Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slmm millet nbrsinizz bakalimm
dünden beri pek giremedim özledim sizleri anacimm
ee naptiniz bakemm nasil gidiyo rejimm

nzpzlım tztlım elimde elma size bakıyorum bön bön ayyyyyyyyyyyyyyy bana bak seksi sinirim bozuluyo kızım tartılmam lazım benimmmmmmmmm ya hiç vermişim gibi hissetmiyommmmmmmm

kızlar süpersiniz hepinizi kutlarım ik gündür yazılarınızı takip ediyorum.sizleri okuyunca gaza geldim.2 gündür bebegimide alıp spora cıkıyorum.oturdugum yerde yeşil elma bulamadım büyük marketlere gitmem gerekiyor sanırım.diyeti tam olarak bana kısabi izah eden olursa cok memenun olurum.elma alır almaz benide listenize eklersiniz artık..tekrardan görüşmek üzere

PELINCE / BAK ANACIM BOYLE KENDINE DAVRANMA VALLA BAK KENDI KENDINE STRESSS YAPIYORSUN KIZ KAFANDAN AT VALLA BAK KIZ CUMAYA NE KALDI SABRET VE GUZEL DUSUN ANACIM BENI DE SINIR ETMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ZEOS / CANIM ELMA DIYET

SABAH 2DILIM ESMER EKMEK (TOST) BIRAZ PEYNIR BIRAZ ZEYTIN (YESIL-SIYAH) FARKETMEZ
TOMATES SALATALIK BIBER
YESIL CAY 3/4 BARDAK GUN ICINDE ISTER SICAK ISTER SOGUK
2,5L / 3L SU
HER IKI SAAT YESIL ELMA YENECEK
BIRINCI GUN 1 IKINCI GUN 1,5 UCUNCU GUN 2 KG YESIL ELMA TUKENECEK
EN GEC SAAT 20 DE BITECEK
COK ACIKIRSANIZ SALATALIK YADA MARUL YENE BILIR
KOLAY GELSIN

not:basla canim ama cuma listeye alacam haftaya cumaya kadar tartilmak YASAK tartiyi kaldir simdikden

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta obur gun de istediginiz peynir yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

yesil buzlu cay (tarif)

3/4 yesil cay demle bir bardakta sogsun buzdolaba koy sonra bir sise al 1litere su koy icine demeledin cayi istersen tatlandirici koy ve her bardakda biraz limon koy ve buz super tadi var bide buzlu olunca cok guzel oluyor

taza nane de koyun ve ben tatlandirici olarak bir tatli kasik bal koyorum ve bol buzzzzz
gelde icmeeeeeeeeeeeeeeee

kizlar o buzlu cay icin bir tatli kasi bal diyorum ama bardak da degil sise icin haaaaaaaaaa sakin her bardakda koymayin opuyorumnanaktan

nzpzlım tztlım elimde elma size bakıyorum bön bön ayyyyyyyyyyyyyyy bana bak seksi sinirim bozuluyo kızım tartılmam lazım benimmmmmmmmm ya hiç vermişim gibi hissetmiyommmmmmmm

aynen canikim ya
sanki azcik gitti biisiler ama bende nedense siskinlik varr:bbo:
ben regl olmadn 2 hafta önce sisiyorm nednse ondan heralde
ama yilmadm rejimee devam valla
bu hafta hic tartilmadm olsun 2 kilo bile gitmis olsaa aslaa pes etmek yokkkkaydirigubbakcemile2sositososito

HELE BIR PES EDIN VAY HALINIZE OZAMAN klava:

sagol canım

oldumu hamıs 60 ? 50

canım ya nasıl oluyor anlamadım ben HAMıS yaz diyorum yazdığım HAMıS bakıyorum ki yine hamile olmuş ama doğrusu HAMıS bebişim olmuş yani teşekkürler

saol datlum opuyorumnanaktan teşekkürler olmuş hihoyyyt

Son düzenleme:
son elmamı saat 20 deyedim şimdi yeşil çayımıda içiyorum 3litre suyumuda tükettim bugün..

bugün pazara çıktım tekrar 5kilo elma aldım,ramazandada diyete devam

heyyy sexykız neredesin bakem ben geldim sen yoksun şimdi..

slm nasiliniz umarim herkes iyidir. 99 kiloydum 91 kiloya düstüm ama dün bu elma diyetine basladim ve ins kisa sürede cok kilolar vercem allahin izniyle ve irademle.hedefim 65 kilo ins bu hedefime cok yakinda kavusacagim.kizlar sizlerin bazilarinda kilo listeniz var nasil yaptiniz banada söylermisiniz lütfen.herkese iyi aksamlar ve bol bol kilo vermeler
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hosgeldin cnmm aramizaa
ins sende bu diyettedn isdedigin sonucla cikarsinn opuyorumnanaktan

ins canim ulasirim hedefime.07.10 tarihinde türkiyeye izine gitcem ins ozamana kadar en az 10 kilo veririrm tabi daha fazla verirsem benim icin dahada iyi olur.bende hafatyasali tartilinca yazarim kac kiloya düstügümü ne kadar verdigimi 1 hafta icinde. öpt

cnm bende 19 unda gidiyorm tr ye aynen senin gibi düsünüyorm bendee
sokkk etmek isdiyorum herkesii su dogumm kilolarndan kurtulmus bi vaziytde beni görsünler hehehehe

:1hug:
sexybebek benide acaba listene ekliyebilirmisin?

canim basla sen diyette tam uygula sonuc harika olacak

ama cuma gunu bizim tartilma gunumuz ve listeye ozaman duzenerim oldumu ama sen baslaaaaaaaa

cuma yenileri eklerim ve haftaya kadar tartilmak yazakkkkkkkkkkkk

hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…