canim sendemi yapcan kisteye alimi senide :kedi:
Masallah nasil veriyorsunuz bu 5 kiloyu 7 gunde ya ?gercek mi of darisi basima, ama hergun bi ilo elmayi ben nasil alacam ya, zaten kocam calismio kaza gecirdi bi kac hafta once of of((
Çok geçmiş olsun.. :çok üzgünüm:
Sagol canim, araba carpti, cok ukur iyi sadece kolu alcida, ben bi kilo yiyemezsem ari yarim kilo yerim, ama su an kilomu kimseye soyleyeem :kedi:
Masallah nasil veriyorsunuz bu 5 kiloyu 7 gunde ya ?gercek mi of darisi basima, ama hergun bi ilo elmayi ben nasil alacam ya, zaten kocam calismio kaza gecirdi bi kac hafta once of of((
Yanıtına teşekkürler bitanem ben zaten calıstıgım ıcın yeterınce yol katedıyorum spor kısmına sayabılırız bunu :):):) Bide ramazan ya tereddürlerim var fazlaca. Bide üstüne nişan olayları girdi hepten strese girdim inşallah bende başaranlardan olurummmm:sinifsinif::sinifsinif:
sexybebek benide ekler misin listeye.ayrıc sana çok teşekkür ediyorum.
geçen cuma tartıldığımda 80kg idim.bugün tartıldım 74.500gr geldim 7günde 5.500gr gitti süper hissediyorum :dance::enbuyukkk:
çok geçmiş olsun canım mirmirmirmirMasallah nasil veriyorsunuz bu 5 kiloyu 7 gunde ya ?gercek mi of darisi basima, ama hergun bi ilo elmayi ben nasil alacam ya, zaten kocam calismio kaza gecirdi bi kac hafta once of of((
Olur mu öyle şey.. Bak bende 97 kiloyum az mı.. Cetvelimi yaparken bende çok utandım aslındaama sonra geçti.. Sonuçta kilomuzu kabul edip oturmuyoruz ki.. Emek veriyoruz, uğraşıyoruz yanii.. :1rolleyes:
Kilo veren arkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorummmmmmmalkisalkisalkis
Sexy sana ayrıca canımalkisalkisalkisÇorumlu sanada çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin inşallah daralmadan geçirin şu günleri:teselli:
Hay şu doktor işini atlatsam hayırlısı ilede aranıza katılabilsem:Saruboceq: