Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım isveç diyetini nasıl uyguladın ramazanda kısaca bilgi verirmisin?
Merhabalar beni merak etmediniz mi?Bir iki arkadaşım sormuş sağolsun.Bi kaç gündür sıkıntım var sağlık açısından çarşamba günü doktora gideceğim randevu aldım ama sanırım ikigün sürer işim o yüzden şu anda diyeti ve sporu ertelemek zorunda kaldım.İnşallah:Saruboceq: bir problem olmazsa haftaya cuma günü itibari ile çok sıkı bir şekilde aranıza döneceğim.Tabiiki sizi hep okuyorum yarınıda merakla bekliyorum ama malesef elmalarım dolapta beni bekliyor allahtan dolabımda meyveleri haftalarca koruyan bir bölme var haftaya ziyan olmadan başlarım inşallah.
Merhabalar beni merak etmediniz mi?Bir iki arkadaşım sormuş sağolsun.Bi kaç gündür sıkıntım var sağlık açısından çarşamba günü doktora gideceğim randevu aldım ama sanırım ikigün sürer işim o yüzden şu anda diyeti ve sporu ertelemek zorunda kaldım.İnşallah:Saruboceq: bir problem olmazsa haftaya cuma günü itibari ile çok sıkı bir şekilde aranıza döneceğim.Tabiiki sizi hep okuyorum yarınıda merakla bekliyorum ama malesef elmalarım dolapta beni bekliyor allahtan dolabımda meyveleri haftalarca koruyan bir bölme var haftaya ziyan olmadan başlarım inşallah.
arkadşlar su diyeti bide bana söylesenizz bende göbegimi eritmeye çalışım malum doğum sonrası kilosu
Ya kızlar nerdesınız,,,,,,,????????????????
Sıla
arda&ayla
ve gerısı nerde ya ıkı gundur yoksunuz dogru dusurust
sakın kacamak yapmayın haaaaa yarın tarı ona goreeeeeee
merhaba sexybebek
benim ilk günüm ama 2.7 kg verdim sana çooooook teşekkür ediyorum :asigim:
dün 2-3 tane soslu fıstık atmıştım ağzıma umarım o kaçamak sayılmaz kaydirigubbakcemile3
arkadşlar su diyeti bide bana söylesenizz bende göbegimi eritmeye çalışım malum doğum sonrası kilosu
ilk günden 2.7 kilo verdim kaydirigubbakcemile2
dün tartıldığımda 77.3 tüm öğlen tartıldım 76.5 tim saat 5 gibi tekrar tartıldım 74.6 çıktım.ama oruç da tutuyorum.iftarda bir tabak çorba 1-2 dilim kepek ekmeği sonra da elma/yeşil çayla geçiriyorum.sahurda bir şey yemiyorum.elma yemeyi de yatmadan 1-2 saat önce bırakıyorum.şakkıdı