yaa beni unutmayın
başlangıç 99 (26.08.2009)
hedef : 62 kaydirigubbakcemile2
BASLANGIC-SUAN-HEDEF KILO
SEXYBEBEK 95/61/55 ( 5 HAFTADA - 34 KILO VERDI) (BU HAFTA - 4,8 KILO VERDI)
SILA55 93/83/60 (2 HAFTADA - 10 KILO VERDI ) ( BU HAFTA - 1 KILO VERDI)
kalyon 71/?/55
bayyz 79/76,6/65 (3GUNDE - 2,4 KILO VERDI )
Kızlar lıste kım gelecek bana yazın beklıyorum baslangıc kılo suankı kılo ve hedef kılo ve kac gunde kac kılo verdın
sexyciğim ben yazmıştım ama yine yazıyorum salıdan beri 600 gr vermişim oruçla olmuyor bu diyet fazla verdirmiyor :bbo: neyse BAŞLANGIÇ KİLO:61 ŞİMDİKİ KİLO:59,00 HEDEF : 50 BEBEĞİM YAZ BENİ LİSTEDEN SİLME BU HAFTA SPORSUZ BÖYLE İKİ KİLO VERDİM AMA ARTIK BUGÜNDEN İTİBAREN SPORA DEVAM EDECEM YAPACAM YANİ hihoyyyt DESTEĞİNİ ESİRGEME SEXYCİM opuyorumnanaktan
sen hani fazla kilosu olmayanlar spor yapsın yoksa fazla verilmez dedin ya canım çok doğru demişsin ya hakkaten en canlı örneği benim spor yapmadım diye fazla veremedim ama verecem sporuda yapacam kaydirigubbakcemile2
evet canım bak bende 2haftadır yapıyorum mesbur cunku vucut sıklasması lazım ve boyle daha ıy kılo verılıyor 75 kılonun altında olanlar mutlaka spor da yapacak her sabah
bebiş ben 4 günde 0,6 kilo verdim onu ekleyebilirmiyiz zemuszemus
kiz gene hamile cikiyor valla benim sucum yok ozur bebis
selam kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum süpersiniz şekerler opuyorumnanaktan
ben 92.400 kg ile başlamıştım şu an 88.400 çıktım 6 günde 4 kg verdim...
Kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum Ekimde nişanım var o vakte kadar ıncelmem lazım.Merak ettıgım bısey var sız bu menüye dört dörtlük uyuyormusunuz? Yanı benım kaybedecek vaktım yok malumunuz :):):) Bi yardımcı olun suanda 81 kg dayım.niişana dek en az bı 70 olmam lazım :):):) Ramazandada zor olacak ama Allah verır bı kolaylıgını ınsallah
Canım benım ya listeyi eksiksiz uyguladınmı veya ekstadan bişey yaptınmı bı yazıver bu ıradesız arkadasına :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan