Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

melgen sana iyi bir başlangıç olmuş sonuçta bay bay dediklerimiz kilolarımız 3 kiloda azımsancak bir kilo değil

ay inşallah vallahi bugün kadar heralde hiç mutlu olmadım diyet yaptığım zmnlar boyunca çünkü hiç böyle iyi bi sonuç almamıstım :)

melgen sana iyi bir başlangıç olmuş sonuçta bay bay dediklerimiz kilolarımız 3 kiloda azımsancak bir kilo değil

kesinlikle öyle canım ya
ne demişler damlaya damlaya göl olur :)

ama görüntü itibari ile daha çok farkettirdi
sanki daha çok vermişim gibi gözüküyo

kızlar günaydın nasıl gidiyor oruç tutmuyorum dün tuttum bi gün tuttum bi gün tutmadım salıdan beri 600 gr gitmiş bende tam 59 oldum şimdi başlangıçtan beri 2 kilo verdim ama spor yapmadım ya ben fazlalığımda 10 kilo ondan yavaş gidiyor bende herhalde çünkü kaçamak filan yapmıyorum SEXYCİM BENİ 4 GÜNDE 600 GR YAZ :kedi: spor yapmadım çünkü ondan böyle oluyor biliyorum ama artık spor yapacam bebeğim zemuszemus böyle az az gitmesi olmuyor herkese iyi zayıflamalar kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ooo her gun yarim kilo vermissiniz
supersiniz vallaaa
bence hic bi kiloyu kucumsememek lazim
ben aylardir 64e takildigimi bilirim ne yapsam ne etsem verememistim
5 gunde bir kilo vermissin bile gurur duymalisin kendinle
tartilanlarin sonuclarini beklioruzzz

canım merhaba

sexy bebek rakadaşımız bu diyete 5haftadır devam ediyor hiç aralık vermedi..devamlı kilo verdi

bende 3cü haftam 2haftada 10 kilo verdim.
bu hafta ramazan haftam ..kilomu saat 16da paylaşçam

biz başlayıpta daha şu ana kadar ara vermedik..

ara verenler bazı arkadaşlar oldu ama.kilo aldılar mı bilmiyorumm..:uhm:

ben ara verdımm malesef ama bugun yenıden basladm ara verınce gerı ole cok fazla yemezsen alnmıo dengelı beslenınce cıps kola ıvır zıvır seylerden uzak durunca hıcbısı olmuoo=)

bu aradaa sexybebekkkk nerdesınnn cok merakk edıorumm senıııı=) bıde foto koyarsa sımdıkı halınle cok mutlu edıceksn bızııı

sıla kilosunu en çok merak ettiklerim arasında sen sexy ve arda ardalya var ne de olsa eskilerdensiniz sexy eridi zaten sizlerde her hafta güzel kilo verdiniz aman maşaallah diyeyim nazar olursunuz

kızlar herkese merhabazemuszemussexicim 16 da tartılın demiştin ama tatlım ben akşam belki gelemeyebilirim diye öğlen tartıldım aynı 60.4 çıktı regl öncesindeyim birkaç güne olması lazım o yüzden şiştim sanırım yine ama ben bu şişliği hissediyorum zaten malesef gram oynamadı (zaten salı akşamı başlamıştım bende neyse artık bu cuma 60.4le başlıyım bakalım haftaya cumaya inşallah daha iyi sonuçlar alırım:Saruboceq:

regli şişliği çok farkediyor canım olsun sakın canını sıkma..hafta ya çokk güzel bir sonuç alacaksınnŞeniz

sıla kilosunu en çok merak ettiklerim arasında sen sexy ve arda ardalya var ne de olsa eskilerdensiniz sexy eridi zaten sizlerde her hafta güzel kilo verdiniz aman maşaallah diyeyim nazar olursunuz

canım benim saollŞenizŞeniz

sizlerde çok güzel kilo verceksiniz inan..:1hug:a.s.a.s.

kizlar geldim geldim ben 4.8 kilo verdim zemuszemus az kaldi hedef bayrama kadar 55 olmak insallah bunu da gorecem KIZLAR FOTO BAYRAMDA KOYACAM CUNKU DAHA COK BELLI OLACAK EH ARTIK SIZDE KOYUN FOTO :)

ooowwwww sexy tebrikler ben salı günü tam kaçamaksız başladım ama hiç spor yapmadım 79la başladım bu sabah 76.600 çok mutluyumm çoookkk

Hadı kızlar lısteyı yenıden yapacam kım lıstede olmak ıstıyor yazsın bana ve kac kılo kac gunde verdı,,,??? Ve haftaya kadar tartı yasak baslangıc kılo suankı kılo ve hedef kılo yazın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…