Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba şekerler nasıl gidiyor
ben iki gün iyiydim ama bu gün çok halsizim
tansiyonumda çok düşük inşallah devam edebilirim

selam arkadaslar bugun ıtıbarıyle basladım dedıgım gıbı, az kalorılı bır kahvaltı, ıkı elma ıkı bardak yesıl cay sımdıye kadar.. bakalım, sımdılık ıyıyım. sızlerın nasıl gıdıyor. haftasonu ya herkesın esı evde ugrayamıyor herhalde...herkese kolay gele...

slm arkadaşlar elma diyetini denemek istiyorum ama bu yeşil elma dediğiniz ekşi elmamı bilgilendirirmisiniz teşekkür ederim şimdiden...

slm arkadaşlar elma diyetini denemek istiyorum ama bu yeşil elma dediğiniz ekşi elmamı bilgilendirirmisiniz teşekkür ederim şimdiden...

selam bende yenı basladım. ben yaz elması dıye aldım eksımsı mayhos bır tadı var bır de buna benzer, granny smıth dıye yanlıs yazmadıysam bır elma var marketlerde. o bıraz daha tatlı ama yıne yesıl.. bende bılmıyorum dogrumu yıyorum ama ben boyle yapıyorum.. sana da kolay gelsın canım...:1hug:

ohh be kızlar netim yoktu yeni geldi.neyse kuzucuklarım bugün çok erken kalktım.güne elma sirkesiyle başladım.2 tane etimek yedim.3 bardak sıcak,1lt de soğuk olmak koşuluyla yeşil çay içtim.sonra tekrar elma sirkesi içtim.4 yada 5 tane elma yedim.1 saat sauna eşşofmanımı giyip dans ettim.hemine ne dans...öyle böyle değil acayip terledim kızlar.yemin ederim bacaklarımdan terler süzüldü okadar yani.neyse anacım şimdi ice tea içiyorum(soğuk çay)mangolu zaten 30 kalori .benim yazın favori içeceğimdir.asit yok.ohh buzlu buzlu walla bomba gibiyim.hımm bu arada 1lt daha soğuk yeşil çay yaptım.onuda yatana kadar içecem.

selam bende yenı basladım. ben yaz elması dıye aldım eksımsı mayhos bır tadı var bır de buna benzer, granny smıth dıye yanlıs yazmadıysam bır elma var marketlerde. o bıraz daha tatlı ama yıne yesıl.. bende bılmıyorum dogrumu yıyorum ama ben boyle yapıyorum.. sana da kolay gelsın canım...:1hug:

çok teşekkür ederim sanada kolay gelsin ....

bugunde hic kimsecikler yok pazar ya geziyosunz dimiii
buradada hava cokk sicak ama biz aksama yürüyüse cikariz heraldee
hadi hepinize ii gezmeler caniklerr

merhaba sexybebek beni listeden çıkarabilirsin canım bu gün çok kötüydüm bırakmak zorunda kaldım hala çok kötüyüm başım dönüyor midem bir tuhaf tansiyonum da çok düşük yükseıtmeyle uğraşırıyorum herşey için teşekkür ederim
devam edenlere başarılar diliyorum

ayy canım biraz önce krem karamel çekti:)ama sonra birden bi reklam geldi aklıma bak bu k (krem kareml)bunu yiyince ne oluyo k(kg) sonra bu k'lar k da toplanıyo(köbek ve kalçada) sonra sevgili k cın ne diyo(kocan) sevgili k cım (karıcım) sen bu aralar k mı aldın ?(kg) ayol bütün k larmı kadınlara karşı heheheheheheh aynen böyle dumur oldum bende eski bi reklam ama aklımda kalmış krem karemelin yüzünden ama ii de olmu birden yememem gerektiğini düşündüm apperim bana

merhaba sexybebek beni listeden çıkarabilirsin canım bu gün çok kötüydüm bırakmak zorunda kaldım hala çok kötüyüm başım dönüyor midem bir tuhaf tansiyonum da çok düşük yükseıtmeyle uğraşırıyorum herşey için teşekkür ederim

gecmıs olsun canım bu kadar rahatsızlık verdıyse tabı kı bırak. bugun benımde ılk gunum artık basım agrımaya basladı. bıraz uyusam nasıl olur acaba. halsızım tabıkı.. hemen toparlarsın uzulme vucut ıste dayanma gucu aynı degıl.. hakkında hayırlısı canım..

bu sabah erkenden elma sirkemi içtim.2 tane etimeği 1 dilim peynirle yedim.sonra 2 elma yedim.3 kupa yeşil çay içtim.belim incelsin diye oklavayı omuzlarımın üstüne koyup sağ,sola 500 kez döndüm.galiba güne baya bii ii başladım dimi.

burcuu bu oklavaa ise yariyormukii
ilk kez duydumm yaa

bende ikinci gunumdeyim
gun boyunca cok iyiyim hic sikayetim yok
midem dolu aclik hissetmiyorum
ama aksam yataga girince kotu basagrisi oluyor sabah uyandigimda ise cok iyiyim hic birsey kalmamis
ama hic kilo verdigimi hissetmiyorum ve bu defa en kucuk bir kacamakta yapmadim hatta salata bile yemedim tam sexy bebegin dedigi sekilde yapiyorum
eger cumaya kadar veremezsem bende bir sorun var demekki

toprak su gecmis olsun canim
bende ilk denedigim de gece tipki yazdigin gibi olmustum cok rahatsizlandim ara verdim
sende ara vermissin zaten
ve verilicek cok kilonda yokmus baska yollarla kolayca verirsin

burcuu bu oklavaa ise yariyormukii
ilk kez duydumm yaa[/QU

evet tatlım yaramazmı aslında çok bilinen bi yöntemdir.acayip belini inceltir insanın ben daha önce yani bekarken çokookk yapardım evde.şimdi tekrar başladım.şimdi ilk gün bişey anlamıyorsunda yarın acayip ağrıyacak benim simitler yani yanlarım:)wallahi tatlım şiddetle tavsiye ediyorum.al eline oklavayı koy omuzlarına dön bi sağ bi sola 1yada 2 hafta sonra belin inceliyomu incelmiyormu.biliyorsun bu bel kalınlığı zayıflığa şişmanlığada bakmıyo..ben ne genç kızlar gördüm incecikler ama kot pantolanların yanlarından fırlamış belleri.neden çünkü düşük bel pantolanlardan.uzmanlar bile açıkladı tatlım.

bu arada 1lt yeşil çayımı (soğuk)içmiştim.şimdi 2.lt başladım.veonun dışındada 3kupa sıcak yeşil çay içmiştim.hadi bana afiyet olsun

öff yaa bnde suan lahanayı deniyorum fakat dayanamıcamm sanırım tadına falan bu dietimi denesem diorm:sinifsinif: Ahh aptalll kafamm yaa tatile gitmeden önce 5 kilo kdr vereblmştm fakat tatilden snra bi motive olamadım 3 kiloyu almış bulunmaktayım kilo vermekte almak kadar kolay olsa keskeee :eek:lmaz:

X