dengelii ve dozunda yiyip kilo veremedğmz içn zaten bu diyetlere basvuruoruz herkes o kadar sanslı olamıo malesef:çok üzgünüm:bu diyet zararlı olabilir.. dengesiz beslenme
.. kaslarınız erir.. vücut sarkar.. metabolizma yavaşlar... dengelki gıda almanız lazım.. bıngıl bıngıl olursunuz.. önemli olan fit sağlıklı sıkı vücuda sahip olmak.. yağı yakmak.. kaslarınızı yakmayın sağlıksız diyetler yaparak..dengeli ve dozunda yersenız zaten kilo sorunu olmaz
ilk 3 sayfayı okudum hayretim şaştı.. bu elmanın kilosu ne kadar bacılar??
ya bişey soracam ama gülmeyin.şimdi ben bilgisayarı kapattım.sonra tekrar açtım.google dan kadınlar kulübünü buldum.şifremi yazdım girdim.tamamada bu sayfayı nasıl bulacam.ya çok ciddiyim
tamam canim hayirli aksamlar optum allah emanetsin
SILA55 BUGUN FAZLA GORMEDIK SENI KIZZZZZZZ :1hug:
cokk gecmis olsun cnmm cok üzüldüm :1hug:
eferim kiz sana da bravo diyorumm:lepi:kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım hepimiz ideal kilomuza ulaşçaz...
[
ya bişey soracam ama gülmeyin.şimdi ben bilgisayarı kapattım.sonra tekrar açtım.google dan kadınlar kulübünü buldum.şifremi yazdım girdim.tamamada bu sayfayı nasıl bulacam.ya çok ciddiyim
Kilomuz ve hedefimiz aynı yol arkadaşım kolay ulaşırız inşallahkaydirigubbakcemile5kızlar benim dün ikinci günümdü akşamüstü başım döndü gözüm karardı ben diyeti biraz daha yumuşatıp yapıcam artık bu arada 2 günde 1 kilo verdim, birazda çok yoruldum ondan oldu sanırım dün oğlumun doğum günü partisi vardı sizlere başarılar dilerim kilo vermeye devam inşallah
Nasıl bir yardım istersin canım ben akşamları açlık hissetmiyorum beyaz leblebi atıyorum ağzıma ama bir avucu geçmezkaydirigubbakcemile3herkese slm bende yeni üye oldum(bugün)elma diyetine başladım.ilk günüm bugün.bana yardımcı olun ne olur
Arkadaşlar anlatmış canım bu sayfa açılınca pencerenin üstünde sık kullanılanlar var orayı tıkla sık kullanılanlara ekle de sonrada tamam de bir daha internete girince sık kullanılanları tıkladığında burayı görür tıklarsınsüprizzzzzya bişey soracam ama gülmeyin.şimdi ben bilgisayarı kapattım.sonra tekrar açtım.google dan kadınlar kulübünü buldum.şifremi yazdım girdim.tamamada bu sayfayı nasıl bulacam.ya çok ciddiyim
Evet canım malesef yeşil ve ekşi elma olmalı goldende olmaz aman ekşi olacakarkadaşlar çok saolun.yavaş yavaş çözdüm galiba...hepiniz harikasınız.şu elma konusuna gelirsek.ben kırmızı elma aldı.hem bugün hemde yarın için mevcut elmam var.yani şimdi benim diyet(bugünki)boşamı gitti.
Bizde seni öperiz tatlım ŞenizGÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
hepinizi öpüyorum en kocamanindan dietle yeni bir günü daha basariyla gecirmeniz dilegiyle simdilik esen kalin ben kacar aksama gelurummm zemuszemus
merhabavereliniortakMeraba eLma diyeti güzelleri ...kaydirigubbakcemile5
Kilomuz ve hedefimiz aynı yol arkadaşım kolay ulaşırız inşallahkaydirigubbakcemile5
Şimdi nette okudumda mide sorunu olan normalini yesin diyor fakat bence yeşil daha etkili ve madem zorlanıyorsun maksimum verin almalısın.Aldığın elmaları tüketen yoksa evde komşularına ikram edebilirsin reçel yapabilirsin eşine elmalı pasta yapabilirsin yada anne babana ve burda açım diye inlemek yasak tatlişkommmmmmmmmmkaydirigubbakcemileanam yapma etme bacım okadar elma aldım kim yiyecek...artık yeşil,kırmızı demiyecem yiyecem mecburen o elmaları...bu arada off çok acıktım ben yaa
merhabavereliniortak
elma diyetiniz nasıl gidiyor bende başlamayı düşünyorum herkes çok güzel kilo veriyor hepimiz istediğimiz kiloya ulasırız inşallah