Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugün moralim bozuktu,iştahım falan hiç yoktu iki elmayı anca yiyebildim.. yeşil çayımı ve suyumu içtim ama birşey yiyemiyorum..belki yarına düzelirim.
öptüm hepinizi

Merhaba kizlar
diyete dvm edenlere kolay gelsin
oruc tuttugum icin ve burda saat 9da iftar oldugu icin ben diyet yapmiorum :sinifsinif:
oruc bittikten sonra baslicam ins diyete
gecen gun tartildim yedigim halde kilo vermisim zemuszemus
cok merak ediorum kim ne kadar vermisss
cumaya iki gun kaldi kizlar

slm fıstıklar ben aranıza yenı katıldım hoss ssohbetinize benıde alırsanızzz cokk sevınırım yazılanları okuyunca bide burdakı destegı gorunce bi an olsn kılolarımı unuttum sdesem yeridir yarın ben baslıorm diyete listeye benı ekle sexyy bende varımm artık kaydirigubbakcemile2 elmalarım hzır hatta dayanamayıpp 1 tane yedimm bıle superlerrsırnaşık şey ramazandan once isvec diyetiyle 5 kılo evrdim 1 haftada sıra elma diyetinde galıba ramazn umrumda deıl orucumuda tutarım kılomuda veririm hihoyyyt opuormm hepinizi zayıff gunler diliormm şimdiden ramazan bitene kadar acıl verilmesi gereken bi 10 kılom va gerisini snrada veriirm inşşş .......bide bu kılo cizelgesi nerden ve nasıl yapılıosa yardımcıı olursanızz cok sevınırım opuyorumnanaktan

selam bır saattır cevap yazdım yıne uctu gıttı nooolduysa... neyse kısaca tekrarlayım. arkadaslar bır haftadır nette sorun vardı hala dogrudurust olmadı ama ıdare edıyorum. kocam geldı uzun bır aradan sonra ve bes gun evdeydı. dedıgım gıbı cok duzenlı dıyete devam edemesemde. yıne de cooook uzun zamandır gormedıgım sayıları goruyorum tartıda cok mutluyum. 61-61,5 gıbı basladım. su anda 59,4 oldum. arkadaslar zaten 50 lı sayıları gorsem baska bırsey ıstemem dıyordum ama ıstıyormusum. devam edecegım elımden geldıgınce. sexybebek canım ıstersen benı lısteden cıkar. su anda tam olarak olaya mudahıl olamıyorum. bhen sızı takıp ederım elmamı da yerım. sımdı gecmıs sayfaları okumaya calısacagım..ıyı geceler herkese..

slm fıstıklar ben aranıza yenı katıldım hoss ssohbetinize benıde alırsanızzz cokk sevınırım yazılanları okuyunca bide burdakı destegı gorunce bi an olsn kılolarımı unuttum sdesem yeridir yarın ben baslıorm diyete listeye benı ekle sexyy bende varımm artık kaydirigubbakcemile2 elmalarım hzır hatta dayanamayıpp 1 tane yedimm bıle superlerrsırnaşık şey ramazandan once isvec diyetiyle 5 kılo evrdim 1 haftada sıra elma diyetinde galıba ramazn umrumda deıl orucumuda tutarım kılomuda veririm hihoyyyt opuormm hepinizi zayıff gunler diliormm şimdiden ramazan bitene kadar acıl verilmesi gereken bi 10 kılom va gerisini snrada veriirm inşşş .......bide bu kılo cizelgesi nerden ve nasıl yapılıosa yardımcıı olursanızz cok sevınırım opuyorumnanaktan

meraba canım Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapıosun opuyorumnanaktan

sexy benıde lıstene al yarın okey ayrıca kılo vermen bıttıgnde fıstık gıbı olduunda bıızı unutma burda=( bıde senı cok merak edıorum yarın kılon dusmus olcaı ıcın bı rsım daha kysana cok merak edıorz senı..=)

Günaydınlar iyi günler hepinize kızlar diyetlere devam oruclara devam kim tutar sizleri bizleri tempo tempo full gazz sılacım hamiscim sexcim sizlerede selamlar sexycim cuma günü benide yazarsan listeye sevinirim salı gününden başladım diyete ama iftarlara gittim biraz kacamaklarım oldu cumadan hic kacamaksız tam diyete başlıyacagım canım cumadan haftaya cumayada tartılırım bakalım neler olcak öptüm kızlar hepinizi hepinize bol şanslar takipdeyim hep yazamasamda

canım isveç diyetini nasıl uyguladın ramazanda kısaca bilgi verirmisin?

GÜNAYDIN ELMA DİYETİNİN GÜZEL HATUNLARI..

BUGÜN NASILIZ BAKALIM..DÜN FAZLA UĞRAYAN OLMAMIŞ. BEN BUGÜNDE ÇOK İYİYİM

İNŞALLAH YARIN GÜZEL SONUÇ ALIR HERKEZ,KIZLAR BİRAZDAN EVDEN ÇIKICAĞIM İFTARDAN SONRA GELECEĞİM ÖPÜYORUMŞeniz HEPİNİZİ
KENDİNİZE İYİ BAKopuyorumnanaktanKAÇAMAK YOK:eek:

kızlar siz her cuma tartılıyorsunuz galiba ama ben çarşamba başladım her çarşamba mı tartılayım yoksa sizinle birlikte her cuma mı :eek:

ve dün tartılmıştım yani diyete başlangış kilom 77.3 tü ve bu sabah tartıldım 75.8 ve inanamadım yani tam 1 kg 500 gr vermişim kaydirigubbakcemile2

ben şimdi spor yapacağım bir arkadaşım söyledi ona da diyetisyen söylemiş : eğer aç karnına spor yaparsan yağdan gidermiş çünkü aç karnınayken yağ hücreleri kanda serbest dolaşıyormuş ama tokken birleşiyorlarmış.yani açken daha kolay alt ederiz onları kaydirigubbakcemile3

herkese iyi zayıflamalar opuyorumnanaktan

canım isveç diyetini nasıl uyguladın ramazanda kısaca bilgi verirmisin?

