Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyy mutLuLuktan çırpınıyorum resmn yaaaadelikafadulden
şoktayım kızlarrr..
69.9 gördüm yaaa war mı böle bişiidelikafadulden
5.1 kg wermişm bi haftadaazemuszemus
yani toplamda werdiğim kilo 7.1 kg olduu 15 gunde hemdeezemuszemus

Son düzenleme:
ilk 4 gün tam uyguladım canım son 2 gün kçamaklarım oldu ama günde mutlaka 30 dk da olsa yürüdüm..

Yanıtına teşekkürler bitanem ben zaten calıstıgım ıcın yeterınce yol katedıyorum spor kısmına sayabılırız bunu :):):) Bide ramazan ya tereddürlerim var fazlaca. Bide üstüne nişan olayları girdi hepten strese girdim inşallah bende başaranlardan olurummmm:sinifsinif::sinifsinif:

kızlar yha cıkmıcam tartıya dedim ama gene cıktım ve pek bi deısıklık olmadı ama daha 2 gn oldu bide ben oncedende diyet yaptıgım içinn suyuda atmıstım ustumde ondan boleoldu heralde haftaya cumya kdr yapcaz artık bişeler kılo veren arkları tebrikk edıormm devamm fıstıklar

canım sexybebek defalarca 1 haftadan önce tartılmayın tartılar herzaman doğru söylemez dedi belkide vücudun su tuttu hemide moralin bozuldu 1 haftadan önce tartılma derim tartıyı çıkar aklından stres yapma bak haftaya nasıl verirsin bende ramazan diyetini uyguluyorum inşaallah ters tepki yapmaz

hemen anLatıyorummm
önceLikLe ben midemde sorun oLduğu için oruç tutamıyorum. onun için normaL diyetime devam ettim
arada sırada ufak tefek kaçamakLarm oLduu
ama onLarı sporLa dengeLemeye çaLıştım. meseLa bi parça çikoLata yediysem yarım saat bisikLete bindim kii aLdıkLarımLa verdkLerim dengelesinsin..
asLında bende sexynn yaptığından farkLı bişi yapmadım ve çok mutLuyum. insan gördükçe dahada bi gaza geLiyo. bundan sonraki günLerde kaçamk faLan yokkzemuszemus

ben spor kısmı hariç uyguluyorum iki çocukla spor yapmaya vaktim olmuyor hemde oruçla halsiz oluyorum

Nezamandır yapıyorsun hiç kilo verebildinmi bari ? mafoldumben

ben pazartesi gününden beri yapıyorum pazar günü tartılacağım yani 1 hafta olunca
aslında bende kendi çapımdaşubat ayından beri herşeyde azar azar yiyrk diyet yaptım 10 kilo verdim 1 aydır gram veremedim 71 de çakıldım kaldım umarım elma diyeti ile bunu kırabilirim ben 1 kilo versem bile razıyım

sexybebek canım ben 6 aylık kızımı emziriyorum 81 kiloyum dogum kilolarım hala duruyor bende yapabilirmiyim bu diyeti cevap verirmisin canımzemuszemus

sexybebek canım ben 6 aylık kızımı emziriyorum 81 kiloyum dogum kilolarım hala duruyor bende yapabilirmiyim bu diyeti cevap verirmisin canımzemuszemus

YAPABILIRSIN CANIM AMA SUT VERIYORSAN BEBEGE OZAMAN MUMKUNSA SUTLU SEYLER YE PEYNIZ SUT YOGURT VE KERI KALAN DA ELMA VERIRSIN CANIM opuyorumnanaktan

BASLANGIC-SUAN-HEDEF KILO

SEXYBEBEK 95/61/55 ( 5 HAFTADA - 34 KILO VERDI) (BU HAFTA - 4,8 KILO VERDI)
SILA55 93/83/60 (2 HAFTADA - 11 KILO VERDI ) ( BU HAFTA - 1 KILO VERDI)
bayyz 79/76,6/65 (3GUNDE - 2,4 KILO VERDI )
MEL.GEN 91/88/60 ( 5 GUNDE -3 KILO VERDI)
hamis 61/59/50 (4 GUNDE - 0,6 KILO VERDI)
aysee1905 92,4/88,4/? ( 6 GUNDE - 4 KILO VERDI)
begumgul 77/69,9/60 ( 15 GUNDE - 7,1 KILO VERDI)

ebruli61 81/?/70
angel_34 60,4/?/?
cachaito 99/?/62
kalyon 71/?/55

VARMI LISTEYE GIRMEK ISTEYEN ,??? ONA GORE YAZACAM ?KIZLAR VE CUMAYA KADAR TARTI YOKKKKKKKKK
BEKLIYORUM HAFTA ICI YAZMAM CUNKU LISTEYE ARTIK HERKEZ CUMA GIBI TARTILCAK

Kilo veren vermeyen bütün arkadaşlarımı tebrik ederim.. Başarınız daim olsun.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…