- 29 Temmuz 2007
- 1.563
- 27
iiym silacim sen nasilsin ?
bende süperim tatlım,bebiş nasıl
öp benim için
Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iiym silacim sen nasilsin ?
bende süperim tatlım,bebiş nasıl
öp benim için
Şeniz
Şimdi gidip oğluma kek yapıcam eşime patetesli börek ama öyle bi moddayım ki hiç umrum değil daha evvel diyete kalkıştığımda mutfak kasardı beni
slm arkadaşlar elma diyetini denemek istiyorum ama bu yeşil elma dediğiniz ekşi elmamı bilgilendirirmisiniz teşekkür ederim şimdiden...
selam bende yenı basladım. ben yaz elması dıye aldım eksımsı mayhos bır tadı var bır de buna benzer, granny smıth dıye yanlıs yazmadıysam bır elma var marketlerde. o bıraz daha tatlı ama yıne yesıl.. bende bılmıyorum dogrumu yıyorum ama ben boyle yapıyorum.. sana da kolay gelsın canım...:1hug:
merhaba sexybebek beni listeden çıkarabilirsin canım bu gün çok kötüydüm bırakmak zorunda kaldım hala çok kötüyüm başım dönüyor midem bir tuhaf tansiyonum da çok düşük yükseıtmeyle uğraşırıyorum herşey için teşekkür ederim
devam edenlere başarılar diliyorum
bu sabah erkenden elma sirkemi içtim.2 tane etimeği 1 dilim peynirle yedim.sonra 2 elma yedim.3 kupa yeşil çay içtim.belim incelsin diye oklavayı omuzlarımın üstüne koyup sağ,sola 500 kez döndüm.galiba güne baya bii ii başladım dimi.
merhaba sexybebek beni listeden çıkarabilirsin canım bu gün çok kötüydüm bırakmak zorunda kaldım hala çok kötüyüm başım dönüyor midem bir tuhaf tansiyonum da çok düşük yükseıtmeyle uğraşırıyorum herşey için teşekkür ederim
devam edenlere başarılar diliyorum
burcuu bu oklavaa ise yariyormukii
ilk kez duydumm yaa[/QU
evet tatlım yaramazmı aslında çok bilinen bi yöntemdir.acayip belini inceltir insanın ben daha önce yani bekarken çokookk yapardım evde.şimdi tekrar başladım.şimdi ilk gün bişey anlamıyorsunda yarın acayip ağrıyacak benim simitler yani yanlarım:)wallahi tatlım şiddetle tavsiye ediyorum.al eline oklavayı koy omuzlarına dön bi sağ bi sola 1yada 2 hafta sonra belin inceliyomu incelmiyormu.biliyorsun bu bel kalınlığı zayıflığa şişmanlığada bakmıyo..ben ne genç kızlar gördüm incecikler ama kot pantolanların yanlarından fırlamış belleri.neden çünkü düşük bel pantolanlardan.uzmanlar bile açıkladı tatlım.