Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım bende hipoglisemi var o yüzden dikkat ederim öğün aralarını sık tutmaya ve bu diyetle umarım herşey daha güzel olacak.. kardeşimin düğününde zayıf bi hatun olacam inş:kaydirigubbakcemile2

CANIM BAK GERCEKTEN SANA VERDIM TERAPIEYI YAP ANACIM BEN NERDEYSE 2 AY GIDIYORUM ENERGIE TERAPIYE AMA BEN PARA VERIYORUM VE SIZE BEDAVA TEDAVI VERIYORUM VALLA DAHA NEYAPIM YA GIT DEDIMI HEMEN YAP YOKSA kötükedihüso:mymeka:

SONRA GEL YAZ ANACIM SENIN BEYIN FORMAT LAZIM ISTE SANA BIR SANS YAP 20 DAKA ALACAK TOPLAM BAYOLAN BIRLIKTE KENDINI SUPER HISEDECEN VE BASKA DUSUNCEN
GUZELIM DIYET YAPMAK ISTIYORSAN ONCE BEYINE FORMAT CEKMEK LAZIM POSETIEF DUSUNMEN LAZIM IKIDE BIR YOK OLMADI YOK ZAYIFLAMADIM DIYE DUSUNURSEN ISTEDIGIN KADAR DIYET YAP OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

kiskanc garuuu:roflol:
yani burcum bende olsam kiskanirdim herhaldeeelmaz:
ama burda havalar cok iyi gidiyoo yagmurdan denize girilmiyooo:dance:
kimsede bikini mayo giyemiyooozemuszemus

abet abet kıskancım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bi ara burdada acayip yağmur vardı ama bugün hava çok güzel

şişko annem bana kızıyo böle diet yapıom die, karşıma geçti bi kase dondurma yedi :gitme:
sora şişkoyum die ağlıyo
bi kilo veriyim de görsün hatun :umursamaz:

bu arada şey dedi. doktor annesi olan bi arkadaşları varmış. kadının oğlu diyomuş ki günde 2 bardaktan fazla yeşil çay kalbe zararlıymış..CADIARZU inandırıcı gelmedi elin caponu çini damacanayla içiyo çayı adamlar bin sene yaşıyo.. kıllık çıkarmak istemem de hani bu adam bunu neye dayanarak söledi onu da mrk etmedim deil..

yok canim gunde 3/4 bardak icebilirsin ve yesil cay cok saglikli bir bitki neden butun diyet doktorlari tavsiye ediyor ama tabi birden de 3/4 bardak icersen normal cay gibi zararli olabilir ama gun icinde 4 bollerek yemekden sonra icersen cok saglikli dedigin gibi cinliler araplar cok boyle caylar icerler ve biz nasil turk halki olarak normal cayi gunde demlik demlik iciyorsak onlarda yesil cay ve nane cayi iciyorlar bizden saglikli geziyorlar kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar,
bende bi kac gundur kacamaklarla ilerliodum
ama insallah yarindan sonra kacamak yokk
aslinda hic ac degilim hatta hissetmiorum ama nedense yinede beni yemek cekior pfff
gozummu doymuo bilmiorum artik
ama devammm pes etmek yok
sirf zayiflayamazsin diyenlere gostermek istiorum basarabildigimi
20 kilo verdim 11 kilo kaldi
hamileligimde 24 kilo almistim 4 kilom ordan var daha sonra bi 7 kilo daha gitse hic fena olmaz dimi kaydirigubbakcemile2

kiz ic ic kudur neden biliyormusun yaglar gitsin diye vucut temizlensin diye bak o su bitecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklava:

bitti patron bitti kizma heheheehe

heebu arada kiz biz seni hic unuturmuyuz kilo verdikden sonraa askolsun
hepimiz dua ediyorz vallaa sanaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ay benım ılk gunumdu basım agrıyo ya gıdım yatım barı sabah gune guzel baslıyım

allahın ıznıyle yarın baslıyom 1 haftadır bu topıg takıpdeyım..
ve 1 haftada 3 kılo elma yedım alısdırdım kendımı vallahı.:)..
yarın ıse dıyete tam baslıycam kılo veren herkesı ve mucadele eden herkesı tebrık ederım..
ramazana kadar yapıcam dılerımkı mukafatınıda alırım..

ins cnm alicaksin mükafatini merak etmeekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Burada gecmistir belki ama goremedim.. Elma diyeti yapan arkadasiniz diyeti biraktiginda kilosunu sabit tutabildimi peki? Sonucta cok asiri bir kilo kaybi...

günaydın arkadaşlar bende başlıyorum bugun dün dediğim gibi bakalım neler olacak sabah kahvaltımı yaptım şimdi öğlen olsun bekliyorum bakalım başlıyorum elmalara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…