Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlarr ben de geldim:)
ben bugün fazla su içemedim yaa..bugün 3. günüm iki gündür 3,5 er lt su 3 er fincan da yeşil çay içmiştim ama bugün fazla su içemedim biraz kırgınlık var vücudumda ondan heralde. azimle devam ediyorum bakalım inşallah sonuç süper olacak..

sexybebek canım ramazanda da diyeti uygulayacağım ama bayramdan hemen sonra düğünümüz var o güne kadar sıkı bir şekilde kilo vermek istiyorum önereceğin başka şeyler de var mı canım, başka neler yapayım sence?

sexybebek ben sabah kalkar biraz zoryaparim o 70mdakka crosstraineryi ancak öglenci calistigimda yapabilirim. REAlde calisiyorum infoda yani sercice centerda bütün gün ayaktayim. ama isten sonra veya aksamlari yaparim ilk basladigim gün bakalim 70 dakka yapabilcekmiyim zorlanirsam ilk gün 30 dakka kesin yaparim sonra hergün 5,10 dakka eklerim.

valla bebis iskalettim ciksa bile artik bir gram ya giremez vucutuma bu kilolar bana neller yasatti bir ben bilirim bir de allah valla citir olmak daha da guzel canim yemek tariflerini sil at kaydirigubbakcemile3 cunku ilerde istesekde yemicez mide olacak elma kadar hahahahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet kız istesekte yemicez elma gibi olcak midea.s:roflol::roflol::roflol:

inan sözlerine katılıyom çıtır olunca,bidaha kilo alırmıyız demi.neler çektik bu kilolu olmaktan.gerçi sen zayıfladın ben daha zayıflamadım ,ama zayıflıcam biliyorum kafaya koydum sayende.senin dediklerini uygulayınca daha kolay geçiyor bu diyet.
tartılma olayında çok haklısın.birgün tartıda az kilo verdimizi görünce niye bugün az verdim diye kuruntulanıyoz.artık bende tartılmıcam hergün,beynimin oyunlarına gelmek istemiyorum beynimi irademle yenecem..ona elma gibi mide suncamm.
gerçi yakında elma ağacı çıkmazsa midemizde iyidir. ya:roflol::roflol::roflol:

sexybebk inşallah ramazandada böyle güzel kilolar veririz kız...

tam güzel kilolar verdik.ramazanda durmasından inan korkuyom..bu kilo verişiyle gidersem bayramda süper hatun olurum ben..ayy kendimi çok beyendüm nee...

sexybebk inşallah ramazandada böyle güzel kilolar veririz kız...

tam güzel kilolar verdik.ramazanda durmasından inan korkuyom..bu kilo verişiyle gidersem bayramda süper hatun olurum ben..ayy kendimi çok beyendüm nee...

yok canim ramazanda tam gaz devam kilolar devamli gidecek MERAK ETME BAK BU LAFIMI UNUTMA NE YERSEN VUCUT ODUR EEE RAMAZANDADA DEVAM EDECEZ RAMAZANDAN SONRA 65/70 KILO ICINDE OLURSUN BUNU DA SEXY DEMISTI DERSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:1hug:

sexybebek ben sabah kalkar biraz zoryaparim o 70mdakka crosstraineryi ancak öglenci calistigimda yapabilirim. REAlde calisiyorum infoda yani sercice centerda bütün gün ayaktayim. ama isten sonra veya aksamlari yaparim ilk basladigim gün bakalim 70 dakka yapabilcekmiyim zorlanirsam ilk gün 30 dakka kesin yaparim sonra hergün 5,10 dakka eklerim.

