Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm millettt
nabersiniz bakemm?
ooo herkes süper kilolar vermis bravoo sizeee bende haftaya patlaticam bomba diye düsünüyorum ...

kizz sexy askitoo benii silamin altina ekle yaff 75 dim 5 gitti 70 im hedef 55 ama bu hafta sanirim baya gitmis olacak gecen haftadan beri sislik var cünküüü

hayırlı akşamlar bayanlar bende şimdi yeşil çayımı içiom 3.günümdeyim dayanamadım tartıldım yaa :eek:lmaz: veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,5 kilo gitmiş bilem zemuszemus yandan yandan ama söz veriorum haftaya cumaya kadar sabretcem

BASLANGIC-SUAN-HEDEF KILO

SEXYBEBEK 95/61/55 ( 5 HAFTADA - 34 KILO VERDI) (BU HAFTA - 4,8 KILO VERDI)
SILA55 93/83/60 (2 HAFTADA - 11 KILO VERDI ) ( BU HAFTA - 1 KILO VERDI)
ARDA-ALYA 75/70/55 ( 7GUNDE- 5KILO VERDI)
bayyz 79/76,6/65 (3GUNDE - 2,4 KILO VERDI )
MEL.GEN 91/88/60 ( 5 GUNDE -3 KILO VERDI)
hamis 61/59/50 (4 GUNDE - 0,6 KILO VERDI)
aysee1905 92,4/88,4/? ( 6 GUNDE - 4 KILO VERDI)
begumgul 77/69,9/60 ( 15 GUNDE - 7,1 KILO VERDI)
gülaygül 80/74,5/57 ( 7 GUNDE - 5,5 KILO VERDI)

ebruli61 81/?/70
angel_34 60,4/?/?
cachaito 99/?/62
kalyon 71/?/55
aysuny 73,3/?/65
selinay2002 72/?/60
asl34 74/?/70

VARMI DAHA KILO VERMEK VALLA BUGUN YAZIN YARIN LISTE YOK ARTIK HER CUMA DAN CUMA KOYCAM LISTEYI ONA GORE VE TARTIYA CIKMAK YOKKKKKKKKKKKK ATARIM LISTEDEN ONA GORE:umursamaz:eek:puyorumnanaktan

sağol canım benim bgn moralim çok bozuktu iyi geldi banada inş kurtulcaz kilolarımızdan cillop gibi olcaz zemuszemus yaşasın bayanların dayanışması :sm_cool:

ohh ne güzel ilac gibi gelmisdir sana bu tartida cikan rakam

evet cnbm vericez bu kilolari ce citir cerez olucazz ohhhhzemuszemuskaydirigubbakcemile2

merhaba sexy benide alırmısın listeye yarın başlıyorum bende.şu an 75 kiloyum.hedefim 60..allah yardımcımız olsun...

Kızlar ne güzel kilo vermişssiniz ya süper..bişi sorcam günde 1 kilo elma su yeşil çaydan başka ek gıda almıyor musunuz? Çorba,,kepek ekmeği,,başka meyvr felan??

kızlaaaar ben bugun yarın adet olcam sızceee genede bı faydasını gorurmuyum dıyetın.
hanı herkez regl zamanında verılmıyo dıyolarya o bakımdan

cvp yazarsanız sevınırım arkadaslarım

kızlaaaar ben bugun yarın adet olcam sızceee genede bı faydasını gorurmuyum dıyetın.
hanı herkez regl zamanında verılmıyo dıyolarya o bakımdan

cvp yazarsanız sevınırım arkadaslarım

regl zamanında tartıya yansımaya bilir ama reglin bitince kilonda süpriz bir düşüş olur ben daha öncecdefalarca yaşadım regli olduğu halde yapan arda ardalya arkadaşımız var hatta bu hafta tartılmadı

ayyy çatlıycam 4 tane orta boy elmamı yedim 2 kupa yeşil çay 2 kupa 5'i bi yerde mi içtim ama hiç su içmedim :eek:lmaz: onlarıda yatmadan bi saat içinde içerim artıkın hepinize iyi geceler bayanlar opuyorumnanaktan

Kızlar ne güzel kilo vermişssiniz ya süper..bişi sorcam günde 1 kilo elma su yeşil çaydan başka ek gıda almıyor musunuz? Çorba,,kepek ekmeği,,başka meyvr felan??

Ben cevaplayayım..

Sabah kahvaltı yapıyorsun 2 dilim esmer ekmek ile.. Normal kahvaltı..

Sonra her 2 saatte 1 elma yiyorsun.. 4 bardak kadar yeşil çay ve bol su içiyorsun hergün.. Elma yeme işi akşam 20'de bitmeli..
Başka meyve yememelisin..

Aslında ilk sayfaları okusan orada merak ettiklerini bulabilirsin.. :1rolleyes:

Günaydın tünaydın kızlar canlar süpersiniz 1 gün giremedim nete gitmiş hepinizden kilocuklar maşallah harikasınız salı basladım cuma tartıldım 3 kilo gitmiş benimde cok sevindim hemde kacamak yaptım iftar davetleri yüzünden sexcim hayatım benide yazarmısın cnmcm listene sana zahmet haftaya kadar kacamaksız full diyete devam hepinize bol azimli kaçamaksız iyi rahat oruc ve diyetler diliyorum
başlangıc 25agustos 110 -28 agustos tartı 107

X