ilk 4 gün tam uyguladım canım son 2 gün kçamaklarım oldu ama günde mutlaka 30 dk da olsa yürüdüm..
ayyyy mutLuLuktan çırpınıyorum resmn yaaaadelikafadulden
şoktayım kızlarrr..
69.9 gördüm yaaa war mı böle bişiidelikafadulden
5100 wermişm bi haftadaazemuszemus
yani toplamda werdiğim kilo 7100 olduu 15 gunde hemdeezemuszemus
çok güzel kilo vermişsin brova sana canım sen ramazan diyeti mi uyguladın spor yaptın mı biraz anlatır mısın
kızlar yha cıkmıcam tartıya dedim ama gene cıktım ve pek bi deısıklık olmadı ama daha 2 gn oldu bide ben oncedende diyet yaptıgım içinn suyuda atmıstım ustumde ondan boleoldu heralde haftaya cumya kdr yapcaz artık bişeler kılo veren arkları tebrikk edıormm devamm fıstıklar
Kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum Ekimde nişanım var o vakte kadar ıncelmem lazım.Merak ettıgım bısey var sız bu menüye dört dörtlük uyuyormusunuz? Yanı benım kaybedecek vaktım yok malumunuz :):):) Bi yardımcı olun suanda 81 kg dayım.niişana dek en az bı 70 olmam lazım :):):) Ramazandada zor olacak ama Allah verır bı kolaylıgını ınsallah
ben spor kısmı hariç uyguluyorum iki çocukla spor yapmaya vaktim olmuyor hemde oruçla halsiz oluyorum
begumgul sexsbebek gibi elmnın kilosunu arttırıp tekrar düşürdün mü
Nezamandır yapıyorsun hiç kilo verebildinmi bari ? mafoldumben
sexybebek canım ben 6 aylık kızımı emziriyorum 81 kiloyum dogum kilolarım hala duruyor bende yapabilirmiyim bu diyeti cevap verirmisin canımzemuszemus
Kilo veren vermeyen bütün arkadaşlarımı tebrik ederim.. Başarınız daim olsun.. opuyorumnanaktan