Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

off ya zayıflasak da beyaz pantolon..sonraa hani moda olan kemerli kıyafetlerden giysek:jeyyar:valla bi zayıflıyım her gömelğime kemer takıcam..uymasa da takıcam ...şu anda takamıyorum göbek pörtlüyor:sinifsinif:

net bile benim zayıflıcamı duyunca çatladı..hihoyyyt

koparttı beni düştüm netten ayol:jeyyar::jeyyar:

ama şimdi burdayım..

shopaholic valla uymasada tak..çünkü 2bilemedin 3hafta sonra hayallerine kavuşursun senin kilo daha azzkaydirigubbakcemile3

sexybebek canım bişey soracam sen bu 95 kilodan 71 kiloya sadece elma yiyerekmi düştün.dide kaç günde verdin

evet canim elma diyetlen
24 gunde verdim bu hafta bir ay olacak ama dedimya kafada bitiyor azimli ol karar ver beyinnine soz gecir

once ye sonra pisman olmak yok tam gazzzzzzzzzzzzzzzz devammmmmmmm

ben size yardimci oluyorum ama herseyi de ben yapamam siz de biraz mucadele vermeniz gerek ben burda istedigim kadar kendimi paralim
siz de bitiyor bunu unutma

way anam wayy helal olsun sana bende 96 kiloyum canım boyum 175
keşkem bende okadra verebilsem.bayramda türkiyeye gittiğimde herkes şok olurdu.ama ramazan geliyo hadi bu hafta yaptım.yaa ramazanda nasıl olacak bu elma diyeti.desene ben bayrama kadar 75 olamıyacam.

evet canim elma diyetlen
24 gunde verdim bu hafta bir ay olacak ama dedimya kafada bitiyor azimli ol karar ver beyinnine soz gecir

once ye sonra pisman olmak yok tam gazzzzzzzzzzzzzzzz devammmmmmmm

ben size yardimci oluyorum ama herseyi de ben yapamam siz de biraz mucadele vermeniz gerek ben burda istedigim kadar kendimi paralim
siz de bitiyor bunu unutma

çok iyi vermişsiniz peki spor yaptınız mı yaptıysanız ne yaptınız mesela kalça basen göbek olarak fark ettimi kilonuz daki azalma yanıtlarsanız sevinirim a.s.

yok kiz 1.65 falan ama ben topuklu giyorum bebis en az 15 cm falanzemuszemus

ya sexybebek cevap yaz lütfen :sinifsinif: spor yapıp yapmadığını merak ediyorum çok güzel kilo vermişsin göbek basen kalçadan belli oluyor mu verdiğin kilo
deminde sordum ama cevap vermemişsin görmedin belkide hihoyyyt bende yapmak istiyorum hadi bekliyorum lütfen

sexybebek benim şu anda en çok kafama taktıgım şey..ramazanda kilo verememek..çünkü bayramda en azından az daha zayıf olmak istiyorum..ama sen rahatlattın beni..en kötü ihtimal 4 kilo verirsin diyorsun..ramazanda haftada 2 kilo bile versem yeter banavereliniortak

ya sexybebek cevap yaz lütfen :sinifsinif: spor yapıp yapmadığını merak ediyorum çok güzel kilo vermişsin göbek basen kalçadan belli oluyor mu verdiğin kilo
deminde sordum ama cevap vermemişsin görmedin belkide hihoyyyt bende yapmak istiyorum hadi bekliyorum lütfen

canim 4 gundur her sabah 70 daka step yapiyorum kalkar kalkmaz

inanki melissani benimde tek umudum bu diyet

ilk defa bu kadar çok kararlı ve azimliyim,ve hergün değişen kilo mutlu ediyor beni.,,

herşey sexybebek sayesinde.allahta onun muradı varsa versin.çok değerli bir insan oŞeniz

inanki yılmıyorum elma diyetini yaşam biçimi yaptım kendime hele haftaya 7li rakamı göreyim deme keyfime

kimileri yaşla ve evli bekar meselesiyle daha az veya çok kilo verilebilir dediler.

ama ben 34yaşındayım 3çocuğum bu diyetin sonunda bir manken olarak çıkacam karşınıza:dance:çok kararlıyım çok.beynime yükledim kesinlikle zayıflıcam.

hergün evimde güzel yemekler yapıyorum tatlılar hamur işi ama hiçbişey beni etkilemiyor.

sexybebğin dediklerine uyuyorumm ve kilolarda gidiyor..

senin yaşın kaç çocuklar varmı..

ve diyet nasıl gidiyor tatlım..
silacim insallah verirsin canim okuyorumda sende cok azimlisin bir kere karar vermissin kilolardan kurtulmaya en onemlisi bu zaten
benimde uc cocugum var kasimda 35 olucam yasitizda

QUOTE=burcum24;8499628]yaaa ben birazcık yemeğin tadına baktım.evet evet dövün beni.hatta kafama kafama vurun.bide şu tartılma konusuna gelinece yaw ben günde 3 öğün tartılıyorum elimde değilllllllll.[/QUOTE]
:roflol:tamam canim sen her kacamak yaptiginda yaz biz burdan dovelim senii:mymeka:
::

burcucum şanlısın yine sen..selvi gibi boyun var..bi zayıflarsan mankenlere taş çıkarırsınopuyorumnanaktan

canım benim ya offf çok canım sıkılıyo ben bu kiloyu evde otura otura aldım.bişey yaptığım yok.ailemden ayrılıp uzaklaşmak,başka bi ülkeye gelmek yanlız falan filan.habire yedim eşşek gibi...ya varya bi 75 olsam bayrama kadar harika olurdu.biliyormusun canım bi arkadaşa çok ihtiyacım vardı sizinle tanışmak bana çokk ii geldi

X