Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar! alışverişten geldim,marketteki ekşi yeşil elmalar neredeyse bitmiş,daha dün doluydu.. aranızda beylikdüzünden bu diyeti yapan var mı başka kim o kadar yeşil elmayı alır kaydirigubbakcemile3
bir de her akşam iftarda bana bi tepsi yemek getiriyor komşum,çok şeker kadın da,sanki allah tarafından irademi sınanmak için yollanıyor klava: yine döktüm çöpe,getirmeyin diyorum, ı ıh ısrarla bir de yanında tatlı getiriyor,imdaat

bende her akşam maden suyu içiyorum diyet bozulmuş mu oluyo yani

ama maden suyu ramazanda tüketilmesi gereken en başta içeceklerden biri.diyet yapıyoruz oruç tutuyoruz vedespor yapıyoruz ve böylece bol bol wc ye gidiyoruz terliyoruz vede berabernde vücuttaki minerallerde gidiyo o yüzden hergün bi soda içmek gerek demişti beslenme hocamız.

demekki diyetle ters tepki yapabiliyor ben artık içmem bunca çaba boşa gitmesin

sabır sabır ya sabır sonunda kilolardan kurtulmak var

ben geldim kızlarrropuyorumnanaktaniftarda yine salata çorba 1 dilim ekmek şimdi yeşil elma ve şu ana kadar 1.5 litre su hala da içmeye devam ama wc den çıkamıyorum valla opuyorumnanaktanyarın tartılma günümüz benim de 4.günüm oluyor yarın ama pek umutlu değilim sanki nedeni elma diyeti değil ama diyet süper ve eminim kilo verdiriyordur ama ben 4,5 güne kadar regl olucam sanırım o yüzden her regl öncesi olduğu gibi yine şişmeye başladım vücudum çok su tutuyo bu dönemde bu sebeple yarın ne çıkarsa çıksın sonuç bırakmak yok devam edicemma.s.

kızlar herkese iyi akşamlar benim 6 aylık kızım var onu emziriyorum bu diyeti bende yapsam kızımma zararı olurmu bilen varmı acaba cevap verirseniz sevinirim.opuyorumnanaktan

kızlar herkese iyi akşamlar benim 6 aylık kızım var onu emziriyorum bu diyeti bende yapsam kızımma zararı olurmu bilen varmı acaba cevap verirseniz sevinirim.opuyorumnanaktan

canim benimde oglum 6 aylik ben bu diyeti yapmiyorum ama yinede cevap vereyim sana bebeigne bi zarari olmaz ama sütün azalabilir

sexybebek geldim canımmm aşkitommmmmmm

pelincim canım benim geçmiş olsunn..inşallah önemli bir sorun yoktur.dikkat et kendine canımmm

arda kızzzzzzz sen de uğramamışın nerdesin kız...

şekerlerim ben sabah mesaj yazmıştım bugün bir işim var diye..

diyeti yapanlar çok iyi gidiyosunuz süpersiniz bu azimle hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcağız...

hoşgeldin sılacımopuyorumnanaktaninşallah canım aminnn:Saruboceq:

pes etmek:1no2: yolumuza devam tatlımmmmmmmm:dance::dance:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr 3 elmamı yedim 3 bardak çayımı içtim sularımı da içtimmi tmm dır uykuya dalarım sengözlerimebaksanab

sexy yavrimmmmmmmm

hiç kaçamak yapmadım kız.....

aferim canim aferim yarin buyuk gun

kizlar saat 16 de tartiya cikilcak ok sabah cikmayin iftardan once ancak sahurdaki yemekleri hazim etmis olur onun icin 16 gibi yazin bana bu arada arkadas geldi biraz onun oturcam kizlar optum sonra gelirim bir ara Şeniz

sexicim ben işten geldikten sonra yazabilirim ancak hayatım akşam yani a.s.

supeesizniz canlar ya tek tesellım sizin vermıs oldugunuz kılolar sayenızde bende vrcm inşş...yarın tartılmıcam ben cnku daha yenı basladıgım için kılo vermemişimdir pekk moral bozuklgu olmasınn oburr cumayıı beklıcemm o zamn tartılcamm hemde irademı olccem bakalım tartılmadan durabılcemmı gnde 3 kez tartıya cıkan bi insan olrak:) ama tartılmıcam kafaya takmıcam ve zayıflıcamm:) yaptıgım en tatlı diyet bu diğerlerinde lahana corbası sogan suyu kekık suyu fılan mıdem kalkıoduu ama buseferkı super yha elmadan guzelı varmı vala ohhhh opuormm herkesiiiii

anladım tatlım cevap için teşekkürler:)yerimseniben hep duyuyodumda merak ettim:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…