Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

79-78 lerden bahsettim ya:)))

canim eyer iki hafta bu diyetti yaparsan ozaman iki hafta sonra 69 kilo olursun
bunu bil dedimya kafada bitiyor insan isteyince bir ayda hedefine ulasir bu sadece beyinde bitiyor

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

merhaba elmacı güzelleriopuyorumnanaktan
ben bayagı ara verdım yaaa ama kılomda degısıklık olmadı almadım bugun tekrardan basladım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yada tünaydın
Dün oğlum hastaydı üşütmüş istifra edip durdu pek keyfim yoktu yani.Diyete devam tabiiii bakalım cuma günü kaç kilo olacağım.62 leri görsem nasıl mutlu olurum.Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
ğeçmiş olsun canım

yok be sexy yemeyız ne olacak tadımlık bakarız bugun mutfak dolaplarını yerlestırdım elıme çikilata geldı yemedım bıle

ya ben niye weremedim yaa hiç kaçamak yapmadım tam olarak uydum hemde ama bi gram bile gitmemiş yaa hala 77 offffffff:gitme:

CANIM BENİMM BENİMDE 2.GÜN BGN HİÇ KAFANA TAKMA BENDE HALA AYNI KİLODAYIM AMA DEVAM EDİYORUM 1 GÜNDE ZATEN Bİ MUCİZE BEKLEMİYORDUM
AMA BENCEDE SEXİNİN DEDİĞİ GİBİ EN AZ 4-5 GÜN BARİ TARTIYI UNUT CANIM BAK MOTİVASYON DÜŞÜRÜYO SONUÇ... :sinifsinif:
AMA EN AZ 4-5 GÜN SONRA ÇIKARSAN İLLAKİ VERECEKSİN 3-5 VE BU DAHA DA MOTİVE EDİCEK SENİİ alkisalkisalkis
ÇIKMA BİDAHA SAKINNNNN BAKKKKKKK :eek:lmaz:

CANIM BENİMM BENİMDE 2.GÜN BGN HİÇ KAFANA TAKMA BENDE HALA AYNI KİLODAYIM AMA DEVAM EDİYORUM 1 GÜNDE ZATEN Bİ MUCİZE BEKLEMİYORDUM
AMA BENCEDE SEXİNİN DEDİĞİ GİBİ EN AZ 4-5 GÜN BARİ TARTIYI UNUT CANIM BAK MOTİVASYON DÜŞÜRÜYO SONUÇ... :sinifsinif:
AMA EN AZ 4-5 GÜN SONRA ÇIKARSAN İLLAKİ VERECEKSİN 3-5 VE BU DAHA DA MOTİVE EDİCEK SENİİ alkisalkisalkis
ÇIKMA BİDAHA SAKINNNNN BAKKKKKKK :eek:lmaz:

tamam söz weriyorum çıkmıycamvereliniortak

kız<lar nasılsınız...

yeşil çayımı içiyorum ..bu diyete baya alıştımm..artık canım hiç bişey istemiyor..

kız<lar nasılsınız...

yeşil çayımı içiyorum ..bu diyete baya alıştımm..artık canım hiç bişey istemiyor..

sılacım seni de okuyorum .hepiniz çok güzel gidiyosunuz..

bu arada imzanda barış akarsuyu görünce.rahnmetle anıyorum ve bende barış akarsu hayranıyım..barışı unutturmayalım canım..:1hug:

Sıla bebem ya ben ıÇemedım su Çayı 2 fıncan ıÇtım kaÇ fıncan ıÇecez ya valla ben 3.elmayı zor yedım canım ıstemıyo 3 lt su ıÇtım acep abarttım mı

X