Tatlım ben uyguladım ama 1 gr bile veremedim.Yani herkeste işe yaramıyor.

Diyet programı

1. ve 8. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve

Öğle : 2 katı yumurta,1 kesme şeker,ıspanak,1 domates

Akşam : 1 biftek (200 gr) 1 porsiyon haşlanmış zeytinyağlı,limonlu Yeşil salata

2. ve 9. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker

Öğle : 1 dilim salam,100 gr yoğurt

Akşam : 1 biftek (200 gr),Yeşil salata,1 meyve

3. ve 10. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek

Öğle : haşlanmış ıspanak,1 domates,1 meyve

Akşam : 2 katı yumurta,1 dilim salam,yeşil salata

4. ve 11. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek

Öğle : 1 katı yumurta,1 rende havuç,250 gr yağsız peynir

Akşam : 2 dilim portakal suyu,100 gr yoğurt

5. ve 12. gün

Kahvaltı : 1 büyük rende havuç limonlu

Öğle : haşlanmış yağsız balık (200 gr)

Akşam : 1 biftek (200 gr),salata ve brokoli

6. ve 13. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker

Öğle : 2 katı yumurta,1 büyük rende havuç

Akşam : derisi alınmış tavuk salata

7. gün

Kahvaltı : şekersiz çay

Öğle : ızgara et (200 gr),1 meyve

Akşam : hiçbir şey

Sen de kahvaltıyı; iftar , Öğleyi ; saat 12 gibi akşamı da sahur yap diyeceğim ama hiç doymazsın laelaelaelaelae

kızlar siz her cuma tartılıyorsunuz galiba ama ben çarşamba başladım her çarşamba mı tartılayım yoksa sizinle birlikte her cuma mı :eek:

ve dün tartılmıştım yani diyete başlangış kilom 77.3 tü ve bu sabah tartıldım 75.8 ve inanamadım yani tam 1 kg 500 gr vermişim kaydirigubbakcemile2

ben şimdi spor yapacağım bir arkadaşım söyledi ona da diyetisyen söylemiş : eğer aç karnına spor yaparsan yağdan gidermiş çünkü aç karnınayken yağ hücreleri kanda serbest dolaşıyormuş ama tokken birleşiyorlarmış.yani açken daha kolay alt ederiz onları kaydirigubbakcemile3

cnm süpersin işteeee tebrik ederim. ben de bugün elma yerine salata yiyerek başladım diyete.evde elma yok da :eek: alıp yrn elma yiyerek devam etcem.umarım bu hırs kaybolmadan kiloları vermiş oluruz cnmm Şeniz

Günaydınlar iyi günler hepinize kızlar diyetlere devam oruclara devam kim tutar sizleri bizleri tempo tempo full gazz sılacım hamiscim sexcim sizlerede selamlar sexycim cuma günü benide yazarsan listeye sevinirim salı gününden başladım diyete ama iftarlara gittim biraz kacamaklarım oldu cumadan hic kacamaksız tam diyete başlıyacagım canım cumadan haftaya cumayada tartılırım bakalım neler olcak öptüm kızlar hepinizi hepinize bol şanslar takipdeyim hep yazamasamda

GÜNAYDIN CANIM HEPİMİZ AYNI ANDA AYNI ŞEY İÇİN SAVAŞIYORUZ İNŞALLAH İŞE YARAR ABLAM BENİM ZAYIFLAYACAZ TIĞ GİBİ OLACAZ zemuszemus opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN ELMA DİYETİNİN GÜZEL HATUNLARI..

BUGÜN NASILIZ BAKALIM..DÜN FAZLA UĞRAYAN OLMAMIŞ. BEN BUGÜNDE ÇOK İYİYİM

İNŞALLAH YARIN GÜZEL SONUÇ ALIR HERKEZ,KIZLAR BİRAZDAN EVDEN ÇIKICAĞIM İFTARDAN SONRA GELECEĞİM ÖPÜYORUMŞeniz HEPİNİZİ
KENDİNİZE İYİ BAKopuyorumnanaktanKAÇAMAK YOK:eek:

SANA DA GÜNAYDIN CANIMCIM BUGÜN ORUÇLUYUM EVET DÜN FAZLA UĞRAYAN OLMADI CANIM BAKALIM BUGÜNE ARTIK ÇOK ÖPTÜM SENİ KAÇAMAK YOK :eek:lmaz: EVEEEEET opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar
dun okusum yazılanları harıka bısey

bende dogumdan sonra bı 10 kılo fazla mı vermek ıstıuyorumm

pekı soruyorum sıze elma krom ıcen varmıı

günaydın mektearkadaşlar
bugün şükür 4. günüm ilk defa bir diyete bu kadar sadık kalabildim çünkü hiç açlık hissetmiyorum hatta dün gece elmaları yemekte baya zorlandım ben hiç ara vermeden gece 3 kadar yemeye devam ediyorum malum tatil olduğu için erken yatmıyoruz e sahurda var ama ben sahurdada sadece elma yiyorum zaten o vakte kadar fil gibi oluyorum

canım ben pazertesi bşladım pazar günü tartılacağım hafta da bir bana çok mantıklı geldi eskiden günde 10 defa tartıldığım olurdu güzel kilo vermişsin su gibi gitsin kilolar

X