3 eylülde doğum günüm inş o güne kadar 75 altına düşersem en güzel doğum günü hediyesi olacak:)
3 günde bu kadar vermişsin 2.4 vermişsin bugünü saymıyorum 3 Eylüle 4 5 gün var kaçamak yapmassan en güzel doğum günü hadiyeni alacağın eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 eylülde doğum günüm inş o güne kadar 75 altına düşersem en güzel doğum günü hediyesi olacak:)
kizlar geldim geldim ben 4.8 kilo verdim zemuszemus az kaldi hedef bayrama kadar 55 olmak insallah bunu da gorecem KIZLAR FOTO BAYRAMDA KOYACAM CUNKU DAHA COK BELLI OLACAK EH ARTIK SIZDE KOYUN FOTO :)
3 günde bu kadar vermişsin 2.4 vermişsin bugünü saymıyorum 3 Eylüle 4 5 gün var kaçamak yapmassan en güzel doğum günü hadiyeni alacağın eminim
merhaba elma diyetini yapan arkadaşlarımm..
sexybebekim tatlım seni tebrik ederimŞenizsüpersin sen :hooray:
sexy sen saat 16 dedin ama ben şimdi evden çıkacam iftara yakın evde olacağım dışarıda işlerim var onları halledeceğim..
geç geleceğim için kilomu bildiriyorum..
bu hafta oruç tutarak bu diyeti yaptım.hiç kaçamağım olmadı..sadece ramazanın ilk günü küçük bir kaçamak olmuştu..
ve veee ben bu hafta 1 kilo vermişim.
ve ben yine çok mutluyumzemuszemusçünkü ramazanda herzaman kilo alırdım ve ben
ramazanın ilk haftasında 1 kilo verdim..reğli olana kadar bu şekilde devam edeceğim bu diyete.
tam ramazanın bitmesine yakın regli oolcam..o haftada 5kilo verirsem bende 7li rakamlara inerim..
kilo veren herkezi kutlarıma.s.a.s.
kizlar geldim geldim ben 4.8 kilo verdim zemuszemus az kaldi hedef bayrama kadar 55 olmak insallah bunu da gorecem KIZLAR FOTO BAYRAMDA KOYACAM CUNKU DAHA COK BELLI OLACAK EH ARTIK SIZDE KOYUN FOTO :)
ooowwwww sexy tebrikler ben salı günü tam kaçamaksız başladım ama hiç spor yapmadım 79la başladım bu sabah 76.600 çok mutluyumm çoookkk
sexybebek tbr ederım seni.
ben 1 haftadır ramazan dıyetını uyguluyorum bı fark göremedım bugun 72,5cıktım gecen cuma 73cıkmıstım. cok az vermısım nıye öyle acaba? ramazan dıyetı yapan arkadaslarrr sızdemı az verdınız acepp?
canim tamam sakin uzulme bak vermisin buda birsey ve evet haftaya daha guzel verecen inaniryorum bende bu hafta az verdim ama mutluyum bide spor yapiyorum opuyorumnanaktan
yok tatlım üzülmüyorum:umursamaz:inanki 1 kilo bile vermek süper benim içinzemuszemusçünkü hep ramazanda kilo alırdım ben 1kilo bile verdim verecemde..tek spor yapamıyorum .spor yapsam daha çok gidecek biliyorum ama haftaya dah sıkı sarılcam sporakaydirigubbakcemile2
benide listeye yazıyon demi kızzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende listeye girmek istiyorummm 79başlangıç 3 günde 76.600 oldum
Kızlar lıste kım gelecek bana yazın beklıyorum baslangıc kılo suankı kılo ve hedef kılo ve kac gunde kac kılo verdın
canım beni listeye alırmısın
başlangıç 91 23.08.2009 pazar
şu an 88 28.08.2009 cuma
hedef 60