KISKANDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM lülülülülülü
KISKANMA BEBISIM SEN ZATEN BURDASIN KALBIMIN GULUSUN kaydirigubbakcemile5:1hug:
sen evlisin cocugun bile var canim ben bu durumda cocuk dogurmus olsam heralde top gibi olururum.cok cooook kilo vermem lazim :lepi: ve bunu basaracigimdan eminim sonucta yillar öncede 2 bucuk aya 22 kilo vermistim ich werde es schaffen
Canım ekmeklerİ tost makİnasında kızartayım mı yoksa beyaz peynİrle yagsız tost yapılacak
pardon canim sana dememistim sexybebek. birde sana birsey sorcaktim ben iki gündür elmayi iki saatde bir yiyemedigim icin bütün güne bölüp yiyorum is yerinde sorun olmaz heralde degilmi???
burcuuuuuuuuuuu hosgeldin kuzummm
nbrsin nasil gidiyo diyet bakemm
sen evlisin cocugun bile var canim ben bu durumda cocuk dogurmus olsam heralde top gibi olururum.cok cooook kilo vermem lazim :lepi: ve bunu basaracigimdan eminim sonucta yillar öncede 2 bucuk aya 22 kilo vermistim ich werde es schaffen
cok s ictigim icin iki gündür acikmadim sexybebek dün yaklasik 5 litre su bugünde 4 litreye yakin su ictim aclik kesinlikle his etmiyorum aksine patlicak gibiyim.sen hangi sporu yapiyorsun benim evde cross/ heimtrainerm var onu yapsam yeterli olurmu ilk bastá??izinden sonrada fitnesse yazilmayi düsünüyorum zaten
yok canim ekmekleri tost edecen peyniri de normal cokacimcoook
KISKANDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM lülülülülülü
burdayim askimmmmmmmmmmmmmmmmmmm aferim sanaaaaaaaaaaaa
hoşbuldum dalum kıymatlım tarlam takımım
diyet süper şekerim
regli olup şişmem dışında herşey harika
sadece bu cuma tartılmıyacam
reglim ne zaman bitecek ozaman çıkacam tartıyaaaaa
senin durumun nasıl
incelme hissediyormusun canım
kıskanma kızzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5o hepimzizin bitanesizemuszemus
ben onun türkiş aşkıyım bak sen ona benden yakınsınna.s
aşkım diyen dillerini yerim yer yerrŞenizopuyorumnanaktanŞeniz
kıskanma kızzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5o hepimzizin bitanesizemuszemus
ben onun türkiş aşkıyım bak sen ona benden yakınsınna.s
aşkım diyen dillerini yerim yer yerrŞenizopuyorumnanaktanŞeniz
yeme kiz kalmis zaten bir kac kilo onu da sen ye isketlettim cikar hahazemuszemus:1hug: ozamanda yemek tarifleri verirsiniz kilo almam icin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sexkbebişime kıyamam .yemek tarifi veririm ama fazla yemek yokk...lmaz:
bak kilokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 vermek için ne çok uğraşıyoz..