Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya bişey soracam ama gülmeyin.şimdi ben bilgisayarı kapattım.sonra tekrar açtım.google dan kadınlar kulübünü buldum.şifremi yazdım girdim.tamamada bu sayfayı nasıl bulacam.ya çok ciddiyim

bu diyet zararlı olabilir.. dengesiz beslenme

.. kaslarınız erir.. vücut sarkar.. metabolizma yavaşlar... dengelki gıda almanız lazım.. bıngıl bıngıl olursunuz.. önemli olan fit sağlıklı sıkı vücuda sahip olmak.. yağı yakmak.. kaslarınızı yakmayın sağlıksız diyetler yaparak..dengeli ve dozunda yersenız zaten kilo sorunu olmaz

bu diyet zararlı olabilir.. dengesiz beslenme

.. kaslarınız erir.. vücut sarkar.. metabolizma yavaşlar... dengelki gıda almanız lazım.. bıngıl bıngıl olursunuz.. önemli olan fit sağlıklı sıkı vücuda sahip olmak.. yağı yakmak.. kaslarınızı yakmayın sağlıksız diyetler yaparak..dengeli ve dozunda yersenız zaten kilo sorunu olmaz
dengelii ve dozunda yiyip kilo veremedğmz içn zaten bu diyetlere basvuruoruz herkes o kadar sanslı olamıo malesef:çok üzgünüm:

ilk 3 sayfayı okudum hayretim şaştı.. bu elmanın kilosu ne kadar bacılar??

valla bacım ithal ekşi elmaların, hani şu kocaman yeşil olanların kilosu 6 ytl, yerli ve biraz daha ufak olanların 3 ytl.. ithal elmaların tadı kesinlikle daha ekşi ve daha güzel..ben hep ithal aldım ama artık kazık yemeyim diye dün 3 ytl liklerden aldım, pişman oldum, cok mayhoş bir tadı var ...ekşi ama tuhaf bi ekşi, valla imkan varsa 6 ytl liklerden al canım, ben evdekileri bitirince yine ona dönücem .... (hepsi güzel değil demiyorum ama bizim manavın yerli elmaları kesinlikle güzel değil :eek:lmaz: )

ya bişey soracam ama gülmeyin.şimdi ben bilgisayarı kapattım.sonra tekrar açtım.google dan kadınlar kulübünü buldum.şifremi yazdım girdim.tamamada bu sayfayı nasıl bulacam.ya çok ciddiyim

hoşgeldin canım, ana sayfayı acınca koyu renk başlıklar var ya,o başlıklardan "Adım Adım Sağlık " başlığının içindeki "Diyet- Sağlıklı Beslenme" başlığının içindeki "Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz" başlığının içindeki "Elma Diyeti Deneyimlerimiz" başlığının içindeyiz kaydirigubbakcemile3
inş yardımcı olabilmişimdir zemuszemus

tamam canim hayirli aksamlar optum allah emanetsin

SILA55 BUGUN FAZLA GORMEDIK SENI KIZZZZZZZ :1hug:

tatlım dün bilgisayarın azizliğine uğradım bu yüzden fazla giremedim yoksa hep buralardayım tatlı meleğimm

cokk gecmis olsun cnmm cok üzüldüm :1hug:

eferim kiz sana da bravo diyorumm:lepi:kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım hepimiz ideal kilomuza ulaşçaz...

[

canım benim arkadaş da anlatmış zaten sana yolunu ben de bi kısa yol söliim ben böle yapıyorum çünkü son sayfayı girdiğin de sık kullanılanlara ekle direk hem ordan girebiliosun bidahaki açtığında hemde nerede kalıp okuduğunu biliosun ondan sonrasını okursun kaldığı yerden...
ama tabi her girişinde eskisini silip yeni sayfayı eklemen gerekio canımcımm opuyorumnanaktan

arkadaşlar çok saolun.yavaş yavaş çözdüm galiba...hepiniz harikasınız.şu elma konusuna gelirsek.ben kırmızı elma aldı.hem bugün hemde yarın için mevcut elmam var.yani şimdi benim diyet(bugünki)boşamı gitti.

