kızlar özellikle bu diyeti uzun süredir yapanlara soruyorum..
sıla, sexy ,,
siz bu diyeti aralıksız mı yaptınız?? yani hiç bir süreliğine bıraktığınız oldu mu??
olduysa kilo artışı oldu mu ???
sizi takip ediyorum.. kilo bildirimi yaptıktan sonra ben de varım ramazan da elme diyetine:):)
yaaaaaa ama olur mu ki hiç öyle şey o zaman bişeyler yemiş içmiş olucaz sabah tartılmamız gerekmiyo muki ???? korkuyorum ya az vermiş görünürseeeeee hayallerim yıkılır vallahii
gemis olsun canim allah sifa versin insallah onemli birsey yoktur canim :Saruboceq::teselli:
çok geçmiş olsun canım umarım önemli bir sorunun yoktur a.s.
bu diyet gerçekten harika
umarım herkes istediği kiloya kavuşur :1hug:
Canım çok geçmiş olsun.. Neyin var, inşallah ciddi değildir.. :Saruboceq:
Çok üzüldüm.. :gitme:
sexybebek geldim canımmm aşkitommmmmmm
pelincim canım benim geçmiş olsunn..inşallah önemli bir sorun yoktur.dikkat et kendine canımmm
arda kızzzzzzz sen de uğramamışın nerdesin kız...
şekerlerim ben sabah mesaj yazmıştım bugün bir işim var diye..
diyeti yapanlar çok iyi gidiyosunuz süpersiniz bu azimle hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcağız...
o zman ben tartıldım sonucumu da söylüyorum salı günü 64 kilo ile başladım şimdi 62 kiloyum yani 4 günde 2 kilo vermişiiiiiiimmmmmmmmm :dance: :sm_cool:
kızlar özellikle bu diyeti uzun süredir yapanlara soruyorum..
sıla, sexy ,,
siz bu diyeti aralıksız mı yaptınız?? yani hiç bir süreliğine bıraktığınız oldu mu??
olduysa kilo artışı oldu mu ???
sizi takip ediyorum.. kilo bildirimi yaptıktan sonra ben de varım ramazan da elme diyetine:):)
o zman ben tartıldım sonucumu da söylüyorum salı günü 64 kilo ile başladım şimdi 62 kiloyum yani 4 günde 2 kilo vermişiiiiiiimmmmmmmmm :dance: :sm_cool:
ooooo süper yaaaa 6 günde 3 kilo tebrikler canımmm