Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melgen sana iyi bir başlangıç olmuş sonuçta bay bay dediklerimiz kilolarımız 3 kiloda azımsancak bir kilo değil
canım merhabakızlar özellikle bu diyeti uzun süredir yapanlara soruyorum..
sıla, sexy ,,
siz bu diyeti aralıksız mı yaptınız?? yani hiç bir süreliğine bıraktığınız oldu mu??
olduysa kilo artışı oldu mu ???
sizi takip ediyorum.. kilo bildirimi yaptıktan sonra ben de varım ramazan da elme diyetine:):)
kızlar benim soruma cevap yok mu??mafoldumbenmafoldumben
silamm hosgeldinnn
kızlar herkese merhabazemuszemussexicim 16 da tartılın demiştin ama tatlım ben akşam belki gelemeyebilirim diye öğlen tartıldım aynı 60.4 çıktı regl öncesindeyim birkaç güne olması lazım o yüzden şiştim sanırım yine ama ben bu şişliği hissediyorum zaten malesef gram oynamadı (zaten salı akşamı başlamıştım bende neyse artık bu cuma 60.4le başlıyım bakalım haftaya cumaya inşallah daha iyi sonuçlar alırım:Saruboceq:
sıla kilosunu en çok merak ettiklerim arasında sen sexy ve arda ardalya var ne de olsa eskilerdensiniz sexy eridi zaten sizlerde her hafta güzel kilo verdiniz aman maşaallah diyeyim nazar olursunuz