- 30 Haziran 2009
- 40
- 0
bende her akşam maden suyu içiyorum diyet bozulmuş mu oluyo yani
ama maden suyu ramazanda tüketilmesi gereken en başta içeceklerden biri.diyet yapıyoruz oruç tutuyoruz vedespor yapıyoruz ve böylece bol bol wc ye gidiyoruz terliyoruz vede berabernde vücuttaki minerallerde gidiyo o yüzden hergün bi soda içmek gerek demişti beslenme hocamız.
selam kızlar! alışverişten geldim,marketteki ekşi yeşil elmalar neredeyse bitmiş,daha dün doluydu.. aranızda beylikdüzünden bu diyeti yapan var mıbaşka kim o kadar yeşil elmayı alır kaydirigubbakcemile3
bir de her akşam iftarda bana bi tepsi yemek getiriyor komşum,çok şeker kadın da,sanki allah tarafından irademi sınanmak için yollanıyorklava: yine döktüm çöpe,getirmeyin diyorum, ı ıh ısrarla bir de yanında tatlı getiriyor,imdaat
kızlar herkese iyi akşamlar benim 6 aylık kızım var onu emziriyorum bu diyeti bende yapsam kızımma zararı olurmu bilen varmı acaba cevap verirseniz sevinirim.opuyorumnanaktan
sexybebek geldim canımmm aşkitommmmmmm
pelincim canım benim geçmiş olsunn..inşallah önemli bir sorun yoktur.dikkat et kendine canımmm
arda kızzzzzzz sen de uğramamışın nerdesin kız...
şekerlerim ben sabah mesaj yazmıştım bugün bir işim var diye..
diyeti yapanlar çok iyi gidiyosunuz süpersiniz bu azimle hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcağız...
ben geldim kızlarrropuyorumnanaktaniftarda yine salata çorba 1 dilim ekmek şimdi yeşil elma ve şu ana kadar 1.5 litre su hala da içmeye devam ama wc den çıkamıyorum valla opuyorumnanaktanyarın tartılma günümüz benim de 4.günüm oluyor yarın ama pek umutlu değilim sanki nedeni elma diyeti değil ama diyet süper ve eminim kilo verdiriyordur ama ben 4,5 güne kadar regl olucam sanırım o yüzden her regl öncesi olduğu gibi yine şişmeye başladım vücudum çok su tutuyo bu dönemde bu sebeple yarın ne çıkarsa çıksın sonuç bırakmak yok devam edicemma.s.
pes etmek:1no2: yolumuza devam tatlımmmmmmmm:dance::dance:
evet hayatım çıtır olmadan bırakmak yokzemuszemus
kızlarrrrrrrrrrrrrrr 3 elmamı yedim 3 bardak çayımı içtim sularımı da içtimmi tmm dır uykuya dalarım sengözlerimebaksanab
sexy yavrimmmmmmmm
hiç kaçamak yapmadım kız.....
aferim canim aferim yarin buyuk gun
kizlar saat 16 de tartiya cikilcak ok sabah cikmayin iftardan once ancak sahurdaki yemekleri hazim etmis olur onun icin 16 gibi yazin bana bu arada arkadas geldi biraz onun oturcam kizlar optum sonra gelirim bir ara Şeniz
Tatlım ben uyguladım ama 1 gr bile veremedim.Yani herkeste işe yaramıyor.
Diyet programı
1. ve 8. gün
Kahvaltı : 1 fincan kahve
Öğle : 2 katı yumurta,1 kesme şeker,ıspanak,1 domates
Akşam : 1 biftek (200 gr) 1 porsiyon haşlanmış zeytinyağlı,limonlu Yeşil salata
2. ve 9. gün
Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker
Öğle : 1 dilim salam,100 gr yoğurt
Akşam : 1 biftek (200 gr),Yeşil salata,1 meyve
3. ve 10. gün
Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek
Öğle : haşlanmış ıspanak,1 domates,1 meyve
Akşam : 2 katı yumurta,1 dilim salam,yeşil salata
4. ve 11. gün
Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek
Öğle : 1 katı yumurta,1 rende havuç,250 gr yağsız peynir
Akşam : 2 dilim portakal suyu,100 gr yoğurt
5. ve 12. gün
Kahvaltı : 1 büyük rende havuç limonlu
Öğle : haşlanmış yağsız balık (200 gr)
Akşam : 1 biftek (200 gr),salata ve brokoli
6. ve 13. gün
Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker
Öğle : 2 katı yumurta,1 büyük rende havuç
Akşam : derisi alınmış tavuk salata
7. gün
Kahvaltı : şekersiz çay
Öğle : ızgara et (200 gr),1 meyve
Akşam : hiçbir şey
Sen de kahvaltıyı; iftar , Öğleyi ; saat 12 gibi akşamı da sahur yap diyeceğim ama hiç doymazsın laelaelaelaelae