Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben iki gün detoks diyetiyle başladım; bugün bitti ve 2.2 kilo vermişim. şimdi elma diyetine başladım ara vermeden.
bakalım bugun ilk günüm. gelişmeleri yazarım inşallah. azmettim 54 olucamm bu sefer.

selamlar ben de ktılmak istyorum aranıza...
ama önce ramazan uygulamasını bulmam gerekecek gerideki sayfalarda...
cuma günü kilo bildirimi yapcaz di mi??

vayyyy 91 den 75 e düşmüşsün verceğin 10 kilo var ne güzel
şimdi ramazanda şöle yapıyorum canım benim bi bardak suyla açıyorum orucumu sonra çorba,salata ve bir dilim kepe ekmek yiyorum.sonra yatana kadar 4 elma ,3 bardak yeşil çay ve 2-3 lt su içiyorum.sahurda da 1 dilim kepek ekmek,salatalık domates falan 2 yeşil elma bol su.

hadi kolay gelsin:ecrin_bebek:

bugün diyet+sporumun 7.günündeyim cuma günü tartılmıştım 80 gelmiştim:KK43: 1 gün kaldı tartılmaya yarını iple çekiyorum.kesin kilo verdim evdekiler inceldin diyolar bende farkediyorum yarın gururla açıklıycam kilomu:teytey:

canım isveç diyetini nasıl uyguladın ramazanda kısaca bilgi verirmisin?

tatlım ben isveci ramazan oncesindeyaptım ramazanda denemeye kalktım ama dayanamıorm cok agır bi diyet gercekten sonuca ulastırıo ama cok agır oyzuden ramazanda elmayıd enıcem ramazandan sonra bi 13 gunde ısvece tekrar baslıcam ogrencıyım unıv. baslamadan zayıflamam lazım :kedi: gecen yazda isvecle 10 kılo aldım malum aıle yanında kalmayıncada okul zamanı fastfooddan dolayıda geri aldım kıloları :KK43:

hepinize cok tesekur ederim arklarım zayıf gunler....

Merhabalar beni merak etmediniz mi?Bir iki arkadaşım sormuş sağolsun.Bi kaç gündür sıkıntım var sağlık açısından çarşamba günü doktora gideceğim randevu aldım ama sanırım ikigün sürer işim o yüzden şu anda diyeti ve sporu ertelemek zorunda kaldım.İnşallah:Saruboceq: bir problem olmazsa haftaya cuma günü itibari ile çok sıkı bir şekilde aranıza döneceğim.Tabiiki sizi hep okuyorum yarınıda merakla bekliyorum ama malesef elmalarım dolapta beni bekliyor allahtan dolabımda meyveleri haftalarca koruyan bir bölme var haftaya ziyan olmadan başlarım inşallah.

kızlaarrr yeniden merhaba hepinize
ben de sahurda başladım.30 kilo var vermem gereken.İnşaallah başarılı olurum.

Merhabalar beni merak etmediniz mi?Bir iki arkadaşım sormuş sağolsun.Bi kaç gündür sıkıntım var sağlık açısından çarşamba günü doktora gideceğim randevu aldım ama sanırım ikigün sürer işim o yüzden şu anda diyeti ve sporu ertelemek zorunda kaldım.İnşallah:Saruboceq: bir problem olmazsa haftaya cuma günü itibari ile çok sıkı bir şekilde aranıza döneceğim.Tabiiki sizi hep okuyorum yarınıda merakla bekliyorum ama malesef elmalarım dolapta beni bekliyor allahtan dolabımda meyveleri haftalarca koruyan bir bölme var haftaya ziyan olmadan başlarım inşallah.

gemis olsun canim allah sifa versin insallah onemli birsey yoktur canim :Saruboceq::nazar::teselli:

ilk günden 2.7 kilo verdim kaydirigubbakcemile2
dün tartıldığımda 77.3 tüm öğlen tartıldım 76.5 tim saat 5 gibi tekrar tartıldım 74.6 çıktım.ama oruç da tutuyorum.iftarda bir tabak çorba 1-2 dilim kepek ekmeği sonra da elma/yeşil çayla geçiriyorum.sahurda bir şey yemiyorum.elma yemeyi de yatmadan 1-2 saat önce bırakıyorum.şakkıdı

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım umarım önemli bir sorunun yoktur a.s.

bu diyet gerçekten harika
umarım herkes istediği kiloya kavuşur :1hug:

Ya kızlar nerdesınız,,,,,,,????????????????

Sıla

arda&ayla

ve gerısı nerde ya ıkı gundur yoksunuz dogru dusurust
sakın kacamak yapmayın haaaaa yarın tarı ona goreeeeeee

Ya kızlar nerdesınız,,,,,,,????????????????

Sıla

arda&ayla

ve gerısı nerde ya ıkı gundur yoksunuz dogru dusurust
sakın kacamak yapmayın haaaaa yarın tarı ona goreeeeeee

merhaba sexybebek
benim ilk günüm ama 2.7 kg verdim sana çooooook teşekkür ediyorum :asigim:
dün 2-3 tane soslu fıstık atmıştım ağzıma umarım o kaçamak sayılmaz kaydirigubbakcemile3

ilk günden 2.7 kilo verdim kaydirigubbakcemile2
dün tartıldığımda 77.3 tüm öğlen tartıldım 76.5 tim saat 5 gibi tekrar tartıldım 74.6 çıktım.ama oruç da tutuyorum.iftarda bir tabak çorba 1-2 dilim kepek ekmeği sonra da elma/yeşil çayla geçiriyorum.sahurda bir şey yemiyorum.elma yemeyi de yatmadan 1-2 saat önce bırakıyorum.şakkıdı

süper 2.7 kg denemek Allahım banada göster bende 71 kilo ile başladım önce şu 60 lı rakamlar bir görsek ne güzel olur değil mi

Canım çok geçmiş olsun.. Neyin var, inşallah ciddi değildir.. :Saruboceq:
Çok üzüldüm.. :gitme:

X