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
hepinizi öpüyorum en kocamanindan dietle yeni bir günü daha basariyla gecirmeniz dilegiyle simdilik esen kalin ben kacar aksama gelurummm zemuszemus:eek:

kızlar benim dün ikinci günümdü akşamüstü başım döndü gözüm karardı ben diyeti biraz daha yumuşatıp yapıcam artık bu arada 2 günde 1 kilo verdim, birazda çok yoruldum ondan oldu sanırım dün oğlumun doğum günü partisi vardı sizlere başarılar dilerim kilo vermeye devam inşallah
Kilomuz ve hedefimiz aynı yol arkadaşım kolay ulaşırız inşallahkaydirigubbakcemile5

herkese slm bende yeni üye oldum(bugün)elma diyetine başladım.ilk günüm bugün.bana yardımcı olun ne olur
Nasıl bir yardım istersin canım ben akşamları açlık hissetmiyorum beyaz leblebi atıyorum ağzıma ama bir avucu geçmezkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar anlatmış canım bu sayfa açılınca pencerenin üstünde sık kullanılanlar var orayı tıkla sık kullanılanlara ekle de sonrada tamam de bir daha internete girince sık kullanılanları tıkladığında burayı görür tıklarsınsüprizzzzz

arkadaşlar çok saolun.yavaş yavaş çözdüm galiba...hepiniz harikasınız.şu elma konusuna gelirsek.ben kırmızı elma aldı.hem bugün hemde yarın için mevcut elmam var.yani şimdi benim diyet(bugünki)boşamı gitti.
Evet canım malesef yeşil ve ekşi elma olmalı goldende olmaz aman ekşi olacak

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
hepinizi öpüyorum en kocamanindan dietle yeni bir günü daha basariyla gecirmeniz dilegiyle simdilik esen kalin ben kacar aksama gelurummm zemuszemus:eek:
Bizde seni öperiz tatlım Şeniz

Şimdi gidip oğluma kek yapıcam eşime patetesli börek ama öyle bi moddayım ki hiç umrum değil daha evvel diyete kalkıştığımda mutfak kasardı beni

anam yapma etme bacım okadar elma aldım kim yiyecek...artık yeşil,kırmızı demiyecem yiyecem mecburen o elmaları...bu arada off çok acıktım ben yaa

anam yapma etme bacım okadar elma aldım kim yiyecek...artık yeşil,kırmızı demiyecem yiyecem mecburen o elmaları...bu arada off çok acıktım ben yaa
Şimdi nette okudumda mide sorunu olan normalini yesin diyor fakat bence yeşil daha etkili ve madem zorlanıyorsun maksimum verin almalısın.Aldığın elmaları tüketen yoksa evde komşularına ikram edebilirsin reçel yapabilirsin eşine elmalı pasta yapabilirsin yada anne babana ve burda açım diye inlemek yasak tatlişkommmmmmmmmmkaydirigubbakcemile

elma diyetiniz nasıl gidiyor bende başlamayı düşünyorum herkes çok güzel kilo veriyor hepimiz istediğimiz kiloya ulasırız inşallah

Canım bende yeniyim çarşambadan beri yapıyorum açıkçası ben sabah tost ve öğlende bigün köfte bigün zeytinyağlı fasulye yiyorum sonra yeşilçay elma ve su ama bir yıldır kıpırdamayan kilom hergün 300 500 gr gidiyor bu şekilde gittiği sürece böyle yapıcam olmadı başta yazan şekilde ben haftada 3 ile 4 kilo versem göbek atıcam ve gidişatta iyi bence dene memnun kalırsın eminim vermeyen yok bazı arkadaşlar 5,6,8 kilo veriyor haftada tabi verdikten sonra dikkat süreside lazım hızla verip almamak için ama güzel

X