- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bu diyette neden sekerin dusmez biliyonmu cunku elmada yeterince vitamin var ve her iki saat yedinde hem mide hem vucut calisiyor onun icin benim arkadasim yuksek tansiyon hastasiydi ve 2 aydir tansiyonu 20 den 14,5 dusmus yani iy ve eskiden 50 merdiven cikamazdi hemen yorulurdu simdikse kosa kosa cikiyor ve hic bir sorunu yok :1hug:
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
bende canim bende kendimde degisiklik hissetmiyorum
hatta bugun karnim ss ve kasik sancilaim varr pek iyi degilim sankii
kiskanc garuuu:roflol:
yani burcum bende olsam kiskanirdim herhaldeeelmaz:
ama burda havalar cok iyi gidiyoo yagmurdan denize girilmiyooo:dance:
kimsede bikini mayo giyemiyooozemuszemus
burcu ozel mesajlara bakmayi biliyormusun canimm
birsey yazicaktim
şişko annem bana kızıyo böle diet yapıom die, karşıma geçti bi kase dondurma yedi :gitme:
sora şişkoyum die ağlıyo
bi kilo veriyim de görsün hatun :umursamaz:
bu arada şey dedi. doktor annesi olan bi arkadaşları varmış. kadının oğlu diyomuş ki günde 2 bardaktan fazla yeşil çay kalbe zararlıymış..CADIARZU inandırıcı gelmedi elin caponu çini damacanayla içiyo çayı adamlar bin sene yaşıyo.. kıllık çıkarmak istemem de hani bu adam bunu neye dayanarak söledi onu da mrk etmedim deil..
kiz ic ic kudur neden biliyormusun yaglar gitsin diye vucut temizlensin diye bak o su bitecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklava:
ay benım ılk gunumdu basım agrıyo ya gıdım yatım barı sabah gune guzel baslıyım
allahın ıznıyle yarın baslıyom 1 haftadır bu topıg takıpdeyım..
ve 1 haftada 3 kılo elma yedım alısdırdım kendımı vallahı.:)..
yarın ıse dıyete tam baslıycam kılo veren herkesı ve mucadele eden herkesı tebrık ederım..
ramazana kadar yapıcam dılerımkı mukafatınıda alırım..