canim haklisin calisiyorsan zor ama en cabuk yaglar sabah kalkar kalkmaz yapilan sporla gider bunu da unutma ve crosstrainer yapinca ac muziek valla anacim saat oyle cabuk geciyorki hele sibel can sarkilari kiskivrak nerdeyse 5 daka cd yaptim 20 tane ayni sarki yani 100 daka tabi ben 70 daka yapiyorum ancak bukadar dayaniyorum ama bir hafta sonra 90 daka cikarcam mesburrrr gidecek butun yaglar yoksaaaaaa:eek:klava: kendimiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

sexybebek canım ramazanda da diyeti uygulayacağım ama bayramdan hemen sonra düğünümüz var o güne kadar sıkı bir şekilde kilo vermek istiyorum önereceğin başka şeyler de var mı canım, başka neler yapayım sence?

canımkac kılosun

once bana bunu de bana sana guzel bır dısıplın verım

yok canim ramazanda tam gaz devam kilolar devamli gidecek MERAK ETME BAK BU LAFIMI UNUTMA NE YERSEN VUCUT ODUR EEE RAMAZANDADA DEVAM EDECEZ RAMAZANDAN SONRA 65/70 KILO ICINDE OLURSUN BUNU DA SEXY DEMISTI DERSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:1hug:

oy oy valla yicem kız seni ağzından bal damlıyor ŞenizŞenizŞenizbal iskelette olsan sen bal gibisin balŞenizŞeniz

ozaman diyetimize tam gaz devamm:dance::sm_cool:

elmalarrrcokacimcoooknefis nefissssssssshihoyyyt

sexybebk sen bizim herşeyimizsin :1hug:

kızlar ben bu dıyetı bıraıyorum. nedenıne gelınce ; gecen hafta bayılmıştım hatırlıyosanız ve düşünün 75ten 70e düüşmüştüm. sonra 3 gun felan yapmadım ınanın o kadar dıkat ettım kı yedıklerıme ama gerı aldım:1no2: ınsallah kımse verdıgı kıloları gerı almaz. evet motıvasyon guzel fakat gercek şu kı geri almak cok kötü. dıyetı devam ettıren arkadaslara başarılar hepinizi seviyorum:1hug:

belkı dıyeceksınız bana butun dıyetlerde dıkat edılmezse gerı alınır kılolar. ama 70 olmuşken gerı kıloma cıkmayı bende ıstemedım. ve oldukca dıkkat ettım. ama yınede gerı aldım

hafta sonu calismicam haftayada öglenciyim baslarim spora ama bakalim ramazanlikta dayanabilcekmiyim sabah spor yapmaya. sence ben bunu tam uygularsam oktoberya kadar kac kiloya düserim suan 91 kiloyum????

datlım 78le diyete başladım bugün 3. Günüm

ramazandan sonra 60 kılo olursun sozzzzzzz

ama bunları yap

bırıncı 7 de kalk en gec 24 de yat tamamı
hergun 3lıt su ıcılcek canım mesbursun
3/4bardak yesıl cay lımonlu elmadan once ıcersen daha ıy olur

sen spora da basla kalkar kalmaz buyuk bır bardak su ıc ve 1saat spor yap canım bırıncı gun zor ama sonra lısıyor ınsan

elmaları da verdıgım gıbı ye her ıkı saat oldumu
ve dıyetın dısına cıkma

dugunde 60 kesın olursun canım sexy derse kesın olur kız hergun gel yaz ben sana burdan yardımcı olurum ama sende karar ver yapacam de ve tartıyı baska bırı kaldırsın tartılmak yasak tamamı canım

ablalarım bu diyet bana uygunmudur 66 kiloyum 55'e düşmem lazım yaşım 15.........

sexybebek ablacım senden cevap bekliyorum ozellikle saygilar.

ama anladigim kadariyla hergun yesil elma ve yesil cay icicez.. elma ve yesil cayi cok severim yarın annemle pazara cıkıcaz kac kg yesil elma almalıyım gunde kac tane yicez ablacım?

Son düzenleme:
tamam canım söz aynen yazdığın gibi uyguluyorum:)
sevindim kız
ne güzel motive ettin beni.. hergün yazcam sana süpersin.. şimdi çıkayım yarın görüşürüz kızlar çoook öptüm sizi opuyorumnanaktan

X