek belki kaynınız koyun değil çocuk değil, kız da oturup beynine işlemiyo sanırım. Ve ben şunu gördüm ki çok ciddi bişi olmadığında erkekler ailelerine sırt dönmezler. Biraz da kendinize bakın

kusura bakmayın benım cevremde arkadaslarım selen o aldıgın t shırt nereden aldın der sorar bende soylerım hatta beraber gıder alırız bu kıskanclık degıldır evet hatta benım de sordugum olur ama evımde gorup kı bakıslarında bellı de edıyor kıskanclıgını hemen alıp aynısını foto atarsa ben bunda ararım bır seyler kı bu bır degıl ıkı degıl hıc mı senın zevkın yok kızım yha onun evınde de var yenı bır suru sey ben nıye gıdıp almıyorum ınsanın bır kendı zevkı olmalı hep mı taklıt edılır ınsanın ayrıca evet kaynım onceden bıze annesıne ozellıkle cok duskundu bu kız hayatına gırdıkten sonra evlerı karsılıklı eger annesının kapısını bır aydır calmıyorsa bunu kız aklını çeliyordur kusura bakmayında kadın ya da erkek aılesını de sevecek esını de sevecek arada kı o dengeyı koruyacak ıyı ben evlendım dıye annesıne sırt dön boyle bır sey asla olamaz

X