Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar 15 gündür sizleri takip ediyorum mütiş kilo veriyorsunuz hepinizi tbr ederimalkisalkisalkis
geçen hafta cuma günü elma diyetini yaptım 1 günde 1 kilo verdim:) cumartesi günü ameliyat oldum ameliyat sonrası aldığım serumlara vücudumun şişliğine ragmen arada kaçamaklar olsada diyete devam ediyorum bugün tartıldım ameliyat öncesi kilomdayım bu mütiş bişi:lepi:
sexycim tşk ederim canım böyle bi paylaşım içinopuyorumnanaktan

sexybebek benide ekler misin listeye.ayrıc sana çok teşekkür ediyorum.

geçen cuma tartıldığımda 80kg idim.bugün tartıldım 74.500gr geldim 7günde 5.500gr gitti süper hissediyorum :dance:

:enbuyukkk:

canim sendemi yapcan kisteye alimi senide :kedi:

Ben iftarda elmayı yeterince yiyemiyorum minik kuşum, 1 kase çorba ve 1 dilim pide ile doyuyorum. Bu sefer diyete uymamış oluyorum.. :gitme:
Bide biliyomusun kilo aldım. mafoldumben Moralim sıfır..

Şimdi yeni bir şey deniyorum.. Dün sabah sahurda 2 tane orta boy elma yedim, su içtim. Başkada bişeycik yemedim. Bu hafta bu şekilde devam edicem bakalım haftaya cuma kaç kilo vermiş olucam. :1closedeyes:

Nasıl veriyorsun 5'er 5'er :nazar: anlamış değilim canım ya.. Ben elmaları yediğim o ilk 3 gün kilo aldım 700 gram kadar.. Bende var bir gariplik sanırım..

Tek umudum oruç sonrasında.. Bakalım o zaman tam uygulayacağım diyeti.. ınşallah başarırım..

Masallah nasil veriyorsunuz bu 5 kiloyu 7 gunde ya ?gercek mi of darisi basima, ama hergun bi ilo elmayi ben nasil alacam ya, zaten kocam calismio kaza gecirdi bi kac hafta once of of :KK43:((

Merhaba kizlar
cok guzel kilo verenler var aranizda masallahhh
Ben oruc tuttugum icin uymuyorum diyete
Aksam 9a kadar zor oluyor o yuzden hafif bisiler yiyorum
Bugun 16da tartildim ve 61.5 geldim zemuszemus zemuszemus
Oruc bitsin bende katilcam araniza
Simdilik izlemeyle yetiniyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sagol canim, araba carpti, cok ukur iyi sadece kolu alcida, ben bi kilo yiyemezsem ari yarim kilo yerim, ama su an kilomu kimseye soyleyeem :kedi:

Olur mu öyle şey.. Bak bende 97 kiloyum az mı.. Cetvelimi yaparken bende çok utandım aslında :eek: ama sonra geçti.. Sonuçta kilomuzu kabul edip oturmuyoruz ki.. Emek veriyoruz, uğraşıyoruz yanii.. :1rolleyes:

Kilo veren arkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorummmmmmmalkisalkisalkis
Sexy sana ayrıca canımalkisalkisalkisÇorumlu sanada çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin inşallah daralmadan geçirin şu günleri:teselli:
Hay şu doktor işini atlatsam hayırlısı ilede aranıza katılabilsem:Saruboceq:

Son düzenleme:
kıslar neyazıkki bende oruç tutamıyorum:gitme: bu diyete başladım bugün 2. günüm böle sizleri gördükçe heweslendim ama ben azcık deiştirdim listeyi yine sabahlar kepekli ekmekle kahwaltımı yapıorum 2 saatte bir elmamıda yiyorum ayrıca hergün 4,5 fincan yeşilçay we bol su tüketiyorum tek fark akşamları ewde ne yemek warsa ekmeksiz olarak 1,2 kaşık yiyorum salatayla umarım bu şekildede werebilirim şuan 62 kiloyum boyumda 1.70 ben 58 falan olmak istiyorummkaydirigubbakcemile2

bu kıloar gitsin bi yuzumuz gulsn artık:) elamamıda yedimm ohhh suyumuda içtimmma ne guzell kılolar vermsıs herkess stebrikk edıormm canlar hepinizi

sekx benide yaz listeye böyle uzaktan takip etmekle olmuyo ya, bende varım artık hadi hayırlısı bakalım başlangıç 74 hedef bayrama kadar 70 olmak olurum dimi inş.

kızlarr kilo çizelgemi yaptım nasıl olmuşşşzemuszemusa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtına teşekkürler bitanem ben zaten calıstıgım ıcın yeterınce yol katedıyorum spor kısmına sayabılırız bunu :):):) Bide ramazan ya tereddürlerim var fazlaca. Bide üstüne nişan olayları girdi hepten strese girdim inşallah bende başaranlardan olurummmm:sinifsinif::sinifsinif:

inşallah canım benim.. bende her ramazan kilo alırdım tereddüt ettim başta ama süper bi şekilde verdim çıtır olana kadar devamm kaydirigubbakcemile2

sexybebek benide ekler misin listeye.ayrıc sana çok teşekkür ediyorum.
geçen cuma tartıldığımda 80kg idim.bugün tartıldım 74.500gr geldim 7günde 5.500gr gitti süper hissediyorum :dance::enbuyukkk:

tebrikler canım sen ramazan diyetini mi uyguladın ??

Masallah nasil veriyorsunuz bu 5 kiloyu 7 gunde ya ?gercek mi of darisi basima, ama hergun bi ilo elmayi ben nasil alacam ya, zaten kocam calismio kaza gecirdi bi kac hafta once of of :KK43:((
çok geçmiş olsun canım mirmirmirmir
Olur mu öyle şey.. Bak bende 97 kiloyum az mı.. Cetvelimi yaparken bende çok utandım aslında :eek: ama sonra geçti.. Sonuçta kilomuzu kabul edip oturmuyoruz ki.. Emek veriyoruz, uğraşıyoruz yanii.. :1rolleyes:

canım bende başladığımda 96.200 kiloydum 88 kiloyu gördüm bile hep beraber başarıcaz inşallah :eek:

Kilo veren arkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorummmmmmmalkisalkisalkis
Sexy sana ayrıca canımalkisalkisalkisÇorumlu sanada çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin inşallah daralmadan geçirin şu günleri:teselli:
Hay şu doktor işini atlatsam hayırlısı ilede aranıza katılabilsem:Saruboceq:

canım inşaallah önemli bir durum yoktur bekliyoruz

aysee1905 evet canım ben ramazan diyetini uyguladım ama sahurda sadece elma+yeşilçay içtim.iftarda kaçamaklarda yapmama rağmen gitti çünkü hergün en az 1 saat spor yaptım bazen 2saati bile geçti ama şuan çok mutluyum:)

X