Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım ben isveci ramazan oncesindeyaptım ramazanda denemeye kalktım ama dayanamıorm cok agır bi diyet gercekten sonuca ulastırıo ama cok agır oyzuden ramazanda elmayıd enıcem ramazandan sonra bi 13 gunde ısvece tekrar baslıcam ogrencıyım unıv. baslamadan zayıflamam lazım :kedi: gecen yazda isvecle 10 kılo aldım malum aıle yanında kalmayıncada okul zamanı fastfooddan dolayıda geri aldım kıloları :KK43:

hepinize cok tesekur ederim arklarım zayıf gunler....

anladım canım cvp için teşekkür ederim çok duydumda bayağı merak ettim ramazandan soonra belki bende denerimopuyorumnanaktan

Merhapa elmaji guzelleri. . ben diyeti 3 gundur birakmistim asiri mide agrim ve bgrsk problemim vardi. . . . sexy guzel ben sapah ac karna elma yemesem olurmu yine agri cekejem die korkuyorumda...

bebişler ramazanda maglum bellı bi sure bişeler yeyip içemedigimz için metabolızma cokk yavaslıyo bunu hızlandırmak super bi çay var tabı buda elmalı bence elmadan yapıldıgı içi diyetimizide bozmaz iftardan 3 saat snra fılan içilebılır ister sıcak ister soguk ben cok begenıorm tadını dadını ender saractan duymustum metabolızma hızlandırıcı ozellıgı var heme yazıyım tarıfı
1 elma
1 limon
3,4 tane cekılmemıs karabıber
3,4 tane karanfıl
1 tane kabuk tarcın
2 lıtre su
elmayı ve lımonu cekırdek ve kabuklarıyla birlıkte 4e bolup atıosunuzz tabi dier malzemeleride elmalar yumusayana kadar kaynatıorzz snra bardakk bardakk mıss gibi:):)
deneyenler olursa yazarsanızz sevınırım arkalrımm optumm gene herkesiii......................

Merhapa elmaji guzelleri. . ben diyeti 3 gundur birakmistim asiri mide agrim ve bgrsk problemim vardi. . . . sexy guzel ben sapah ac karna elma yemesem olurmu yine agri cekejem die korkuyorumd

bende ilk gün karın ağrısı çektim şimdi rahatım elmanın özelliklerini araştırırken denk geldi elma soğuk ve hızlı yenmezmiş ben iftardan birkaç saat önce dolaptan çıkarıyorum

sexy bebek canim benim bu hafta ici regl olmam gerekirdi ilk defa gecikti ve felaket sisim pazartesi gununden beri yapiyorum ama kilo verdigimi sanmiyorum cok sis geliyorum kendi kendime ne dersin yarin tartiliyim mi yoksa haftaya cumaya kadar beklemelimiyim?

günaydinlarrr en tatlisindan

2 gündür fazla ugruyamiyordumm kusura bakmayinnn

ama merak etmeyin 1 gidim bilee kacamak yokkkkkkk

dün baya rahtsizdim tansiyonum cok düsdüü ama tuzlu ayran icdim kendime geldimm

simdi sporumu yaptim hani su indirdigimizz evde yürüyüsden..

birazdan kahvaltimi yapicam ve oglusumu alip yuruyuse gidicemm

allhimm kilolar gittikcee ne huzurlu oluyo insan dimiii arkidslerr

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KıLO ÇıZELGESıNı YAPMAYI BıLENLERDEN RıCA ETSEM YARDIMCI OLURLAR MI??

NASIL YAPILIYOR???:Saruboceq:

KİLO ÇİZELGESİNİ YAPMAYI BİLENLERDEN RİCA ETSEM YARDIMCI OLURLAR MI??

canım şu adresten kilo cetvelini oluştur..
kilo cetveli
sonunda bir adres çıkıyor üstte..
onu kopyala, sonra profilini düzenleye gir sayfanın en altında kilo cetveli için ayrılmış yere yapıştır..

KıLO ÇıZELGESıNı YAPMAYI BıLENLERDEN RıCA ETSEM YARDIMCI OLURLAR MI??

sude_naz'cığım Adım adım sağlık-Diyet sağlıklı Beslenme bölümünden Diyet gruplarına gir.Orada 3.satırda kilo çizelgesi nasıl yapılır bölümü var.Oradan ilk açılacak sayfada detaylı olarak açıklama var.Umarım yardımcı olabilirim.:lepi:

kızlar özellikle bu diyeti uzun süredir yapanlara soruyorum..
sıla, sexy ,,
siz bu diyeti aralıksız mı yaptınız?? yani hiç bir süreliğine bıraktığınız oldu mu??
olduysa kilo artışı oldu mu ???

sizi takip ediyorum.. kilo bildirimi yaptıktan sonra ben de varım ramazan da elme diyetine:):)

X