Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cokk cokkk gecmis olsun cnmm

slm kızlar dün gece tüm yazdıklarınızı okudum ve cidden çok başarılısınız hepinizi tebrik ederim.bugün elmalarımı aldım yarın bende başlıyorum inş. desteklerinizi bekliyorum..

off ben hala başlayamadım...
annem dün kıyameti kopardı tek elmayla olmaz geberecen başıma diye :mymeka:
ama babam eve kendiliğinden yeşil elma almışş artık engel yoookk hihoyyyt
yarın işe gitcem oraya da elmamı götürcemm bacılarım beni de ekleyin listenizeee.

bu arada yulaf ezmesi var etinin ben 1 haftadır onu yiyom, rahatlatıyodu ayıptır sölemesi, açlığımı da tıkıyo.. bu elimdeki yulaf bitene bitse öle kepek ekmeği alsam olur dimi?

bi de ben gece çok acıkıyorum, geç yatıyorum bazen de. o zaman da elma yiyebiliyoz mı yoksa akşam belli saatte bırakmamız mı gerekiyo?

cvplar için şimdiden teşekkürler.. :1rolleyes:

bol kalorili fakat ben sadece elmalrımla yetindiğim gündü bugün

eşimle ve çocuklarımla dışarıdaydık,herşeye rağmen diyetimi bozmadım

eşim artık gözü korktu benden bu sefer başaracaksın dedi..

ve kesinilkle başarıcam..kilolarımla hergün vedalaşıyorumm

bu misafir kiloları kovuyorumm,böyle misafirler gelmesin dimi kızlar..

yaa sexybebek canm sen resimlerini koymuşsun sanırım ama göremedişm yok galiba şu anda. lütfen bende görebilir miym çok merak ediyorum son halini. çok fena gaza geldm ayrın bende başlıyorumm

slm kızlar dün gece tüm yazdıklarınızı okudum ve cidden çok başarılısınız hepinizi tebrik ederim.bugün elmalarımı aldım yarın bende başlıyorum inş. desteklerinizi bekliyorum..

hosgeldin cnm simdiden basarilar diliyorum sanaopuyorumnanaktan

sende hosgeldin canimmm basarilar sana daaopuyorumnanaktan

ohh cok iyi yapmisin cnm yememkle eferim sana
eet tatlisim bu misafir kilolar gidecek ve hic bir zamn misafirlige tekrardan gelmeyecekkk:sm_cool::dance:

yaa sexybebek canm sen resimlerini koymuşsun sanırım ama göremedişm yok galiba şu anda. lütfen bende görebilir miym çok merak ediyorum son halini. çok fena gaza geldm ayrın bende başlıyorumm

cnm hala duruyo resimler ama baya önlerde araman gerekiyo yanii:1hug:

sağol ardacım umarım bende yapabilirim bu diyeti bi çok diyet denedim 78kg şu anda ve bir ay sonra kız kardeşimin düğünü var.. yani acilen toparlanmalıyımm:kedi:

yaa benim regl dönemim yaklaşıyoo..bacaklarım çokk ağrıyoo....off yaaa kesin bu hafta regl den dolayı kilo veremiyecem çok canım sıkıldı bak şimdi.

CANIM SUPERSIN VALLA COK SEVINDIM :Saruboceq:

yaa benim regl dönemim yaklaşıyoo..bacaklarım çokk ağrıyoo....off yaaa kesin bu hafta regl den dolayı kilo veremiyecem çok canım sıkıldı bak şimdi.

CANIM VERIRSIN AMA TARTIYA CIKMA CUNKU REGL DONEMDE INSAN SISIYOR AMA BITIKDEN SONRA DAHA FAZLA VERMIS OLACAN BENCE DEVAM ET CUNKU BEN IKINCA HAFTA OLDUM VE BITIKDEN SONRA TARTILDIM VE 7 KILO BIRSEY VERMISTIM :1hug:

en gec 20 de bıtecek elmalar bebıs
ve en gec 24/1 arası yatılcak sabah 7/8 ayakta oluncak

CANIM VERIRSIN AMA TARTIYA CIKMA CUNKU REGL DONEMDE INSAN SISIYOR AMA BITIKDEN SONRA DAHA FAZLA VERMIS OLACAN BENCE DEVAM ET CUNKU BEN IKINCA HAFTA OLDUM VE BITIKDEN SONRA TARTILDIM VE 7 KILO BIRSEY VERMISTIM :1hug:

tamam tatlım zaten baskülü eşim sakladı.istesemde tartılamam bu arada bacaklarım inanılmaz ağrıyo.ben bu hafta içinde kesin regl olacam.çünkü şişmeye başladım bile...bu arada inş dediğin gibi bu hafta bende 7 kilo falan veririm.bayramda herkes şok olsun istiyorum.

kızlar sexybebek resimlerini eklemiş ama nerde ben bulamadım glba

Ahhh ben bugün iyi etmedim ve anlamış değilim noldu sabah kalktım kahvaltımı yaptım düzgünce akşam üstü çıktık işimiz vardı ama gün içinde 1 elma yedim sonra dışarda pidenin 3 dilimini yedim eve geldim tartıldım sabahta tartılmıştım 1400 gr fark etmişim şimdi yarın sabahı bekliyorum bu nasıl şey ya yediklerim bu kadar tutmazzzzzzzzz canım sıkldı yarın itibari ile birerbir uyacağım diyete ama ya verdikten sonra bu hızla alırsak oldum seksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…